- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Sajnos nem. Ami a videóban 1:50-nél látható, az nekem már nem jelenik meg, mert kiakad a telepítő és szó nélkül bezáródik.
Meg tudom csinálni neki a titkosított fájlrendszer(eke)t, akár LVM használatával, akár nélküle, de újraindításkor nem kéri a jelszót, csak némi várakozás után kihajít az initramfs terminálba. Itt simán tudom csatolni a titkosított kötetet (cryptsetup luksOpen), utána el is indul a rendszer. Valahogy azt kéne, hogy egy jelszó kérés után ezt saját maga megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest