- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kozeposztaly #1011 üzenetére
A legtöbb kuponkódot úgy kínálják, hogy nem használható fel, ha korábban már felhasznált más kódot.
Hogy lesz-e valami extra kód a jövőben, amit olyan is használhat, aki már használt korábban kódot, sajnos nem tudom. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kozeposztaly #1009 üzenetére
Az ADAMFX 1 milliós váltást ad ingyen, de csak akkor ha nem használtál fel más promóciót korábban (referral linket is beleértve).
-
lemusz
addikt
válasz
kozeposztaly #523 üzenetére
Ez milyen "ajándék HUF", miért járt? Ajánlókódért? Csak mert kicsit zavaros nekem ez a Lightyear ajánlókód dolog, olvastam olyanról is ami 1M ingyenes váltást ad, de ezek szerint van másmilyen is? Vagy teljesen más jogcímen kaptad ezt?
+1 donbig, Balázz Z.
Kezdő befektetőket érdekel az adózási téma és mint olvasom még bróker-bróker között is lehetnek eltérések, noha laikus számára azonosnak tűnik az "ajándék" miléte. -
UberMutant
őstag
válasz
kozeposztaly #557 üzenetére
az összes ishares spdr stb meg működik.
a vanguard meg nem. ennyi a mágia. -
UberMutant
őstag
válasz
kozeposztaly #553 üzenetére
gratulálok, megtaláltad kb az egyetlent, ahol lejár a nap végén a limit order.
-
UberMutant
őstag
válasz
kozeposztaly #542 üzenetére
pedig van, valamit elszúrsz:
1. kiválasztod IWDA
2. BUY
3. jobb fent limit order
4. beállítod célárat
5. pipa
6. mennyi darabot akarsz
7. preview
8. második sor, exipry. 2 lehetőség market day end vagy no expiry.vagy írd meg neked melyiknél nem megy.
-
UberMutant
őstag
válasz
kozeposztaly #540 üzenetére
nem tudom mit nézel, de 2 lehetőség van limit buyra:
no expiry, és a másik. -
emcee825
csendes tag
válasz
kozeposztaly #534 üzenetére
Megerősítem vnorbi tapasztalatát.
Nekem csak az elején és nagyobb összegnél volt várakoztatás HUF beutalás esetén. Kaptam email-t is, és az alkalmazásban a Profil/Settings/Documents/Upload documents menüben aktív lett az egyik menüpont --> ilyenkor forrás vagy egyéb igazolást várnak, amit esetemben egyértelműen jeleztek.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
kozeposztaly #534 üzenetére
Belföldi forint általában 5 másodperc, ritkán 1-2 óra.
Instant SEPA (pl Revolutról indított euró utalás) pár másodperc, nem instant SEPA (pl OTP-ről indított euró utalás) pár óra.
-
UberMutant
őstag
válasz
kozeposztaly #529 üzenetére
felesleges, majd jövőre tedd fel a kérdést.
am 183 és 293 -
UberMutant
őstag
válasz
kozeposztaly #523 üzenetére
csak akkor nem kell befizetni, ha az összes szja nem éri el az 1000 forintot. vagyis, ha van munkád, akkor már alapból meghaladja.
egyébként 4200 forint után kell adóznod, ajándék+nyereség. -
zsola400
senior tag
válasz
kozeposztaly #508 üzenetére
Valószínű bug, a legfrssebb app van fent? Nekem mindíg ott volt a szem csak nem használtam.
-
zsola400
senior tag
válasz
kozeposztaly #499 üzenetére
A Portfolio felirat mellett van egy szem ikon, azzal tudod kapcsolni.
-
emcee825
csendes tag
válasz
kozeposztaly #497 üzenetére
Annyira talán nem, mert két ex WISE dolgozó alapította. WISE az USD és a HUF számlákat adja nekik.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
kozeposztaly #495 üzenetére
A forint utalás Wise forint számlára megy, ami belföldi forint átutalásnak számít, és többnyire (de nem mindig*) az AFR szerinti 5 másodpercen belül jóváíródik.
A kártyás feltöltéshez lifetime limit tartozik. Ha az ilyen feltöltéseid összesített értéke eléri ezt, onnantól díjköteles lesz az ilyen feltöltés.
*Nagyobb, néhány 100 ezer forintos összegnél előfordul, hogy órákig áll a kiutalás előtt a pénz, vagy a jóváírás történik meg csak órákkal később beutaláskor.
-
zsola400
senior tag
válasz
kozeposztaly #491 üzenetére
1. https://lightyear.com/go/XY meghívó linken keresztül beregisztrálsz
majd2. belépve az appba a Settings > Promotions menüben beírod a promó kódot: XXYYZZ
-
kress
aktív tag
válasz
kozeposztaly #491 üzenetére
nincs rá lehetőség
update: legalábbis csak egy promó kódot fogad el az appon belül, a meghívó nem tudom hova számít
-
zsola400
senior tag
válasz
kozeposztaly #487 üzenetére
Ajánló link + 1 promó kód működik, csak további + promó kódot nem tudnál már aktíválni.
-
pictigjis
őstag
válasz
kozeposztaly #487 üzenetére
nem. egy promó kódot lehet felhasználni, azt válaszd, amelyiket jobban szeretnéd. ha később akarnád hozzáadni, akkor is sikertelen lesz, nem fogja elfogadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest