Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz reset #12838 üzenetére

    Linkeltem a videót... cachre kb. minimális a hatása - főleg 8 GB ram mellett. A ram még az SSD-nél is sokkal gyorsabb, szal. ennyi rammal az SSD szinte semmit nem hoz, max. program indulás (vagy az se, jó prefetch-el), OS indulás lesz jobb valamivel. Azoknak jó, akik nem tudják vmiért újrarakni vagy klónozni a wint. Nálam programokkal (grafikai motyók) szépen az SSD-n a w7, játékok természetesen HDD-re telepítve. Akinek megéri a gyorsabb pálya betöltésért és pár FPS-ért játékra is SSD-t venni az tegye, nekem erre nincs lóvé. W7 mellett van a Fedora, ahogy a linkelt cikkben is. Ööm, bódottá. 99%-ban Fedorát használom, mert nincs itthon meló, játékra nincs időm, ha van arra meg jó a Fedora alatt az UFO: AI :)
    FSTAB beállítások érvényesek más linuxra is, meg a többi írás is nagyrészt, szal. kiindulásra jó. Ha partícionálás, régi win klónozása meg ilyesmi nem megy, akkor segítünk.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák