- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Nem tudom, mert ha megnézed, itt a Leap kapott 93 pontot: Lynis security score on openSUSE Leap 15.2
Lehet, hogy csak azért, mert ez régebbi lynis verzió? Mert ott pl. csak 214 tesztet futtatott le, nálad TW alatt 258-at, az összes többinél 256-ot.
A részletes logból derülne ki igazából, hogy mi mennyit nyom a latba. -
urandom0
senior tag
Na igen, így már egy fokkal érhetőbb az a 94-95-ös pontszám, amit Redditen mutogatnak. Ha a TW alapból 88-at hoz, azt már nem olyan nehéz feltornázni.
Mondjuk azt nem teljesen értem, miért ekkora a különbség a közte, és a Leap között. Talán csak annyi, hogy TW-ben frissebb a kernel? -
-
Kb. 1 órája szórakozok vele.
Tudom hülye vagyok mert ez túlhalad az appimage vagy a deb kétkattintásos módszeren de én ezt se futtatni se felcsatolni se telepíteni nem tudom.Mit lehet ezzel kezdeni, csak kíváncsiságból akartam de angol readme, install, egyéb github olvasgatások/fordítózások után ismét megbizonyosodtam a linuxos szoftverkínálat abszolút emberbarát megoldásairól.
-
urandom0
senior tag
Az igen, én két nappal ezelőtt találtam meg ugyanezt
A céges OpenSuse-n 68 pontom lett, aztán néhány opciót átállítottam az sshd_configban úgy, ahogy ő javasolta, így 73 pontom lett.
A frissen telepített Minten 61 pont lett, a laptopomon lévő OpenSuse-n 70.
Redditen olvastam, hogy egyesek ilyen 94-95 pontot értek el, és hogy az sem mindegy, hogy fizikai vason vagy virtuális gépben futtatod, mert úgy kevesebb pontod lesz.
Olyan apróságokat is néz, hogy pl. mi az /etc/issue tartalma, meg hogy be van-e állítva az ntpd... -
sh4d0w
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az ISS-en Debianra cserélték az XP-t, de az egy régi történet 2013-ból. Nehéz érdemi posztokat találni erről, de úgy nézem használnak mindent-is, a kritikus feladatot ellátó gépeik Linux alapúak, ráadásul itt külön vannak az "orosz laptopok" de szintén Linuxal, aztán simán lanra kötött egyéb gépeiken meg Windows van. - Vagy legalább is az egyik évben ez volt a helyzet.
-
urandom0
senior tag
Mert néha okoz problémákat. Ha pl. fordítok egy programot, van, hogy jogosultsági probléma miatt nem engedi lefordítani. Aztán volt, hogy fél napot szenvedtem egy dockeres programmal, mert nem engedte, hogy külső volume-ot csatoljak be hozzá. Volt olyan, hogy valamilyen szervert akartam futtatni, azt sem engedte, arra is ráment pár órám, mire rájöttem, mi a gond.
Fedora 39 -> 40 upgrade után pedig addig nem tudott bebootolni, amíg újra nem címkéztettem vele a rendszert. selinux=0 paraméterrel kellett indítani, /.autorelabel fájlt létrehozni, aztán megint bebootolni, mikor végzett a címkézéssel, megint bebootolni...
Biztos jó a SELinux, ha nem okozna problémákat, nem is kapcsolnám ki.
Az OpenSuse-s gépemen AppArmor van, ezzel soha egyetlen problémám nem volt... -
urandom0
senior tag
Munkaállomáson első dolgom szokott lenni a SELinux kikapcsolása, csak szerveren hagyom bekapcsolva.
A firewalld-ot pedig lecserélheted ufw-re, bár én nem szoktam, mert a firewalld se valami bonyolult.
Egy port megnyitása pl. ennyi:firewall-cmd --add-port=22/tcp --permanent
Vagy ha a gyári profilok segítségével szeretnél portot nyitni egy szolgáltatásnak (pl. ssh):
firewall-cmd --add-service=ssh --permanent
És utána kiadod ezt:
firewall-cmd --reload
És már érvénybe is léptek a beállítások (és újraindítás után is megmaradnak).
-
sh4d0w
félisten
En is Ubuntuval kezdtem, meg vmikor 2007-ben, 3 v. 5 evig hasznaltam, aztan Mint, 2014 ota meg Debian. Probalkoztam MX-szel is nehany eve, de nem tudtunk osszecimboralni, ezert maradt a Debian, masik SSD-n a Windows, minden mas virtualizalva - van hozza eleg kraft a vasban. Ket virtualis gep eleve indul a Debiannal, eszre sem veszem, hogy futnak.
-
törölt tag
Én még az életben nem találkoztam ezzel. A desktop/laptop gépeimet nem akarom semmiről irányítani, kliensek.
A szervereimet (otthoni, VPS, etc) pedig ssh-n érem el.
amikor feldobom egy gépre a gnome group-ot, többek közt a gnome-remote-desktop csomagot azonnal küldöm a "levesbe".
De ez gondolom valami más RDP cucc lehet. Csak eddig nem találkoztam vele.
Ami fura a dologban, hogy a desktop gépen szinte ugyanazok a stuffok vannak telepítve, de ott nincs ez.
Másrész a gugli-barátom (bár újabban ellenségem) szerint már 2014-es bejegyzés is van erről a felugró ablakról.
De valahogy megoldást nem sikerült találnom rá, kizárólag az imwheel kikapcsolással.
(imwheel dependency egy zenity csomag, ami nemrég ugyan frissült, de a régit visszarakva is ugyanaz az eredmény) -
-
-
-
I02S3F
addikt
-
"De ha kínlódni akarsz egy 7 éves rendszerrel, akkor hajrá, bocs, hogy szóltam érte."
Tényleg csak a tisztánlátás miatt, és most nem kötözködök és nem hangoskodok.
Az hogy egy hostname változtatás után egy Snap Opera böngésző nem indul, ennek semmi köze az én 6-7 éves rendszermhez. Egy legfrissebb mai telepítésen is ugyanígy lenne mivel a policybe ez van beleégetve.
Szerencsére 1 fájl törlésével orvosolható.
Leírom ide, nem tudom valaha valaki hasznát veszi-e de ez a megoldás:/home/tibi/snap/opera/current/.config/opera/SingletonLock
fájlt kell törölni.
A tibi helyett a saját home név természetesen.
Ez a biztonsági megoldás egyébként keresztbetesz egy Timeshift mentés másik partícióra visszaállításnak is mert ebbe már belefutottam de az okát csak most értettem meg.
Valahogy tudomást szerez róla ha más uuid-ről indulna. és nem indul el, de ennek a fájlnak törlése után vajsimán működik a klónozás után is. -
K0zm0
aktív tag
Nekünk egy 15 éves autónk van. Tavaly előtt vért izzadtunk mire rájöttünk, hogy a gyári önindító nyugdíjba vonult. Azon kívül lekopogom más baja nem nagyon van bár az elektronika huncutkodik benne néha. (Tolatóradarnak valami zárlata van az egyik szenzornál, végig kellene néznem melyiknél. Nyáron ha rásüt a nap telibe akkor a sofőr oldali elektromos ablakemelő nem akar lefele menni. Azért megvannak a nyűgjei-bajai, de motorilag egyben van.)
Bocsi, az OFF-ért! Remélem ez még belefért Kapitány! -
K0zm0
aktív tag
Húú, tényleg jó példát hoztál fel! Kollégákkal beszélgettünk erről. Ha most egy autógyártó meghúzná azt, hogy legyártanak, egy minimális elektronikával ellátott, jó minőségű autót, amiben GOMBOK vannak és nem egy tablet amin a nyolcadik almenüben találod meg az elcseszett klímakapcsolót, szerintem tarolnának vele. Persze elfogadható áron.
Az, hogy már a saját autódban is elő kell fizetned havonta(!), hogy legyen kilmatizáció, már enyhén szólva is bicskanyitogató hozzáállás a gyártók részéről. (Azt a vitát, hogy az elektromos autózás egy zsákutca már végképp nem szeretném megnyitni.) -
K0zm0
aktív tag
Lehet, hogy most kiröhögsz, de véleményem szerint ebben lehet valami. Nézd, meg hogy például hány nagy bank rendszerei vannak COBOL-ban írva. Egy közel 50 éves programozási nyelven, akik pedig karbantartják a kódot, már lassan nyugdíjba mennek.
Meglehet, hogy hardware-téren is elérjük lassan ezt az állapotot! -
Warton
őstag
Minek nincs Steam verziója? A Far Cry 5-nek?
ManjaroAmúgy tök vicces, mert az Ubisoftba, ha ráklikkelek a játék telepítésére akkor megjelenik egy ablak, ami wine-on keresztül telepítené fel a Steamet. Ezt lecanceleztem, de lehet, hogy kalandvágyból megcsinálom, hogy a wine-on feltelepített Ubisoft Connectből feltelepítem wine-nal a Steamet, amiből telepítem a játékot.
-
Szó sem lehet róla, 18.04 forever
Az Opera a létező legfrissebb, mivel Snap konténeres., és ezelőtt pár órával még vidáman böngészgettem vele.
Azért változtattam gépnevet mert erről szoktam klónozni a rendszereimet és így azonos a név.
Eddig kb. 5x csináltam ilyet mert ha nem, lenne 6 darab TibiXubuntu nevű gépem és ebbe a felhő sync szoftverek bele szoktak bolondulni.
Eddig az 5-ből 5 szó nélkül vette az akadályt, most meg megnyúvadt az Opera, ezért kérdeztem.
Bocsánat hogy ilyen őskövületet használok de lásd 2 hónappal ezelőtti disztróhopping ámokfutásomat.
Asszem 6 disztrót próbáltam és sajnos nem találtam olyan rendszert egyelőre ami ennek legalább a lába nyomába érne. -
Dhampir
félisten
Igen, frissen telepített, Ubuntu 24.04 LTS. Ami eszembe jutott, hétköznap apránként feltelepítgettem, de pár dolog kimaradt még.
Így már sikerült, egy zseni vagy!
Fut már a cica.
Synaptic-al installáltam, de a parancssor is megfelelt volna természetesen.
Nagyon szépen köszönöm!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kicsit pongyola a cikk, itt van angolul alaposabban leírva: https://thenextweb.com/news/how-pixars-toy-story-2-was-deleted-twice-once-by-technology-and-again-for-its-own-good
Két problémát látok:
-nem volt jogosultság kezelés, se jelszavazott gépekkel, se hálózati mappa hozzáférés korlátozás szintjén
-volt egy biztonsági mentés a szerverről, szalagos meghajtóra. A szalagos backup drive mikor elérte a 4GB-os méretet (ami azt hiszem a ráírt összes adatot takarja), akkor a régi adat ment az örök bitmezőkre mikor valami új íródott rá és erről nem tudott ott senki, mert a logfájl is erre az eszközre akart íródni, de valami okból 0B méretű volt.Vagyis 1 backup nem backup, a jogosultság kezelés meg fontos dolog, ezeket a helyi IT-nek kellett volna megoldania.
-
urandom0
senior tag
Őszintén szólva én nem is használtam még az opi-t, mióta a Leap fent van. Packmant hozzáadtam, onnan feltelepítettem az ffmpeg-et, gstreamer-pluginokat, libavcodec-et és a vlc-codecs-et, és ennyi. De ahogy nézem, az opi codecs is majdnem ugyanezeket telepíti: https://github.com/openSUSE/opi/blob/master/opi/plugins/packman.py
Leap-en ugye ritkán van distro upgrade, itt inkább csak update van, update-nél pedig csak néhány csomag frissül, így nem igazán alakul ki ütközés. TW-n pedig sok csomag frissül egyszerre, így persze, hogy van ütközés, de erre a hivatalos ajánlás az, hogy dup előtt kapcsoljuk ki a 3rd repókat: Extra repositories handling
Upgrade utána vissza lehet kapcsolni őket, és --allow-vendor-change-el ráfrissíteni.A Yast-ot szerintem otthoni és céges felhasználásra is szánták, de céges környezetben az ember azért a legtöbb olyan dologra, amit Yast-ból lehet állítani, tudja a parancssoros megoldást is. Ha sok géped van, akkor meg úgyis valamilyen tömeges megoldást használsz, Ansible, Terraform, Chef... én még Windows-os gépekhez is Ansible-t használok.
De az otthoni felhasználók közül azok, akik idegenkednek a termináltól, meg tudnak csinálni a Yast-ban olyanokat, mint pl. szolgáltatások tiltása, szoftvermenedzsment, Grub paramétereinek átírása, tűzfalazás, Samba beállítás...Én a Yast-ból csak a szoftmenedzsment részt használom néha, meg egyetlen egyszer használtam arra, hogy a Grub timeoutját átírjam. Én is úgy emlékszem amúgy, hogy lehet Yast nélkül is telepíteni, bár sose próbáltam.
Egyébként pont ma jött ki a Leap 15.6
-
-
daninet
veterán
kubuntut használtam pár hónapig aztán most egy jó fél éve tumbleweed a daily driver. Rendszer szinten semmi baj vele amugy, ez az első dolog ami úgy konkrétan nem működik. Szóval ha van rá megoldás nem fogok distro hoppolni. Pár napot kibírok mire kapok választ vhol.
Szoftverekkel van bajom nem is kevés, de az már más téma. -
sh4d0w
félisten
A sudo nem user, hanem parancs: "superuser do". Keves kiveteltol eltekintve egyetlen parancsot futtatsz vele es limitalni lehet, mit lehet vele csinalni. Ezzel szemben ha root accountra valtasz, vagy azzal lepsz be a rendszerbe, nincs semmi, ami korlatozzon, tehat adott esetben vegervenyesen is tonkrevaghatod a rendszert. Persze, ezt lehet sudo-val is, de sokkal nehezebb, plusz a sudo hasznalatakor user autentikacio tortenik, ami megint csak lehetoseget ad arra, hogy ellenorizd: tenyleg azt akarod-e csinalni, amit.
-
urandom0
senior tag
A root a mindenható, neki alanyi jogon járó, elidegeníthetetlen jogosultsága van mindenhez.
Ha viszont sudo-val szerzel jogokat, akkor csak az történik, hogy van egy átlag user, aki (ideiglenesen) root jogosultságokat kap.Akkor ez még mindig nem teszi a dolgot biztonságosabbá, hiszen, ha megtudják a sudo user jelszavát, akkor ugyanúgy lehet randalírozni a rendszeren.
Többfelhasználós rendszerben gondolkodj. Ha egy rendszerhez van hozzáférése a rootnak, Józsikának, Petikének, Ancsikának, és azt szeretnéd, hogy Petike is root legyen, akkor vagy megadod neki a root account jelszavát (ezzel gyakorlatilag kiadod a kezedből az egész rendszert, nesze itt van csinálj vele amit akarsz), vagy beírod az /etc/sudoers-be, és onnantól fogva a saját jelszavával, a saját fiókja alatt tevékenykedhez root jogokkal. Tehát így nem kell kiadni a root jelszót.
Másrészt, a sudoers-ben meg lehet adni, hogy ne mindenhez legyen valakinek sudo joga, csak mondjuk egy-egy programhoz.
Pl. ha ezt írod be:user ALL=(root) /bin/mount,/bin/umount
Akkor usernak csak a mount és umount parancsokhoz lesz root joga.
Illetve ha nem mindig vagy root, hanem csak akkor, amikor kell, akkor kisebb eséllyel csinálsz hülyeséget. És ez nem csak rád vonatkozik, hanem a programokra is. Gondolj bele, ha rootként jelentkeznél be a rendszeredbe GUI-n keresztül, akkor az X-en keresztül a böngészőn át minden egyes program rootként futna. Ha valamelyik programba van akár csak egy véletlen hiba, korlátozás nélkül boríthatja meg a rendszered.
Sok disztrón eleve le is van tiltva a root account, hogy senki ne is akarjon rootként dolgozni. SSH-n és gyárilag tiltva van a root.
Valamint az sem mindegy, hogy a logokban is másként jelenik meg, ha rootként csinálsz valamit, vagy ha sudozott felhasználóként.
-
urandom0
senior tag
Igen, Suse-nak főleg céges ügyfelei vannak, olyan kis "garázscégek", mint a BMW, a Lenovo, a SONY...
Otthoni felhasználók körében tényleg nem túl jelentős, Distrowatchon is csak a 9-10. helyen áll. -
urandom0
senior tag
Igen, ezt rebesgették, aztán a SUSE kiadott egy közleményt: Clear Course is Set for openSUSE Leap
A lényeg:
There are no plans to drop the classical (non-immutable) option for Leap; both non-immutable or immutable installation variants are available for Leap 15 and are planned for Leap 16. This is set to remain the preferred way for people to deploy Leap.
Leap will continue to follow the openSUSE factory development model.
Azaz lesz immutable és mutable verzió is a Leap-ből, és a mutable verzió lesz a preferált telepítési mód, tehát marad minden, ahogy van, csak lesz immutable verzió is.
-
urandom0
senior tag
Pont ott írja a Debian wikiben, hogyan lehet beállítani, azt nem próbáltad?
https://wiki.debian.org/ZRam#sysvinit -
Oké.
Leállítottam egyik céges W10 gépet, majd megdugnak érte, remélem nem veszik észre.
Simán bootolt az usb ssd-ről a ubuntu, a hiba ugyanaz.
Xubuntu telepítő boot, hiba ugyanaz. A telepítőbe már rossz az Onboard.
A két szoftver pontosan ugyanúgy száll el.
Akkor a céges gépbe is ratyi a ram?
De csütörtökön más melóhelyen leszek, ott is kipróbálhatom, meg a fiam laptopjába is. Ha mind az 5 pc ramhibás én feldarabom, bepanírozom és megeszem a nemlétező kalapomat. -
urandom0
senior tag
Azért írtam Slackware-t, MX-et és Antixot, mert azok systemd mentesek, és egy ilyen régi gépnél szerintem számít, hogy a systemd ne egye az erőforrásokat.
Egyébként Slackware-hez van függőségeket kezelő csomagkezelő, a slapt-get, és ott az sbo, ami forrásból fordít SlackBuilds alapján.
-
5leteseN
senior tag
Bár nem azt használom, de raktam fel gyengébb vassal rendelkező ismeretségnek az MX-Linux-ot. Az átlagos, W-ról átirányított "felhasználóim" nagy elégedettséggel használják kb 1000-es (CPU-)Passmark-pont értéktől és felette. Ez az érték elég gyengusz, kb a 15 évvel-ezelőtti-asztali-PC/10-éves-laptop átlagérték, olyan "Cerka-szint".
-
PCProfessor
aktív tag
Ez számodra érdekes lehet. Archon működik.
-
K0zm0
aktív tag
"ha tényleg lenne egy apokalipszis, akkor pár ilyen gép a hozzájuk tartozó szoftverekkel nagyon sokat érnének"
Ez megfordult már az én fejemben is. Egyébként van egy hasonló "összeesküvéselméletesidőutazós" féle sztori 2000/2001-ből, konkrétan a John Titor-os.
A fickót azért küldték vissza egy alternatív jövőből, hogy egy régi IBM 5100-t vigyen vissza, hogy debuggolni tudják a legacy softwareket az atomháború után (ABL/BASIC).
Akár igaz, akár hoax, sci-fi novellának marha jó történet volt! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Phoronix test suite-nak nézz utána. Terminálos, de nagyon advanced cucc. Na annak meg Windows alatt nincs párja.
(mármint Windowsra is ki van adva, de érted)
Amúgy a lenti linkeden a Tomb Raider nekem is megvan, csináltam vele cross-platform teszteket, nálam konkrétan jobb eredményeket produkált már 2-3 évvel ezelőtt is, mint Windows alatt.
*az intel burn test wine-val amúgy tök jól fut, ha procit akarsz izzasztani. 99%-ban hozza is ugyanazt a pontszámot mint Win alatt. -
-
-
R@haggyon meg. Ez nem engedi roottal se, ilyenkor mi van...??
root@TibiXubuntu:/snap/opera/current/usr/lib/x86_64-linux-gnu/opera# rm ./libffmpeg.so
rm: './libffmpeg.so' nem törölhető: Írásvédett fájlrendszer
root@TibiXubuntu:/snap/opera/current/usr/lib/x86_64-linux-gnu/opera# -
Szrkesztettem olvass feljebb, most elmerülök e terminál gyönyöreibe, miért nincs ilyen root fiók guival, a ropsseb egye meg, ez nekem terminálba félóra gépészkedés meg gugli lesz, másol parancs meg elérési út, bakker 2024 van.
Nem, a nyüves *********** nem akarok jelzőket, ffmpeg.so fájlt kell kicserélnem mert a az Operáék 1 hét késéssel, a a chromium-coecs karbantartói meg 2 hét késéssel reagálnak, az opera meg ma reggel frissült és enélkül nincs mp4 lejátszásom weben,. Gyakorlatilag a fél internet videóktól így el vagyok vágva. -
Nem tudom, 6 éves telepítés. Nem emlékszek.
Annyit biztosan tudok hogy megkérdezte, a felhasználói és a root fióknak ugyanez legyen a jelszava, én meg rábólintottam.
Szerk, vááá, eddig eljutottam, prompt jelzi hogy root vagyok.
De bakker én mire eljutok a /snap/opera/current/usr/ könyvtárba meg törlök, meg az asztalról átmásolok egy fájlt... Még azt se tudom, egyáltalán roottal sikerül-e tényleg szabad kezet kapnom, mindjárt gépészkedek tovább. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mióta a gaming tényező lett Linuxon, azóta gyorsabban terjed, mint előtte bármikor. 2020 körül még 2% alatt volt a statcounteren, most meg már 4%-ot is átlépte. Ha a ChromeOS-t is ide vesszük, akkor az 6%.
Ez még mindig kevésnek tűnik, de egy OSX-nek sincs több mint 15-20%-a.
daninet: azért vicces volt, mikor akkora TV-n próbálta használni, hogy nem vette észre az értesítést a sarokban.
-
daninet
veterán
LTT időnként előveszi, van a csapatukban egy-két hardcore linuxos ember illetve sysadmin hátterű mérnök. Viszont ők egy teljesen profit orientált business és csak annyit foglalkoznak a témával amennyit a piac felvesz. Pedig ők nagyban hozzájárulhatnának a népszerűsítéshez. Utoljára 2 éve volt erről téma náluk amikor egy hétre megpróbáltak átállni és szerintem egyébként egy szépen dokumentált példa lett a közösségnek hogy egy naív kezdő milyen gyorsan tudja a rendszert tönkretenni
-
Rimuru
veterán
Az megvan hogy az openbox az ugyan ugy stacking wm mint ami pl gnome, kde, windows, stb alatt van? Lxde/lxqt pl default openboxot hasznal.
Lenyegeben ugyan ugy kell hasznalni, egy tiling azert elegge kulonbozik tole. De ez izles kerdse, ahogy a berussal beszelt gaps is.berusbacsi: arra ott van a border.
-
urandom0
senior tag
Az Openbox sima floating wm, nem tiling.
A tilinget olyan helyen tudom elképzelni, ahol az ember csak terminált vagy szinte csak terminált használ. Mert ott tök jó, hogy leütsz egy bill kombót, és nyílik egy új terminálod úgy, hogy nem takarja ki a többit, és ha már nem kell, egy újabb bill kombóval bezárod.
De átlagos felhasználáshoz, ahol az ember böngészik, szöveget szerkeszt, fotókat szerkeszt, stb., én nem találom annyira praktikusnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- League of Legends
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest