Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
rozso3
csendes tag
-
-
-
gabancs
addikt
válasz ReverzY #25951 üzenetére
Mondjuk személy szerint nekem a GB-vel sem volt semmi gondom. Nekem sokkal többet jelent a jobb, kényelmesebb, praktikusabb használat. A plusz dolgok, amit az ICS ad.
Soha nem értettem, hogy egy hivatalos tesztben mi a fenének görgetik a lapokat jobbra-balra mint a hülye gyerek. Ki használja így a telefont? Senki! Szóval ez valami nagyon mű dolog, hogy mi mennyire smooth. Ez 14 éveseknél még elmegy, na de felnőtt embereknél már nevetséges. Az OB abban a szerencsés helyzetben van, hogy sose volt használhatatlan, tehát én nem látom ennek értelmét.
Másrészt meg annyira értelmetlen egy mai csúcs telefonhoz mérni. Még szép, hogy lealázza egy 4 vagy 4+4 magos szörnyeteg. Nincs az a ROM, amivel csak a közelébe is lehet érni egy mai telefon teljesítményéhez. Számomra már az is kérdés, hogy erre valóban szükség van? (Kivéve a játékok, de az ugye egy más kaszt)
Én életem végéig el vagyok az OB tudásával, teljesítményével. Nyilván ez a koromból is következik. Játék még mutatóban sincs rajta. Az összes többire meg bőven elég. -
gabancs
addikt
válasz ReverzY #25948 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy mi a francnak ilyen programokkal vesződni. Mert mondjuk egy új csúcs telefonnál, valahogy meg kell magyarázni, hogy miért kerül x ezerrel többe, mint a másik csúcs mobil, de egy 2 éves modell esetében mi haszna?
300 ponttal többet mutat? És?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25394 üzenetére
Az nem is fog root jogot kérni csak a file kezelő, fog root jogot kérni,ha nincs a file kezelőnek (nem a bulid.prop-nak kell a root jog) root jog akkor holnap reggelig másolhatod akkor se fogja betenni.
a zip ben van egy olvass el akkor azért ezt oda lehetett volna írni hogy nem elég csak másolni.
Akkor ezt minek írtad,nyugodtan oda írhatod át adom az 1 Hsz szerkesztését, ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
paca93
csendes tag
válasz ReverzY #25385 üzenetére
Igen úgy kell ahogy mondod, de nekem V30B alatt a módosított build.prop-al baromi sokszor fagyott a telefonom, és dobálta az SD kártyát úgyhogy bubus66 tanácsára visszacseréltem a simára, és azzal tökéletesen működik azóta is!
LG KM900-->Galaxy Spica-->LG Optimus Black-->LG 4X HD-->HTC One X-->Z1 Compact
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25383 üzenetére
Az ESFileExplorer be állítása bent van a Logout blogomba,.
Ha valakinek kell valami az mentse le mert nem lesz, a Logout blog és a Black oldal sem frissítve. Vagy az e-mailom keressen, ott adok linket.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
paca93
csendes tag
válasz ReverzY #25381 üzenetére
Rootolod a telefonod ha még nem tetted meg, majd telepítesz egy fájlkezelőt (nekem a root browser lite van fent) marketról letölthető, ebben látni fogod a telefonod ,,systemjét,, ahol tudsz módosítani, kicserélni bizonyos fájlokat így a build.prop-ot is! Az első módosításnál kérni fog Superuser jogot, amit engedélyezni kell különben nem fog működni!
- Javítsatok ki nyugodtan ha nem így van!
Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
LG KM900-->Galaxy Spica-->LG Optimus Black-->LG 4X HD-->HTC One X-->Z1 Compact
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25377 üzenetére
Igen mert az xszerveres megszűnt írtam is a topicba, az aláírásomba, bent van az új cím. Az hogy a C-ben nincs magyar nyelv, ha lenne Blackem akkor meg mondanám mi a különbség köztük.
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25338 üzenetére
A recoverysnél nem kell ki venni el olvashatnád a Logout blogomat
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25331 üzenetére
(#25331) ReverzY
A PreIZS-hez kell a SmartFlashTools, töltsd le azt a SmartFlashTools-t amit linkeltem a PreIZS-bol szedd ki a bin fls végű fájlokat,és a leírás alapján csináld meg. Minden custom room alapból rootol, a telepítés akkor a következő.
Először akkor másold fel az SD kártya gyökerébe azt CM10.1-est amit szeretnél.
Utána telepítsd a SmartFlashTools-sal (amit linkeltem azzal) a bin fls végű fájlokat a végén bejön a recovery, csinálsz egy full wipet és mehet a CM 10.1 Röviden ennyi.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25327 üzenetére
(#25327) ReverzY
Tessék de ebben van windows endabler Recovery és ROOT nélkül nem tudsz lementeni semmit sem. Csak ha ROOt-olod, akkor a TB-val tudsz lementeni mindent. Melyik SmartFlashToolsban nincs Windows Endabler? Mert én eddig amelyiket letöltöttem mindegyikben volt.
[ Szerkesztve ]
-
Apunk
tag
válasz ReverzY #25316 üzenetére
Szerintem igen bár még nem próbáltam. Recovery lesz rajta, már a pre_izs után, tehát elméletileg telepítheted. Viszont nem próbáltam, szóval nem tudom, hogy működik-e. De miért akarod azt telepíteni? Minden működik benne? Miért nem nézel körül xda-n?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z2
-
Apunk
tag
válasz ReverzY #25314 üzenetére
Mert először smartflashtoollal felteszel egy patchelt v20 romot aminek a basebandje v30, de előtte tedd fel az sd kártyára az izsv0 zippet. Mert az sft-s telepítés után egyből a recovery jön be. Tehát először sft-vel felteszed a pre_izs-t utána meg recoveryből telepíted az izs romot. De ezt valahol már leírtam visszább és linkeltem is.
Sony Xperia Z2
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25306 üzenetére
Az V30B ICS-re ne m tudsz recoveryt fel tenni! Csak a Huexx féle V30C SmartFlashtools-os változatát. ALogout blogomba meg találod a módosított bulid.porp-ot.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #25302 üzenetére
Az alkalmazásokat file kezelővel tudod le törölni, itt meg találod van le írás, az XDA-n hogyan kell feltenni a ciustom romokat.Nem kell a busyboxot feltenni.
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #23127 üzenetére
(#23127) ReverzY
a recevery röviden helyreállítás.
wipe data/factory reset -> törli a data partíciót, tehát minden programunkat, beállításunkat
wipe cache partition -> törli a cache-t
Itt a végén meg találod a recovery menűjében mi mit jelent
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #22501 üzenetére
(#22501) ReverzY
Amit bejelöltem azon belül tudod a témákat telepíteni.
(#22503) alexander12
A Koreai Kernel van bent vannak, próbáld meg nekem nincs kedvem rakosgatni V20S recoveryt. Csak azért, hogy legyen CWM nem sok értelme van. Mentéseket a TB-vel is meg lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
balintka
addikt
válasz ReverzY #22480 üzenetére
Én így csináltam:
LG driveket tedd fel legelőször. A smartflash könyvtárába másold be a V30b 2 fájlját külön alkönyvtárba. Aztán:
1. gyári visszaállítás kóddal
2. kikapcs, akksi, sd, sim ki
3. updater indít, on
4. telóba kábel, a leírtak szerint rádugva (hangerő +-al)
5. A teló feltesz még 1-2 drivert rádugás után, ha kész
6. smartflashtool indít
7. leírtak szerint flash
8. újraindul
9. én még egy factory resetet csinálok a kóddal
10. lehúzom, összerakom, akksiról indítEnnyi. Csinálj minden lépést a képek szerint flasheléskor.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #22453 üzenetére
Azt nem mondta senki sem, hogy nem fogják ki adni, a T-Mobile a Vodafone , Meg a Red Bull mobil szerintünk nem fogja meg kapni, csak a gyári V30xx.HUN lesz szerintem.
(#22444) kengyel
Át néztem törölhető appokat így módosítottam rajta egy kicsit. Az oldalamon meg lehet találni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #22450 üzenetére
(#22450) ReverzY
Így van (#22451) kengyel igazad van, szerintem sem fogják kiadni. A szolgáltatósoknak marad a KDZ updater meg a SmartFlashTools.
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #22432 üzenetére
a Szolgáltatósokra szerintem nem lesz. Igy csak a SmartFlashToos-sal agy a KDZ updaterrel fogod tudni feltenni
(#22433) firemanus82
Próbálj meg még egyszer csatlakozni a wifihez. a jelszavaddal.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz ReverzY #22365 üzenetére
Ugyanez jön ide is, a szolgáltatósok annyiban lesznek "jobbak" hogy tele lesznek jobban szemetelve.
Miért nem rakod fel ezt?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz ReverzY #21555 üzenetére
De ád 1 szerintem kapnak és ád 2 ha nem kapnak akkor is fel tudod rakni nem mindegy hogy függetlenre való-e vagy sem?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
válasz ReverzY #21555 üzenetére
Ezt nem mondta senki, hogy csak függetlenre lesz jó. Miért a V28C-is csak függetlenre lehet feltenni. Úgy értettem, hogy PL a TMO kiadatta a V20O-TMO néven, a V20S-Már Csak HUN néven futót Tehát a a szolgáltató nem fog kiadni ilyet, hogy
V30A-TMO
V30A-VOD
V30A_RED.A ROM-nak semmi köze a készülék függőségéhez, ha lenne akkor nem tudtuk volna a V28C-se felrakni.
-
atillaahun
veterán
válasz ReverzY #20411 üzenetére
Nem várnak, dolgoznak. Nem megy ám egyik napról a másikra egy atombiztos zárt bootloader megírása. Plusz most hogy rájöttek a Root-ot is beverték fél nap alatt, erre is új védelmet kell kitalálniuk. Nehogy azt hidd, hogy a bugokat javítgatják.
(#20410) bubus66
Nem mondtam hogy működni fog, csak azt, hogy valószínűleg a körül van a hiba. Hétvégén majd tolok egy cserét, aztán megírom mire jutottam, egyelőre még szükségem van a működő telefonra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest