- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cucuska2 #12743 üzenetére
&KTU
Az okosTV az egyik legértelmetlenebb dolog a világon, sok mindenre jó lenne, de használhatatlanul lassú. Ilyen S905x vagy valami mediaboxot én is vettem pár éve, de sose jutottam el addig, hogy a nyamvadt lassú androidot lecseréljem valami értelmesebb OS-re. Most Chromecast3-at vettem egy éve, az is jó sok mindenre, de olyan, ami mindent is tud és gyors is..... Mondjuk kéne kis türelem is ahhoz, hogy ezek optimálisan ki legyenek használva és egy központi irányítás meg tároló legyen, az is nyűgös, hogy notebookról vezénylem a NAS-t, de ami rámegy, azt meg a Mi 9SE-vel irányítva nézem a TV-n. Néha simán csak belekavarodok, mint majom a házicérnába. Ilyenkor jó ha kéznél van a jó öreg pendrive, az nem szarozik sokat.
Lubuntu amúgy tényleg kínzás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest