-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
gregory91 #13216 üzenetére
Bocs, valóban, ott van, hogy Csomag:, és azt hittem erről a Teamsről, hogy valami tárolónak a neve, nem hallottam még erről a progiról. Ja, hogy ha be tudod szerezni más forrásból, és ki tudod elégíteni a függőségeit, akkor hagyjad ezeket a konténerformátumokat. Én egyébként nem vagyok teljesen ezek ellen, mert pl. kezdő disztrónál tényleg lehet haszna, ha a user nem találja az adott szoftvert se a tárolóban, se PPA-t nem tud hozzá felvenni, kódból vagy nincs meg a tudása, hogy fordítsa, vagy nem fordul valami verziófüggőségi probléma vagy libhiány miatt, akkor nagyon vészesetben alternatíva lehet. A baj az vele, hogy nem vész esetén alkalmazzák, hanem elkezdték hipszterségből általánosan nyomni, főleg Ubuntu-n, ahol az alaptelepítés nagy része már Snap csomagból van, és ha a user a grafikus csomagkezelővel telepít, default az is Snap-csomagokat tol fel, kérdés és tájékoztatás nélkül. Valahogy sok ember rákattant, mintha ez lenne a mennyi manna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest