Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
I5-2500K-ból van asszem kb. 150 darabnyi
Faja, már épp kezdtelek volna sajnálni!
Gondolom valamennyi memóriát is dobálnak hozzád meg az apró, csak elleszel ezekkel. Inkább az összeépítés a nyűgös, de lehet csak nekem az. 
(#13257) Frawly
Te tudod, engem zavarna, hogy szutykok futnak a háttérben, meg mentegetnek ilyen-olyan mappába, sunyi módon, meg erőforrásokat lekötnek.
Az erőforrás része tényleg csak téged zavar, a háttérben futás sunyin engem is zavarna, de itt ilyenekről szó sincs, ami nyíltan előugrik, hogy nesze kezdő, állítsd be, azzal sincs gondom. A Timeshiftre eleinte sokan sivalkodtak, hogy csak akkor engedi az install folyamatot, ha használjuk, de ez sem volt így.
Precision M4700 lesz a bivalyagyonütő gép, látod az UEFI kipróbálásra nem is gondoltam, lehet jobb lesz ebből a szempontból, mint a HP. A VGA elég izmos benne szerintem, elég durva folyamatos rendereléseket csinált évekig, de majd meglátjuk. HP 8560w-ben találkoztam nVidia VGA-val, de kevés időm volt vele szuttyogni, azt se tudom zárt vagy nyílt driver maradt rajta végül, de 2 éve nyúzzák filmekkel is, elég izmos ahhoz, hogy észre se vegye, mi hajtja.
Ha rajtam múlna, nyilván AMD-t vennék, de ez csak úgy meg lesz örökölve és ha megismerkedem az UEFI-vel meg az nVidiával, talán újra érdekelni kezd a Linux.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sorozatok
- Micro Four Thirds
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BestBuy topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gondolom valamennyi memóriát is dobálnak hozzád meg az apró, csak elleszel ezekkel. Inkább az összeépítés a nyűgös, de lehet csak nekem az. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon