Hirdetés
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjnet
aktív tag
válasz
szilagyiakos #26715 üzenetére
Szia
Mindenképpen megéri frissíteni. Ha garis a teló akkor szervízbe átforrasztanak benne valamit és megjavul a gps. Nálam is ez volt a gond. -
tjnet
aktív tag
válasz
kriszpontaz #26385 üzenetére
Érik nálad is a PCB csere.
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Elkészült a telefonom, PCB csere volt rajta. Ez mindenképpen új imei számmal is jár?
-
tjnet
aktív tag
válasz
vlezsak1993 #25646 üzenetére
Ha Budapesti vagy, akkor javaslom az LG központi Budaörsi szervizét, vagy az ORION-OKTOGON-t( VI. Aradi u. 2-4 H-P: 8-19) Az én telefonom is ott van. Panel csere lesz valószínűleg benne.
-
tjnet
aktív tag
válasz
firemanus82 #25585 üzenetére
Most hívtam őket kb. 3 perce jövő hét eleje és panel csere.
-
tjnet
aktív tag
Sajna a telefonom ismét szervizbe került. Hibajelenség: gondolt egyet és ok nélkül újra indult és az LG feliratnál kifagyott. GPS nem működött. Töltés rádugtam elindult a vibra motor, de nem mindig. Én gyanakszom hardveres hibára, de az ORION-OKTOGON központi szervizbe aki átvette szoftveres a gond, ő szerinte. Majd leírom mit csináltak vele.
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Elegem lett a telefon gps vevőjéből, beadtam az Orion Oktogon szervizbe. Kíváncsi vagyok mikor lesz kész és mit fognak vele csinálni.
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
LG gyári programmal feltett 30B vodás telora eldobálja az SD kártyát (16GB CL10). Mit lehet csinálni ? A kártya ujra formázás már megvolt.
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok mibe kerül egy gps csere? Esetleg alaplap csere?
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Lehet-e 28C alá telepíteni a zeus rom alatt használt gps.conf és gps_brcm_conf.xml filet? Igaz én a bubus66 féle 20s Hun Recowery alatt is feltelepítettem recoweryből mert ez egy zip file volt. Azér kellet mert a navigációm így volt a leghasználhatóbb. 28C alatt csak külső gps-t tudok csak használni.
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Ti milyen külső programmal szerkesztitek a telefon névjegyzékét pc-n? OP rendszer a telefonon V28C. A PC win7 64bit.
-
tjnet
aktív tag
válasz
anderledani #20801 üzenetére
Én már tegnap este le is töltöttem, de felrakásához kell a GB recovery-s változata.
-
tjnet
aktív tag
válasz
atillaahun #20799 üzenetére
Ha jól fordított a google, akkor a 28C romból van egy 2.verzió is
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok. az XDA-n 28C 2 verzió is található miben más ez mint az első?
-
tjnet
aktív tag
válasz
kriszpontaz #17347 üzenetére
Köszi. Körbe néztem és a Samsung fórumban segítettek. Amit adtál linket onnan szedtem le a progit.
-
tjnet
aktív tag
válasz
atillaahun #17100 üzenetére
Szia
Hívtam a szervizt (Orion Oktogon Bp. Aradi u.2-4 a második legnagyobb LG szerviz), kérdezték melyik rom van rajta én mondtam, hogy v10e és V20o-val dobálja a műholdakat.
Mondták,hogy vigyem be ha kell valamit rendelni hozzá akkor 1 hét. -
tjnet
aktív tag
Sziasztok.
Valaki használ Sigic navigációt? A Sigic alatt is eldobja a műholdakat, mert a 3 betűs új navigáció(Primó) alatt elég sűrűn csinálja nálam. Tud erre valaki segítséget?
-
tjnet
aktív tag
Szisztok!
Én fotózásra fényképezőgépet szoktam használni. Videó felvételre kamerát stb. stb. stb.
Ami a telefonokba van beépítve az csak bónusz szerintem. -
tjnet
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan kel csinálni a recoverből a telepítést? A smartflashtools-al már többször telepítettem a telefont. Van valakinek ehhez leírása?
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok.
Köszönöm szépen bubus66 kolléga oldaláról a V20S rom-ot. A GPS a három betűs uj primo navigációval csodálatosan navigál. Szabad ég alatt mobil-net nélkül 30másodperc alatt jelet talál. csúcs szuper. Még egyszer nagyon köszönöm.
-
tjnet
aktív tag
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Hogyan és mit kell csinálni ahhoz, hogy gyorsabban találjon müholdat a gps vevő a telefonban. Op rendszer 20o t-mobile, rootolt, bubus66 féle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Asztalos klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ulefone Armor 30 Pro 12/512 GB (dupla kijelző, 12800 mAh, ütés-por-vízállóság)
- iPhone 15 128GB blue kék független Apple ajándék fólia
- Hibátlan, Garanciás iPhone 14 Plus + Purple - 128Gb - 84% - Garancia 2026-ig - Független
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 128/8GB Cosmic Black
- IPhone 15 128GB gyári független 2027.10.28. Alza jótállás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest