Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Remélem vagy is szeretnék nem tudok a Blacktöl meg válni. igaz így sem voltam sokat távol, mivel nem ügy jött össze a panaszom miatt a dolog ezért a Békéltetőtestület elé vittem a dolgot de addig is a Black lesz amit veszek egyet.
(#24597) anderledani
Az én olvasatomba a XDA-n eddig csak a könyv nehezéket termelték de azt sikeresen. Köze nem volta a Singapouri ROM-nak az Európaihoz.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz anderledani #24597 üzenetére
Úgy legyen.
-
anderledani
őstag
Az XDA-n azt írják kevésbé merül, több időt tölt deep sleepben. Meg kicsit gyorsabb is. Van olyan aki nem szingapúri, de a gyári programmal tudta frissíteni, szóval lehet hogy kijött már európai KDZ csak még nem tudunk róla.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #24589 üzenetére
Őszintén? Passz! A lényeg hogy először a Te cuccod is ugyanazzal a hibával leállt. Majd átdugtam a kábelt egy másik aljzatba, és akkor már működött.
reménykedtem hátha van benne magyar nylev, mert mint említettem a Blade malay romban is volt anno.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bubus66
nagyúr
válasz Szotka #24587 üzenetére
embe
azt sikerült fel raknod amit át küldtem? Én ki próbáltam, a haveromért, elsőre felment a bin/fls minden driver fent van neked?
(#24587) Szotka
(#24584) anderledani
Tényleg akkora a V28A meg a V28C az hogyan hogy Francia volta ja talán gyarmat Singapour!
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
(#24583) embe
Főnök kapásból mondtam, hogy nincs bent magyar nyelv jövök vissza ha vissza fogadtok egy szemetet aki itt hagyott benneteket.
[ Szerkesztve ]
-
Szotka
tag
módosított buildpropot tudna valaki linkelni v30b hez mindíg elkeverem:S
Szotka
-
embe
nagyúr
válasz anderledani #24584 üzenetére
Várjuk sok szeretettel!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
mrszgy
csendes tag
Sikerült feltennem zöldfülű létemre az ics-t, köszönetet mondanék nektek, hogy segitettetek nekem és külön köszönöm Matrixka skype-os segitségét..... de csak nem oldódott meg a problémám....a 4 kapacitiv gomb most sem működik. Ha a telefont tölteni teszem vagy a laptopra dugom többszöri erős nyomkodásra néha engedelmeskedik, ha nincs csatlakoztatva hiábavaló a nyomkodás.....arra gondoltam egy éve használom a telefont, cseréljem ki a védőfóliát, ez lenne az oka? vagy valami soft probléma....de hát most frissen pakolt ics van rajta.....áááááh nem tudom, de nagyon szomorú vagyok. Valakinek van alami 5lete kérem ossza meg velem, ha nem sikerül megoldjam a problémát megy a szervizbe mert garanciás.... grrrrrr
-
anderledani
őstag
Biztos lesz belőle európai csak erre a telóra a szingapúri kirendeltség készíti a romot ezért jelent meg ott először.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
embe
nagyúr
Na sikerült felrakni, másik USB portra kellett tenni. Felejtős, mivel ahogy az XDA-n írták, szolgáltatós a rom. Ráadásul nincs benne magyar nyelv, illetve én is beleszaladtam a nem működő státuszbár hibába. Viszont a kernel módosított.
Kezdőképernyő, asztal, itt látható a szolgáltats alkalmazás is:
[link]ezt az alkalmazást megnyitva, ez fogad:
[link]A V30b infó része:
[link]A v30c-é. Itt látható, hogy a kernel 3.0.8 +, míg a v30b romnál csak 3.0.8.
[link]Így megy a levesbe.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bubus66
nagyúr
(#24579) embe
Igen LG-P970 ROM COVERTER 2.1 ezzel.
Figyelem!
A V30C_Singapoure ROM még nem tesztelt.
Akkor még annyit ide lehet írni ezzel a szingapuri rommal kapcsolatban, hogy még nem tesztelt, tehát mindenki saját felelősségre próbálgassa!!!!
Ez a bin/fls fájl amit én át küldtem neked, a 2.0 az hibával meg állt a 2,1 az simán meg csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #24578 üzenetére
Köszi, mint írtam délután meglesem. Közben megcsináltam én is KDZ-ből, de a SFT error-al megáll, nem telepít.
Most nincs időm rá, mert nemsokára lelépek, de ha hazaértem neki eresztem a Te cuccod. Mivel csináltad? Romkonverterrel? Anno nekem a V30b-vel is szarakodott. legalábbis amit én csináltam.
Most ahogy nézem, méretben a te fájlaid is ugyanolyanok mint az enyémek. Na majd kíváncsi vagyok ez felmegy-e, beszámolok róla.Akkor még annyit ide lehet írni ezzel a szingapuri rommal kapcsolatban, hogy még nem tesztelt, tehát mindenki saját felelősségre próbálgassa!!!!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#24576) embe
-
Xanyi
tag
Tapasztalt már valaki olyat ICS-nél hogy elállítódnak a beállított csengőhangok (alap, személyekhez, és csoportokhoz rendelt is)?
Már másodszor fordult elő pár héten belül, igazából csak 1-2 játékot telepítettem fel...Megoldás van-e rá? Vagy valamelyik alkalmazás nyúl bele? Elvileg semmi olyasmi nincs fent aminek lenne köze hozzá!
Köszi!
-
bubus66
nagyúr
(#24571) embe
Mire az L7-re szerintem simán lenne egy tégla belőle. Akkor ne is tegyen fel?
Igen onnan szedtem le amit be linkeltél XDA-s oldalt 3 perc alatt le kapta
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #24569 üzenetére
Most olvasom a fórumon, hogy ez egy szolgáltatós rom akar lenni:
"Nem ajánlom, hogy telepítse a STL v30c változat.Ez egy személyre szabott változat SingTel, a sok bloatwares előre telepítve van, és kell hozzá APN kézzel." <-- google fordító eredménye.
Te próbáltad írd már meg az eredményt! Köszi![ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #24569 üzenetére
Ok. Meglesem. Te is innen szedted le? Ebben is ákobákom betűk vannak? Anno a Blade-re is malay rom jelent meg, azzal toltuk. Az hivatalos 2,3-as volt, és tartalmazott magyar nyelvet is.
-
bubus66
nagyúr
(#24566) embe
Megint Ákom bákom betűket akarsz olvasni? Nekem 3 perc és lent van meg csináljam SmartFlashTools-hoz?
30 perc és fent lesz a bin fls az 4Sharen ha jó úgy neked. Lent van most csinálom.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Megjelent valamilyen singapuri V30C rom. Már szedem is, ma rá is engedem.
-
bubus66
nagyúr
válasz mrszgy #24563 üzenetére
(#24563) mrszgy
Igen fel nyugodtan fel teheted,a V30B HUN ICS itt meg találsz mindent a SmartFlashTools-sal nehéz könyvnehezéket csinálni. Most néztem, a Romániai Orange-nél csak V20G volt az utolsó frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
mrszgy
csendes tag
A V30b ROM-ot nem találom honnan kell letölteni,a másik kettöt sikerült, ez a ROM bárkinek jó, aki román hálozaton van annak is, vagy teljesen mind1. Elhatároztam ha sikerül lerészegedem, hehe
-
tzsolesz
nagyúr
válasz mrszgy #24561 üzenetére
Nehéznek tűnik, de amikor nekikezdesz könnyű .
Először tölts le hozzá mindent.
Drivert, Smartflashtool progit, és a V30B ROM-ot.SmartFlashtools-al pedig nem fogsz könyvnehezéket csinálni soha, ne aggódj.
Nincs Skype-om sajnos. De biztos tud távsegítséget nyújtani valamelyik topic lakó meglátod.
[ Szerkesztve ]
-
mrszgy
csendes tag
Köszi Zsolesz....hááát nekem bonyolultnak tünik, nagy esély van rá könyvnehezéket csinálok belőle...egy kis chat vagy skype segitséggel talán nekiesnék....segit valaki? Skype-on kicsimohikan vagyok, ha valakinek megesik a szive
-
tzsolesz
nagyúr
válasz mrszgy #24559 üzenetére
1. Semmi gond, ha nem vagy a témában jártas.
2. Nem lesz gond ha felrakod a V30B-t, mert ez nem lockolja a telót. Sima gyári ICS, és a Black-nél egyébként sem létezik lokcoló, vagy unlockoló szoftver.
3. Az első hozzászólásban megtalálod a Smartflashtools-os leírást, az alapján frissítsd.
4. Nem vagy fafejű székely.Leírás. Persze a V30B-vel képzeld el az egészet. És nem kell patch-eket felraknod.
[ Szerkesztve ]
-
mrszgy
csendes tag
Mielött szólok BOCSÁNAT a zöldfülüségért!
Sziasztok,
erdélyből irok, közel egy éve van meg az Optimus Black-em. Müködött rendesen, nem volt bajom vele soha, nem probáltam soha rootolni, pakolgatni rá mindenféléket, nem hiszem sikerrel járt volna az akció ha babrálni kezdem. A frissitéseket a hovatalos programmal végeztem, jelenleg 2.3.4 - V20e fut rajta, ez az utolsó hivatalosan kiadott verzió a tellóra. Egy hete szinte használhatatlanná vált a telefon, fagyott ezerrel és lent a négy spcifikus gomb csak többszöri böködésre engedelmeskedett. Olvastam a forumot sok kisokoska van itt, van valami sejtésetek mi lehet a baja? Elsőként megprobálkoztam a gyári visszaállitással, annyi változott eltünt a drága magyar nyelv belőle, helyébe arab meg kinai, talán kihalt nyelvek is kerültek. Nagyon hozzám nött ez a telefon, kérlek segitsetek. Ha nekikeserednék az ics feltevésének, mivel en a román Orange hálozatot használom nekem jó az amit ti is feltettetek? Egy nagyon részletes leirást hogy hogyan kell felpakolni, hól találok? Ha sikerrel járok megy a garanciám, még lenne egy év garim vele. Megnéztem az imei számmal, arab emirátus a firmware.
Köszi!
Tisztelettel,
a fafejű székely -
bubus66
nagyúr
válasz BOBAKILL #24556 üzenetére
(#24556) BOBAKILL
Bocs azért kérdeztem pumukli23 vagy a többi fórum társtól, mert nekem volt kettő Blackem de erre nem emlékeztem, és tényleg hülyeséget nem akartam irni
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #24552 üzenetére
(#24551) BOBAKILL
tzsolesz légyszíves segítsetek neki a G-gombbal mert nem emlékszem már arra az ICS-nél pöcögtetésre lehetett a képeket nézni?
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok!
Hétvégén tettem szert eme nemes készülékre.
Természetesen megérdemelte hogy megkapja a jégkrémet, viszont 1-2 apróbb dolog eltűnt a 2.3.4-hez képest.
Galériában nem lehet a telefon oldalát (U)kocogtatva léptetni a képeket(/U). Amúgy minden frankó, de ez nekem tök jó kis dolognak tűnt, nem tudom miért nem lehet most használni...Tudna-e esetleg valaki ebben segíteni? Úgy telepítettem fel, ahogy a "nagykönyvben" meg van írva. Bár factory reset nem volt előtte csak gyári beállítás visszaállítása. (ezt mondta akitől vettem)
Ja és t-mobilos lévén smartflash-el telepítettem.Előre is köszi!
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #24547 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bubus66 #24534 üzenetére
A prop csak talán azért lenne fontos, mert említette tesóm, hogy valahogy nem az igazi a kamera. GB alatt jobb volt tán. Ezért is gondoltam rá, hogy felteszem.
A busybox-ot meg azért tettem fel, mert benne volt a felsorolásban, hogy kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #24537 üzenetére
(#24537) Godlike79
Itt kell kérned először, ha meg kapod az egedélyt, meg azt amiből szeretnél képet csínálni (Ne fénykép legyen) be linkeled minda a ketötta az Arcképszerkesztő topicba utána a Arcképszerkesztő topic a második lépes, beállitás akkor ha meg csínálták és kettő moderátor el fogadta
-
pumukli23
senior tag
válasz kriszpontaz #24537 üzenetére
Elvileg igen. Itt olvass utána.
-
kriszpontaz
veterán
Most nézem hogy őstag lettem.
Most már kérhetek egyéni arcképet?(#24535) josha: én úgy emlékszem hogy csak éjszakai módra állítva világít a led folyamatosan fókusz közben akkor is csak olyankor ha a fókusz megkívánja, de próbáld átállítani, valamint a vakut BE állásba és ne automatán használni, amúgy ne várd hogy ilyet produkál.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Hidd már el hogy, annak nem kell világítani fókuszálás alatt. Az L9 meg az L7 sem világit végig a fókuszálás alatt, az pedig akkor nem ICS hibája. Ha lesz kedvem (nem mostanában) meg esetleg egy másik telefon akkor csinálók egy fel vételt neked hogy nem kell annak folyamatosan világítani.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz hackeeeee #24532 üzenetére
(#24532) hackeeeee
Én anno nem frissítettem.
(#24533) josha
Mi az hogy nem működik fejtsd ki bővebben automata fókuszálás alatt nem fog végig világítani azt az L9 se meg az L7 se csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
josha
tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bubus66 #24530 üzenetére
Tehát, akkor max az eredeti ment, és akkor ezt pedig be a system mappába. Okés, köszi!
Mellesleg, ha már itt vagyok, rákérdezek. A busybox az mit tett, amikor lefutott a root után? Én smart módot választottam, de az is szépen megcsinálta a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bubus66
nagyúr
(#24525) josha
Előre szolok csak is a Gyári ICS alatt jó, csak azért a még nem akarod másik ROM-hoz feltenni. Én még mindig nem értem mi a gondod a Kamerával?
Próbáld meg aztán meg látod, ha HW hiba akkor nem javít semmit sem.
(#24529) hackeeeee
Köszi javította ez a jó "módosított bulid.prop-t másold a system mappába"
[ Szerkesztve ]
-
Gabenx15
csendes tag
Sziasztok!
Elég régóta van lg optimus black telefonom. Egy kis hiba merült fel, és mivel még garanciális vissza szeretném vinni, hogy megjavítsák. Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok e olyan oldalt adni ahol le van írva hogyan kell unrootolni a telefont?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
bubus66
nagyúr
Letöltöd és meg tudod, meg van bent egy olyan hogy Olvass el a system mappában találod a a bulid.prop.
(#24520) hackeeeee
Hol van a módosított system mappa.
de jól emlékszem, hogy a feltétele a kamera működésére is hatással van?
Igen jól emlékszel rá
[ Szerkesztve ]
-
josha
tag
mi az a build.prop? és a módosított mit változtat miért jó?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, lecibáltam innen a build.prop-ot.
Tudom, hogy beszéltünk róla, de jól emlékszem, hogy a feltétele a kamera működésére is hatással van?
A másik kérdésem, hogy a "módosított" system mappa mit takar pontosan?
És még annyi, hogy ebből a "sima" kell, vagy a pro-ból az ingyenes?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hoge87
tag
Üdv,
megoldható valahogy az, h a mobilon elkezdett játék adatait átvigyem tabletre, h ne kelljen előről kezdenem?Létezik ilyen file valahol amit csak át kell másolnom? -
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #24516 üzenetére
Az ICS-re próbáltad meg fel tenni azt a twrp-t mert ha igen akkor szerviz. Ez így szokott lenni az ember mindig a sakát kárából tanul.
Még azt próbáld meg, hogy kiveszed az akksit és úgy az S/W módba kapcsolni
A Gyári recovery sem jön be
Itt van egy vissza állítás vagy a PC suitevel próbálj meg egy vissza állítást csinálni. Ha egyik sem akkor szervíz.
-
DonMaster
addikt
válasz bubus66 #24515 üzenetére
igen irtam is a hard resetet probáltam sw modba sem lép semmi képet meg sima fekete a képernyö semmi rezgés semmi kép hangse semmi bármit is nyomok töltöre dugom azt se irja ki hogy tölt,
ha nem lehet visaz hozni akkor viszem szervizbe
szerintem a töltést sem veszi fel de nem volt lemerülve ,semmi reagálás bármit nyomok még ha gépre dugom akkor sem[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #24514 üzenetére
Ha a S/W módot se látja akkor sikeresen le tégláztad. Ha azt látja akkor a SmartFlasTools-sal, vissza tudod rakni. persze ez jeleníti az, ha minden szutykot rá akarok rakni. Azt, hogy én vissza hoztam az egy dolog, ahhoz hogy érdemben segíteni tudjak ahhoz látnom kellene.Látod a Blacket vissza hoztam az L9-et nem tudtam.
-
DonMaster
addikt
letégláztam a telot sikeresen most nem tudom mit csináljak vele,
frissitettem root meg twrp instaláltam a photoshere-t zip-böl megy minden ujra inditani akartam a telot és erre nem kapcsolbe , de anyira hogy töltönse jelez hangfel és ráduggal sem , hangle és bekapcsalsem, hardresetre sem reagál semmi kép hangseincs reugés sem megy semmi , ötletek?
mit tudnák vele csinálni gépsem ismeri fel semmilyen bill komboval, gari még van rajta ha kiéget az alaplap akkor azt kicserélek semmi gari ugrás nélkül de , ha van mod rá akkor megcsinálnám én már ha spftweresen meglehet és nem hardveres a bajaLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
salvadorE51
tag
válasz anderledani #24495 üzenetére
Nem rég én is felraktam ezt a V30B alapú, felturbózott NemesisX-et. Látszólag jó volt, pörgött mint állat, gyorsabb volt mint C30B, de a netkapcsolat kezelése borzasztóan bugzik (legalábbis nálam).
Youtube videók vagy el se indulnak vagy kb. 30 s múlva leáll a bufferelés. Weboldalak nem töltődnek be rendesen meg ehhez hasonlók.
Speedtesttel meg volt a normális le/fel töltés, csak az alkalmazások nem tudták használni. Sajnálom, mert tetszett volna...
Nálad jó minden?Hungarian Fanatec Fanatics facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/hungarianfanatecfanatics
-
Xanyi
tag
Ohh tényleg!
Köszi mindenkinek! -
bubus66
nagyúr
(#24508) Xanyi
Érintsd meg a képernyőt és akkor fókuszálni fog. Meg a Kamera beállítások Auto meg jelenítés kapcsold be.
a többi meg ahogy embe fórumtárs írta
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Elvileg folyamatos autófókusz van, ami kicsit lassú. Tehát ráirányítod a témára, az ráfókuszál, és klikk - kész a kép.
vagy ahogy josha is írta, a kijelző azon részére ami a fő téma - pl. egy arc tapizol a kijelzőre, ekkor az ráfókuszál, majd ezután készülhet a kép. Az ICS-eben már ez az alap fotózási mód.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Mióta feltettem a gyári frissítővel az ICS-t, azóta valahogy máshogy működik fényképező...
A régi szoftverrel megnyomtam a gombot, egy db-ig fókuszált, majd fényképezett. Most ha megnyomom egyből fényképez, cserébe homályosak lesznek a képek!
Régivel pl. egy újságcikket simán lefényképeztem úgy hogy olvasható volt, most ez nem megy.
Mit nem csinálok jól? Vagy ez valami szoftvergond? -
akphman
csendes tag
igen gyári GB 2.3.4
mit tudok tenni?
-
akphman
csendes tag
nem működik fokusz közben sem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest