Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
Mika1227 #27577 üzenetére
Egy problémám lenne vele, néha újra kapcsol a telefon és megáll a töltő képernyőnél vagy kikapcsol és nem reagál semmire. Mind a két esetben ki kell szedni az akkut. Lehet, hogy azért van, mert a Fejlesztő opcióknál engedélyeztem a Swap-ot. Az IZSv2 is csinált ilyet (azt is Swap-pal használtam). Az IZS v1.1-nel nem volt ilyen baj, de ott nem is volt Swap lehetőség.
(#27578) gyuri00: SmartFlash Toollal felteszed ezt: PRE_IZS
majd recoverybol: 1) make a full wipe ( data/factory reset , cache partition , dalvik cache )
2) install ROM
3) I recommend install kernel that I share it here
4) wipe datat/factory reset
5) reboot your phone and enjoy it ... -
vlezsak1993
csendes tag
válasz
Mika1227 #27525 üzenetére
Menü, beállításokra mész, utána alkalmazások, és ha a legfrisebb verzíód van, akkor a letöltéseknél már ott lesz elvileg a youtube, rámész, és frissítések eltávolítása.
Én a google playt úgy állítottam be, hogy ne frissítsen automatikusan, a youtube miatt.Godlike79:
Nekem a frissítés eltávolítása is megoldotta szerencsére, de lehet, hogy még később ennek is hasznát veszem. -
Ixion77
addikt
válasz
Mika1227 #27520 üzenetére
Az a baj vele hogy ócska. Dobd ki, vegyél normális telefont. Sajnos az LG Black a legócskább szoftver
telefon ami valaha is a kezeim közt járt.
Hogy konstruktívabb is legyek: legvalószínűbb hogy a jól ismert wifi problémába futottál bele. Hibás a P970 android 4.0-s wifi drivere, "beakad az agyába" valamelyik hálózat, aztán ha azt nem látja, akkor is egyfolytában kapcsolódni próbál hozzá. Emiatt nem tud a telefon aludni menni, így gyorsan lemerül. -
ViragL
tag
válasz
Mika1227 #27498 üzenetére
1. Exportáld ki a névjegyzéket vCard formátumba a telefon memóriájába.
2. felmásolod a fájlt a PC-re
3. Belépsz gmailbe, ott bal oldalon van egy gmail felirat az egy lenyiló lista, kiválasztod a címtárat.
4. A bal oldali menü legalsó pontja az importálás.Egyszerűbb megoldásom nincs hirtelen.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Mika1227 #27492 üzenetére
Le lehet menteni sd kártyára ha a névjegyzéket nyitod meg (és nem a telefont), azon belül pedig menü érintő gomb és export/import azt hiszem a menü neve. Mivel nincs elöttem a teló és több mint fél éve nem használok androidot, így nem biztos, hogy így hívják a menüt.
Bármi egyebet akarsz lementeni pl.: Játék mentésekkel, stb. ,ahhoz root kell meg titanium backup vagy hasonlók.
-
axioma
veterán
válasz
Mika1227 #27483 üzenetére
Eltekintve attol, hogy a Black is tartalektelefon volt nalam, es en a qwerty csuszka keszulekeket szeretnem, ha lennenek, igazabol ebbol semmi mas nem hianyzik nekem. Most mar a meretet is megszoktam - nekem kicsit nagy volt ez is MM2 es OB utan. Volt kb. 2 masodpercig a kezemben a flex es megallapitottam, hogy az mar nekem nem is telefon, ami akkora. Es igazan mas telo ami nem nagyobb ennel, de mindent tud ami kellhet a kovetkezo minimum 2 evben, az nem nagyon van. Mondjuk teny, hogy nem adtam volna ennyit telefonert ugy alapbol, de ha mar telot nyertem csak azt a darabot nem akartam megtartani, es amugy is telo kellett, kinyujtottam a hatarokat...
-
axioma
veterán
válasz
Mika1227 #27475 üzenetére
Mienk sajna vegleg megmurdelt... Nezhetem ugy is, hogy kar hogy nem adtam el me'g amig ment, meg ugy is, hogy legalabb nem szivattam meg egy vevot. Azert az nem szep dolog, hogy 3 evesen mar kaputt, amibol majdnem 1 evig csak a fiokban volt.
(Cserekeszulek nalam moto G vagy ma mar azt mondom hogy akar E lett volna, de kozben mar egy nyeremeny arabol sony z1c lett.) -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Én asszonynak lepasszoltam, és teljes mértékben megváltam az androidtól. Jelenleg egy Nokia Lumia 920-as készülékem van. Vannak hiányosságai, de internetezés és exel tábla megnézésére, meg minden egyéb alap funkcióba (telefonálás és hasonlók) gyorsabb mint az android. Maximálisan elégedett vagyok vele.
-
huntiger
tag
válasz
én még használom nagy bőszen, igaz meg van hirdetve, hátha tudok fejleszteni minimális anyagi ráfordítással.
de alapjaiban véve elégedett vagyok a telefonnal, igaz nincsenek nagy igényeim.
a kijelző számomra megfelelő, nagy gamer se vagyok, hogy a hardver miatt siránkozzak. -
Giorgio1985
csendes tag
válasz
Mika1227 #27449 üzenetére
Üdv!
Az alaplapi forrasztások engedtek. Ezért nem működik a bekapcsoló gomb illetve a töltés. El viszed egy mobilos boltba kb 5000Ft- ért újra forrasztják a lábakat. Nekem is ez volt a hiba és újra előjött. Szerencsére azóta vettem másik telefont.
Általában először úgy kezdi hogy nincs adatátvitel, de a töltés még jó aztán már az sem nagyon lesz. Hol érintkezik hol nem. Ha visszakapod a telefont akkor mindenképpen ott nézd meg hogy jól csinálták-e meg, mert nekem is csak másodjára sikerült (csak töltés volt).
-
axioma
veterán
válasz
Mika1227 #27431 üzenetére
Ferjemnel kihuzott ket evet majdnem, azota tartalektelefon lett, de sajnos a legutobbi hasznalatba vetel utan 2 hettel a hangszoroval lett valami (engem hallanak, en meg hol igen, hol nem, eleinte kihangositva ment most mar az se tokeletes), raadasul a bekapcs gombja (kepernyo felelesztes) se mindig reagal mar. Lehet, hogy javithato, de ketseges, hogy megeri-e foglalkozni vele (egyelore magamnal hordom, az az okos pl. naptarbejegyzesek, leirkalas helyett informaciot fotozni stb. es egy 10+ eves butatelo a beszelos, kene venni egy rendes okostelot csak kene ra penzmag).
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Mika1227 #27431 üzenetére
Nálam a sok wifi nap végére leszívja. Meg ugye fotózok vele, meg sokat beszélek így minden nap töltőn van. Az alap dolgokra elég, viszont ez az ICS csak addig "gyors" amíg csupasz a rendszer. Ha frissíted a Google cuccokat olyan szinten be tud lassulni meg felraksz pár programot, hogy öröm nézni. Pedig KitKat rendszerrel az 512mb memó gondja is picit rendeződne de az sosem lesz rá. Még mindig tartom magam a BB-hez, szerintem az lesz belőle (Z10 vagy Z30) ha cserélek, vagy max egy Alcatel Idol S. Annál többet nem szánok telefonra még egyszer.
-
salvadorE51
tag
válasz
Mika1227 #27410 üzenetére
Innen tudod letölteni. Válaszd a felső CM 10.0.0.-t.
Természetesen van benne magyar nyelv. Nekem totál jól működik.
Egyúttal sok sikert és jó mókolást kívánok mindenkinek, átváltottam G2-re. Álom jó ez a cucc!
Azért majd néha benézek, mert a black a családban marad (nem is lenne szivem eladni). -
Harapos
csendes tag
válasz
Mika1227 #26721 üzenetére
Nekem még ilyen telefonom van habár már kicsit elavult hardvare igaz még nincs 2 éves. Android 4.0.4-es 30b-s verzió van rajta. Sztem megérte az árát, most az a bajom vele, hogy piszok hamar lemerül mert ha éjszaka nem használom akkor a háttérben az android rendszer nagyon csinál valamit, de nem tudtam rájönni még, hogy mit. Ebben valakinek van valami ötlete, a factory reset után kb. 2 hétig teljesen jó az akksiidő, de utána megkergül. Ez most jött el. Sztem ezt valahogy meg lehet oldani és akkor még maradna szolgálatban.
-
bubus66
nagyúr
-
paca93
csendes tag
válasz
Mika1227 #25928 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel a jelenséggel, sajnos én is tapasztaltam ilyet, ennek szerintem egyszerű oka van mégpedig, hogy a teló megfagy zárolt állapotában! Nálam úgy nézett ki, hogy kijelző sötét marad, alsó gombsor felvillan és nem reagál semmire csak is aksi ki-be bekapcs utána jó! Nem túl stabil rendszer szerintem a V30B- nálam sokat fagyott, lassult, dobálta a kártyát, jelenleg a V30D van fent, gördülékenyebb gyorsabb lett a teló mint a B-vel, és még nem fagyott meg egyszer sem, viszont a kártyámat napi 1X eldobja ez is. Próbáld ki Te is
-
josha
tag
válasz
Mika1227 #24392 üzenetére
A felhasználói felület animálásának folyamatossága rengeteget javult a tripla bufferelést használó Projekt Butter algoritmusnak köszönhetően, a rendszer mindig másodpercenként 60 képkockás sebességgel renderel, az újrarajzolást ott kezdi, ahol a felhasználó megérintette a képernyőt.
Kibővített értesítések: az értesítések immár nagyítható formában jelennek meg, opcionális interaktív elemekkel megspékelve.
Javult a programok frissítése: a Smart Update segítségével immár nincs szükség a teljes fájl letöltésére, csupán a megváltozott részeket cseréli ki a rendszer.
Megjelent a Google Now, egy angolul tudó hang alapú asszisztensprogram.
Az NFC alapú Beam immár fényképek és videók átvitelére is alkalmas, illetve hangfalakat is párosíthatunk a mobilkészülékkel Beam-alapon.
Megváltozott a keresés felhasználói felülete. A találatokat immár egy úgynevezett knowledge graph (magyarul tudás gráf) jeleníti meg, interaktív lehetőségekkel kiegészítve azokat.
Immár alapértelmezett lesz a Chrome böngésző.
A főképernyő rendezgetésekor az ikonok félreugranak az útból, a minialkalmazások átméreteződnek aktuális helynek megfelelően.
A kameraszoftverben egy vízszintes ujjmozdulattal húzhatjuk elő az előző fotókat, egy kétujjas gesztussal pedig diasorrá változtathatjuk az interfészt.
Megváltozott a képernyőzár grafikája, a fényképező és a feloldás mellett immár a hang alapú keresést is elindíthatjuk innen.
A Maps immár adatkapcsolat nélkül is használható a megfelelő térképrészletek letöltése után.
Támogatottság vakok számára.
Javult a prediktív szövegbevitel mögötti algoritmus.
Bővült az elérhető billentyűzetek száma: a perzsa, indiai és thai nyelv is választható, továbbá új arab és héber kiosztás is elérhető.
A hangfelismerés alapú szövegbevitel internetkapcsolat nélkül is használható.
Javult a hang alapú keresés mögötti algoritmus hatékonysága.
Megjelent az alkalmazástitkosítás, azaz az App Encryption: a fizetős programokat egy készülék-specifikus kulccsal titkosítják az illetéktelen felhasználást megelőzendő. Mindez automatikusan, a fejlesztő és a felhasználó számára transzparens módon megy végbe.
A Play Áruházban immár elektronikus magazinokat és sorozatepizódokat is be lehet szerezni, a filmeket a kölcsönzés mellett meg is lehet vásárolni. Mindez Magyarországon jelenleg nem elérhető.
Frissült a Google Plus alkalmazás.
4.1.2
A 4.1.2-es verzió 2012. október 9-én látta meg a napvilágot, első körben csak a Nexus 7 táblagépekre volt elérhető. A frissítés apróbb dolgokat tartalmaz:A Nexus 7 táblagép főképernyője immár fektetett orientációban is használható.
Teljesítménybeli javítások, optimalizálások.
Apró hibák javítása.
Az értesítéseket immár egy ujjal is ki lehet nyitni.
4.2
A 4.2-es verzióról 2012. október 29-én rántották le a leplet. Bár jó néhány újdonságot kaptunk, továbbra is a Jelly Bean névvel illetik a rendszerverziót.Vezeték nélküli kijelzőtükrözés a Miracast-szabvány támogatásával.
Megjelent a photo sphere funkció, mellyel gömbpanoráma-képeket lehet készíteni.
Átrajzolták a kamera UI-t.
A képernyőzár több oldalassá vált, melyekre minialkalmazásokat lehet pakolni.
Megjelent a DayDream névre hallgató képernyőkímélő.
A kijelző tetejéről két ujjal lehúzható panelen bárhonnan elérhetőek a gyorsbeállítások.
Táblagépen több felhasználói fiókot is létre lehet hozni.
Támogatás vakok és gyengén látók számára: nagyító és szövegfelolvasó funkciókkal bővült a rendszer.
A virtuális billentyűzet Swype-szerű beviteli módot kapott, ez a gesture typing.
Új felhasználói felületet, valamint stopper, időzítő és világóra funkciókat kapott az óra alkalmazás.
Új kártyák jelentek meg a Google Now-ban.
A Gmail alkalmazásban immár nagyíthatóak a szövegek.
A Google Now hang alapú asszisztense új parancsokat képes kezelni. -
bubus66
nagyúr
válasz
Mika1227 #24222 üzenetére
Tegyél fel olyan billentyűzetet amelyikben van balra dőlő ékezet.
(#24226) i are robot
Nézd meg a Régió kódodat ha ez AHUNTL akkor frissitette a gyári frissítő.
(#24224) hackeeeee
Várni szerintem várhat, mert a szolgáltatósra nem hiszem hogy lesz,kiadva, így marad a SmartFlashTools vagy a KDZ updater.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Mika1227 #24144 üzenetére
(#24144) Mika1227
Persze ugyan azt teszik fel a KDZ updaterrel mint amit te teszel fel itthon. csak akkor 1 hétig nincs telefonod, ez meg meg van 5 perc alatt akár a SmartFlashTools-sal is.
Ha gyári garancia van rajta akkor a T-Mobil nem fog vele foglalkozni tovább küldi az LG szervizbe. Mit kell szervizezni fel kell tenni aztán használni. A T-re is ugyan az a V30B_HUN fog fel kerülni mint amit itt raktok fel.
-
i are robot
senior tag
válasz
Mika1227 #24087 üzenetére
A névjegyeket át lehet menteni, a korábbi PC Suite IV-esbe leszinkronizálod, és azt az újabb PC Suite át tudja venni, tehát ez megoldható.
Az SMS-eket és a névjegyeket meg szintén le lehet szinkronizálni a PC Suite IV-essel, abból ki lehet menteni .csv-be, és akkor azt valahogy beimportálni valamilyen appal a telefonba. Vagy valami erre alkalmas appal kimented, és visszatöltöd.
-
takessz
senior tag
válasz
Mika1227 #23763 üzenetére
Helyhó egy kérdésem lenne hogy a gyári facebook for lg le lehet e szedni a telorol valahogyan természetesen lg optimus black p970 várom a válaszokat a lényge hogy a gyári rendszer menyen de ne ezzel a sz...r facebook for lg hanem simna face legyen egyszere a 2 elégé zavaró
-
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Mika1227 #21203 üzenetére
Én jelenleg fólia nélkül használom, bár csak pár hete van meg, de szerintem előtte is fólia nélkül használták, mert mikor megvettem sem volt rajta fólia, csak adtak hozzá egyet, de mivel nem tudtam bubimentesen rátenni, felbaszott és kidobtam, azóta meg nem vettem...de nincs is rajta karc...pedig én úgy kaptam, hogy a hátulja pl okádék volt, ezért is kaptam hozzá egy vacsi új hátlapot, meg egy műanyag piros "tokot"...viszont az eleje teljesen karcmentes volt és még mindig az, én mondjuk amúgyis úgy használom hogy hátulján a műanyag tok, amúgy meg van hozzá egy kihúzós deko tokom, abban hordom, vagy ha itthon vagyok, akkoris csak úgy teszem le bárhova, hogy a deko tokra teszem rá, közvetlen asztalra stb nem...nálam ez rigolya, hogy a teló nem karcolódhat
-
kriszpontaz
veterán
-
bubus66
nagyúr
válasz
Mika1227 #17141 üzenetére
(#17141) Mika1227
Semmi köze nincs a ROM-nak én is T-s vagyok ha kijön az ICS akkor fel lehet tenni. Az Arc S ami 6 napos korban ment a piacra, arra is fel lehetett tenni a T-sen kívül a gyárit. Ha meg egy év után van a telefonod akkor a garancia az LG-nél van már azt meg nem érdekli, hogy T-s vagy gyári rom van fent.
(#17142) kengyel
Ő úgy értette, hogy ha az ICS ki jön akkor az nagy valószínűséggel v30xxhun ként fog kijönni, hogy ezt így fel teheti-e a T-s telefonra.
Te a gyárival frissítettél az a T-s ROM-ot tette fel a Gyári V20O vagy a V20S-HUN csak a KDZ updaterrel.vagy a SmartFlashToolsal tudsz feltenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Suzuki topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest