- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
gregory91
üzenetére
De, azt is megprobaltam mar, csak nem lett jo. (Live rendszer alol.) De mar nagyon keson volt, es csak fejbol csinaltam, ahogy emlekeztem. De nem lett jo, es igy, hogy a "sudo"-ra hibauzenetet dob, mar nincs idegem tovabb kuzdeni vele.

Nagyon bosszanto, amikor tudom, hogy elcseszerintettem, de nem tudok rajonni, hogy mit. Sajnos nem tudok tobb idot raszanni, hogy tovabb kiserletezzek.Igy csinaltam a masolast:
sudo cp -rp /home/* /media/homeAz uj home particio a "/media/home"-ba volt mountolva.
Jah, nincs adatvesztes, csak az "idom" lett oda.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- ASUS ROG Ally
- Linux kezdőknek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Battlefield 6
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- iPhone 11 Pro 256Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon