Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReverzY
tag
Üdv! Milyen JellyBean alapú ROM-ot tudnátok ajánlani ami úgy aránylag működik rendesen és stabil is?
-
bubus66
nagyúr
Akkor itt egy kis akkumulátor idő az L9-nél
-
tlala
addikt
válasz
jegenye77
üzenetére
Huexxx-et használok én is, semmi gondom a mobilnettel.
Minden remekül megy, semmi kártya- vagy egyéb problémát nem tapasztaltam.
Illetve annyit, hogy a 3-as vagy 4-es frissítésével érkezett Experia launcherrel nem lehetett kitenni az időjárás widgetetet, nem működött. Miután nekem az Experia amúgy sem tetszett, visszatettem a gyári launchert, és azzal minden OK. -
salvadorE51
tag
válasz
jegenye77
üzenetére
Hello! Én használtam kb. 2 hétig. Mobilnettel nem volt gondom, és a widgetek is teljesen rendben voltak. Alapvetően jó kis ROM, de tapasztaltam párszor belassulást. Szerintem csinálj egy factory resetet.
SD kártyát egyszer dobta el ez idő alatt. Amúgy nekem még sosem csinált ilyet (semmilyen rommal), ellentétben az előttem szólókkal.
Egyébként most a Marver ICS-t "nyúzom" pár napja. Eddig nincs probléma vele, nagyon gyors! Van benne arcfelismerő zárkioldó is
-
bekmate
csendes tag
Nekem is, valószínűleg ez lesz itt a gond, mert a fórumozók többsége gondolom nem ezt használja, ahogy visszaolvastam. Persze biztos van, akinek ezzel a verzióval is hibátlan, csak egyszerűen nem tudom, mit lehetne még tenni...
És hát amennyi ideig ezt is hegesztették, nem számítok rá, hogy kiadnak rá egy update-et mostanában, de ne legyen igazam. -
shaggy
aktív tag
Eladó a blackem a hirdetések között is fent van akit esetleg érdekelne.
Köszönöm a sok segítséget amit itt a fórumban kaptam. -
domojko
senior tag
Kb 2 hónapja adtam be szervizbe gps hiba miatt. Alaplapot cseréltek, szervizben ics-t tettek fel. Gps ugyanúgy szar volt. Felraktam bubus féle v20s-t, na azzal már álló helyben talált műholdat, de ha elindultam azonnal eldobta. Pénteken beadtam szervizbe, ma jött az sms hogy elkészült, mehetek érte. Gyanúsan hamar elkészült, kiváncsi leszek vajon mit csináltak vele. Lehet megint felrakták az ics-t oszt hali. De akkor el sem hozom.
-
jegenye77
addikt
Huexxx féle romot-aki használ!
Mobilnet müxik rendesen?Tegnap tettem fel és azóta egyszer se tudtam kapcsolódni!
Widget-et se tudtam kirakni a kezdőképernyőre és a kártyára másolás még lassabban megy mint a V30B-n!
Más is tapasztalt ilyet vagy csak nálam van valami gebasz? -
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
firemanus82
üzenetére
Ez nem igaz, nekem Vodafonos a Blackem és egy 8 GB-os Samsung kártya van benne ami azthiszem class 10-es és nem is dobta el még egyszer sem a kártyát, még most ICS alatt sem. Ott valami más lesz a gond.
-
bekmate
csendes tag
Én is pont ilyen kártyahiba miatt akartam írni, de látom nem igazán van erre megoldás. GB alatt nekem se csinálta majd 1 évig egyszer sem, frissítettem gyári ICS-re, és azóta pár óránként eldobja a kártyát. Egy restart után pedig újra jó... ha kártya hiba lenne, egyrészt nem produkálná mindenkinek ugyan azokat a tüneteket, másrészt, mikor kiírja, hogy SD leválasztva, hiába teszek bele egy új samsung hibátlan SD-t, azt ugyan úgy nem ismeri fel restartig, és azt is u.úgy eldobálja. Meg érdekesség, hogy mikor eldobja a kártyát, a gomb rezgés visszajelzésem is eltűnik... Utána azt is hiába kapcsolom ki/be a beállításokban, restartig nem rezeg, nem is értem, mi köze egymáshoz a kettőnek...
Többször formáztam a kártyát, telóban, PC-n, lassan is, többször visszaállítottam a software-t gyárira, most legutóbb egyetlen alkalmazást sem telepítettem fel rá, és így is ugyan úgy eldobja, pedig még csak nem is használom a telót közben. Tényleg megújult az ICS-től, de ez a hiba több, mint idegesítő. 
-
kengyel
nagyúr
Ez olyan érdekes amiket írtok a kártyákkal kapcsolatban, mert nekem ugye másfél évig volt meg a Black és 8GB-os Samsung Class 6 volt benne de se GB és ICS alatt sosem dobta el. Most ezzel nem az akarom mondani hogy nem hiszem csak nálam annyi idő alatt nem volt gond vele.
-
cube8707
csendes tag
Sziasztok,
Arról lenen szó hogy van nekem egy Lg P970-m, elvileg Optimus black. gyakorlatilag pedig megnézve a telefon info között ez Lg KU5900 néven fut. ÚJ fóliás érintővel töltővel-adatkábellel- Függetlenül!
Eladnám viszont Agnol nyelvű a menü, magyar nincs benne. Nem tudom ha rátennék egy V30B P970 szofvert mi lenne vele?
Segítséget Előre is Köszönöm, és ha valakit érdekelne így is akkor eladnám.Köszönöm előre is az építő hozzászólást és Érdeklődést.....

*PRívát üzeneteket előbb látom* -
Lala6
addikt
Látom mások is szenvednek a kártya eldobással.
A múltkor megformáztam lassan a PC-n, ezután bírta kb 3-4 napot, majd megint eldobta.
Mára odáig jutott, hogy 1 nap alatt 5-6X is eldobja.
Most gondoltam egyet, feltettem újra az ICS-t, utána teljes gyári reset és várom, hogy mikor dobja el megint.Majd írok, ha megjavult tőle.
-
bubus66
nagyúr
(#25163) erikviking
Nekem most Transcend 8GB Class 10-es kártyám van ez volt a Blackembe az L9-be az L7-be és ez van az L9-be megint soha semmi baja nem volt. Tehát neve nincs kártya.
A Kingston-t is felkerestem amúgy ez ügyben és azt állították, hogy sajnos nem tudnak mit tenni a telefonban lévő kártyaolvasó nem tartozik a támogatott típusok közé. Hogy ennek mi köze van nem tudom, nem értek hozzá.
Szerintem semmi köze nincs hozzá, ha jó a kártya akkor az mindennek be kell olvasni
(#25164) tomic
Melyik billentyűzet van ben a Huexx-be
-
tomic
addikt
Huexx féle romban ,hogy tudom kikapcsolni az sms írásnál a hibajavítót, vagy írás segítő alkalmazást?
-
Huroq
senior tag
Ugyan ez a hiba volt nálam is. Nekem egy Kingston Class 10 -es kártyával játszotta el szinte naponta.
Vissza vittem a boltba 2x is mind a kétszer kicserélték, de nem volt változás. Erre pár napra rá már nem csinálta és azóta nem dobta el egyszer sem. Semmit nem csináltam a kártyával. Nem értettem, de megjavult.
A Kingston-t is felkerestem amúgy ez ügyben és azt állították, hogy sajnos nem tudnak mit tenni a telefonban lévő kártyaolvasó nem tartozik a támogatott típusok közé. Hogy ennek mi köze van nem tudom, nem értek hozzá.
-
tlala
addikt
Ha a Huexxx féle 4.0.4-es [V30C] ICS ROM-mal érkező No-frills CPU Control tuning alkalmazásra gondolsz, arról én tettem említést.
Ha a "Viselkedés" menüpontban az opciót "lionheart" állásba teszed, akkor a Black érezhetően fickósodik.
Ha nem erre gondoltál, akkor elnézést, nem értem a kérdést. -
jegenye77
addikt
Nálam is eldobálja néha a karit de ami még bosszantóbb,az ICS alatt a rámásolás

358Mb flac-ot vagy 15 percig másol
-
Mika1227
őstag
válasz
firemanus82
üzenetére
Nekem is Samu van, de eddig nem volt vele gond az ICS alatt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
firemanus82
üzenetére
(#25151) firemanus82
Miért a Vodafone adott ki ICS?
-
firemanus82
senior tag
Ugylatszik az ics nem szereti a Samu kartyakat es a vodkafont... pazar...
-
Szotka
tag
Mióta ICS-t használok az usb másolás a telefonra/ról iszonyat lassú.
Erre van valami orvosság vagy ez ilyen és kész.? -
tomic
addikt
Erre valaki?
-
gabancs
addikt
Én együtt érzek azokkal, akik az SD kártyával küzdenek. Nekem az a tapasztalatom, hogy pont a GB alatt voltak kártya olvasási hibák, ICS alatt ugyan azzal a kártyával semmi gond nincs. Pedig hibás a kártya! Tudom, mert a fényképezőm is sokszor írta, hogy nincs kártya, így fotózni sem tudtam vele mindig. Ezért tettem a telefonba, ott nem annyira gond, mint egy digit fényképezőben. Ennek ellenére szépen működik ICS alatt.
-
tutis
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
eléggé sarkosan fogod fel..Miért ne lehetne egy telefonon ugyanaz a szoftver/rendszer szar, a másikon meg jó? Mivel valószínüleg nem 100%-ban ugyanolyan szoftverezettségű a telefonunk (nem az ICS-re gondolok, hanem a további telepített programokra) simán előfordulhat hogy az ICS + valamelyik másik program fentléte okozza a kártyaeldobást.. Ha a te példádból indulnék ki, akkor pl aki windows 7-et használ, annak vagy sosincs windows-os hibája, vagy a világon mindenkinek egyszerre fossa össze magát a windows..
Azért az se furcsa hogy nem egyedi elszigetelt esetről van szó, hanem sorozatosan jelentkeznek emberkék akiknek hasonló a gondjuk? Azért az se életszerű hogy mindenkinek egyszerre romlott el az SD kártyája..
-
tutis
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
Azért az furcsa, hogy kb 1 évig semmi baja nem volt a kártyának a GB alatt, aznap amikor frissítettem reggel még jó volt a GB alatt, délután feltettem az ICS-t, 1 óra múlva már el is dobta a kártyát, és azóta folyamatosan naponta.. Újraformázás sem segített.. Hidd el, ha beletenném párom blackjébe a kártyát amin még mindig GB van, nem dobálná el a karit..Ha gondolod letesztelem pár napig, de borítékolhatod hogy GB alatt nem lesz ilyen baj a kártyával.. Ez szoftver hiba nem hardver..
-
bubus66
nagyúr
Miért ez "Transcend SD 8GB Class"10 ismert fajta kártya? Az L9-ben is teszi a dolgát,ahogy kellneki. Ráadásul restelltem meg formázni, amikor a L7-ből ki vettem semmi baja nincs.
(#25137) tutis
Akkor mi? (Mért a bolti nem lehet hibás?) Van 4-5 user akinek el dobálja az SD akkor a telefonja HW hibás mert a többségnek soha nem dobálta el az ICS. A gyerek Samsung kártyáját az L9-el sem fogata azt mondta dobjam a kukába. Sonyba van neki, (persze annyi eszem volt, hogy előtte meg formáztam). Igaz azóta a bolti Samsungot a Sony se látja. Vettem neki egy neve nincs (magyarul nincs rá írva semmi csak az, hogy 16 GB Class4) és nyüstöli rendesen formázás nélkül próba az L9-be tökéletesen működött.
-
tomic
addikt
Ha jól emlékszem ,valaki mondta ,hogy lehet gyorsítani ill lassítani a rendszerben a mappák elérési sebességét. Igaz ez? És hogyan lehet?
-
bubus66
nagyúr
válasz
kengyel
üzenetére
(#25128) kengyel
Neked mióta hiányzik van ami kárpótoljon.Emlékez rá én is variáltam, a Xperia P és az L9 Meg az Advance S között,a P már akkor dobtam tallonba, mikor mondtad hogy nem jó a kamera, az Advance S meg csak egy végső meg oldás lett volna. Aztán csak meg maradt a márka hűség az L9-el.
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
fentebb írtam, hogy belefutottam egy olyan kártyába amit nem csipáz a gép.
Azóta próbáltuk másik telóval (mondjuk nem egy csúcs gép, ilyen "made by vodafone 2 ezerért", az se látta)
Melyik az a 8 gigás class10 kártya amit tutira kezel?
vagy vegyek inkább class6-ot?
(találtam itthon egy 1 gigást azzal semmi baja nincs)
Köszi előre is válaszokat! -
kengyel
nagyúr
válasz
Stukker1987
üzenetére
Azt kívánom neked hogy váljon be ,és használd egészséggel. De a Black nem hiányzik ? Mert nekem igen

-
Stukker1987
senior tag
válasz
kengyel
üzenetére
ÜdV!
Köszi az infót!
Nálam eddig jónak tűnik.
Ha gond lesz,akkor megy gariba és kész...Számomra eddig inkább pozitív meglepetés volt sebesség tekintetében(ezt az általános használatra értem).
Wifi Direct az egyetlen zavaró tényező. Igaz hogy eddig gyak nem is használtam,de a fájlátvitel sebességben nem kis pozitív előrelépés lenne bt-hoz képest.Asszony meg örül az OB-nek remélem mert nem szívesen adnám el,annyiért amit most a használt piacon ér.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Stukker1987
üzenetére
Szia ! Én most adtam el kb 1-hete sincs. A wifivel semmi gondom nem volt, de a kamera teljesen sz... nem akarom kiírni
Nálam voltak spontán fagyások egyik percről a másikra. Nekem nem jött be. Ha a kamerát nem javítják a JB-ben akkor nagy blama lesz. Sokan főzött romokat raktak fel ,talán azzal jobb lett. -
bubus66
nagyúr
válasz
newDesigner
üzenetére
(#25122) newDesigner
Sőt azt hiszem hogy az 1 Hsz-ben is le van írva, hogy a V30B-re nem lehet recoveryt rakni. Rootolni lehet.
-
anderledani
őstag
válasz
newDesigner
üzenetére
Azt hogy nem lehet recoveryt tenni v30b-be xD
-
newDesigner
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy Black-et. nem is volt addig komoly problémám vele, amíg nem akartam CWM Recovery-t telepíteni a ICS_v30B software mellé. Ha a ROM Manager-el tettem fel az .IMG fájlt akkor is, ha a Rom Converter-el patch-eltem meg a .kdz fájlt akkor is Security Error-al "indult", azaz állt meg a telefon. tud valaki megoldást?
-
bubus66
nagyúr
válasz
kengyel
üzenetére
Cseréld ki a Logout blogodat mert elfutok mindjárt.
(#25120) Stukker1987
Nem akarlak meg vigasztalni de a P-nél le fagyások sokasága fog fogadni, a kengyel egyszer csak újra húzassál tudta meg oldani, utána hamar meg is szabadult tőle. Meg kérdez meg tőle a kamerát nekem mintha arra panaszkodott volna.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
anderledani
üzenetére
Sajnos általános feladatokban is durván tudott "laggolni" a Black. ICS kicsit segített rajta,de maradt az általános gyengeség.
Természetesen a mai hardverek között nevezhetem ezt gyengeségnek,mert amikor kijött még elég jónak számított. -
bubus66
nagyúr
válasz
Stukker1987
üzenetére
Sok sikert hozzá csak nehogy úgy jár mint a kengyel fórumtárs, hogy 30 nap után meg szabadult a P-től, sikeresen.
-
anderledani
őstag
válasz
Stukker1987
üzenetére
2 procimag és a dupla ram valóban sokat dob a smooth érzésre és a multitaskingra...
Azon az a tény is sokat dob ha egy telefon Samsung. (nem a tiédről beszélek csak eszembe jutott, még egy galaxy mini is smoothabb a black legtöbb romjánál.) -
embe
nagyúr
válasz
Stukker1987
üzenetére
"2 procimag és a dupla ram valóban sokat dob a smooth érzésre és a multitaskingra." <-- Jól van na, nem kell nagyképűsködni!

Sok szerencsét az új telóhoz, használd egészséggel! -
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Lassan elköszönök tőletek én is!
Tegnap vettem egy Xperia P-t így az asszony megörökölte az Optimust....
Nagyon sokat segítettetek mgérteni az okostelók világát,ugyanis ez volt az első Androidos telóm,így főleg frissítéskor "kellett" a tudásotok...Be fogok még nézni,hátha jön még valami friss hozzá.
A 2 telefon összehasonlításáról csak annyit,hogy az OB kijelzője még mindig megállja a helyét,de a 2 procimag és a dupla ram valóban sokat dob a smooth érzésre és a multitaskingra...
-
BOBAKILL
őstag
Érdekesség: Akinek kevés a gyári akkumlátor teljesítménye: http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.php?assortmentProductId=62216813&shopGroupId=67670221#/assortmentProductId/62216813/shopGroupId/67670221

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Holnap- holnapután kiderül.