- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Cinnamon-nal nem jutottam előbbre, feltettem a Plasma DE-t. Itt már be tudom állítani, hogy mi legyen az alapértelmezett böngésző, de ettől a váltástól* lerohadt az Evolution levelező, állandóan sír, hogy időtúllépés miatt nem sikeres az azonosítás. Fasza.

*meg a böngésző is eltüntette a tárolt jelszavakat, még tiszta szerencse, hogy volt backup...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Dell 90W USB-C töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon