Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cucuska2
üzenetére
&KTU
Az okosTV az egyik legértelmetlenebb dolog a világon, sok mindenre jó lenne, de használhatatlanul lassú. Ilyen S905x vagy valami mediaboxot én is vettem pár éve, de sose jutottam el addig, hogy a nyamvadt lassú androidot lecseréljem valami értelmesebb OS-re. Most Chromecast3-at vettem egy éve, az is jó sok mindenre, de olyan, ami mindent is tud és gyors is..... Mondjuk kéne kis türelem is ahhoz, hogy ezek optimálisan ki legyenek használva és egy központi irányítás meg tároló legyen, az is nyűgös, hogy notebookról vezénylem a NAS-t, de ami rámegy, azt meg a Mi 9SE-vel irányítva nézem a TV-n. Néha simán csak belekavarodok, mint majom a házicérnába. Ilyenkor jó ha kéznél van a jó öreg pendrive, az nem szarozik sokat.

Lubuntu amúgy tényleg kínzás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon