- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sonja nagyúr Van valakinek tapasztalata Virtualbox-os (esetleg VMWare-es) Ubuntu Linux-al?  Egyszerűen nem jön sehogy se össze, amit akarok. Megjelent ugye a Linux-os Steam, amit telepíteni akarok, hogy a Team Fortress 2-t elindítsam, és kapjak érte egy cuccot. Gondoltam, hogy egy egyszerű virtuális gépes telepítéssel elintézem, de sehogy nem jön össze. Egyszerűen nem jön sehogy se össze, amit akarok. Megjelent ugye a Linux-os Steam, amit telepíteni akarok, hogy a Team Fortress 2-t elindítsam, és kapjak érte egy cuccot. Gondoltam, hogy egy egyszerű virtuális gépes telepítéssel elintézem, de sehogy nem jön össze. Kezdeném a VMWare-el. Ott szépen mindent meg tudtam csinálni (ubuntu fel, steam fel, tf2 leszed), még sikerült a vmware-es ogl-t is feltenni így! Ellenben ekkor is hiába indítom el a TF2 játékot, leáll egy "Could not find required OpenGL entry point 'glColorMaskIndexedEXT" hibaüzenettel.  A Virtualbox-al meg sehogy nem boldogulok.  Feltelepítem benne az ubuntut, és az első indításnál rögtön egy compiz leállt hibaüzenettel indít, és utána már csak a hátteret jeleníti meg, meg persze az egérkurzort. Innentől kezdve mindig csak ennyit csinál, akár hányszor indítom újra, vagy telepítem újból fel. Feltelepítem benne az ubuntut, és az első indításnál rögtön egy compiz leállt hibaüzenettel indít, és utána már csak a hátteret jeleníti meg, meg persze az egérkurzort. Innentől kezdve mindig csak ennyit csinál, akár hányszor indítom újra, vagy telepítem újból fel. 
 Nem értem mit cseszhetek el, mert Steam fórumán is csak annyit írnak, hogy a virtualbox default beállításaival kell csak telepíteni, és minden megy elsőre. Na, nálam nem. Valakinek valami ötlet?!  
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyszerűen nem jön sehogy se össze, amit akarok. Megjelent ugye a Linux-os Steam, amit telepíteni akarok, hogy a Team Fortress 2-t elindítsam, és kapjak érte egy cuccot. Gondoltam, hogy egy egyszerű virtuális gépes telepítéssel elintézem, de sehogy nem jön össze.
 Egyszerűen nem jön sehogy se össze, amit akarok. Megjelent ugye a Linux-os Steam, amit telepíteni akarok, hogy a Team Fortress 2-t elindítsam, és kapjak érte egy cuccot. Gondoltam, hogy egy egyszerű virtuális gépes telepítéssel elintézem, de sehogy nem jön össze. 

CPT.Pirk
 CPT.Pirk