- Google Pixel topik
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Direkt rajta hagytam a csomag nevét de azért leírom : Microsoft Teams.
Szerencsére ezt legalább a hivatalos oldalról le tudtam tölteni ami milyen meglepő csupán 73 MB.Maximum akkor vagyok kénytelen ezt használni ha hivatalos forrásból nem tudom letölteni,mert a csomagkezelők paramétereit írják le ahelyett hogy egy "direct link-et" szúrnának le mellé.lev258:Frawly-el teljesen egyetértek hogy ettől függetlenül nem kéne teleszemetelni a rendszer partícióját. Az "ilyeneknek" nem virtualizációra hanem kompatibilitásra van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon