Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz Szotka #25294 üzenetére
(#25294) Szotka
Tessék ezt tedd fel most már lesz.
Egyetértek a MEGA Felhasználási feltételeivel Ezt pipáld ki és letudod tölteni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Szotka
tag
Huexx alá van flash player?
Szotka
-
bubus66
nagyúr
Holnap vagy holnaptól vagy holnap utántól a LG Optimus Black P970 oldala itt lesz elérhető, vagy itt. Az xszerver megszűnik mert havonta 2-3-szor nem lehet rá fel tölteni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Szotka
tag
Tudna valaki tanácsot, adni két készülék közti wifis fájlcsererol? Leírást vagy valamit, wifi directel nem megy.
Szotka
-
Xanyi
tag
Valaki tapasztalt olyat rajtam kívül ICS esetén hogy véletlenszerűen elállítódnak a csengőhangok?
Nálam már sokadszor fordul elő, esetleg valami megoldás van rá?Előre is köszi!
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #25285 üzenetére
Én úgy használom mert egyszer elfelejtetem, úgy is működött, akkor gondoltam jól van. Amúgy milyen hibát kéne okoznia ha nincs bekapcsolva?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #25284 üzenetére
(#25284) anderledani
Ezt magad sem hiszed el, hogy a Windows endabler nélkül működik? Mert az biztos,hogy a SmartFlashTools sem meg a KDZ updater sem működik nélküle. Win7 biztos, hogy nem megy nélküle.
-
anderledani
őstag
Nem tudom miért, de nekem arra nem szokott szükségem lenni, működik anélkül is.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
válasz paca93 #25282 üzenetére
Itt a módosítatlan bulid prop ezzel próbáld meg
-
paca93
csendes tag
Sziasztok! Valaki segítsen nekem! Kb 1 hónapig használtam Huexx Zeus 2.3.4 romját, abból is a legfrissebbet v7.06-ot. Eleinte tökéletesen működött, de aztán egyre többször fagyott, magától újraindult, és valamiért fényképet nem lehetett készíteni vele! Hiába nyomtam rá az exponáló gombra nem csinált semmit. Többszöri factory reset, és újratelepítés után sem javult meg! Ezért tegnap este visszatettem rá a hivatalos V30B HUN romot amit aztán rootoltam is és a módosított build.prop-al használom jelenleg, de sokszor fagy ez is, eldobja az SD kártyát (pedig leformázva tettem a készülékbe mikor rátoltam a V30B-t, illetve zenelejátszás közben hirtelen kiírja, hogy ,,Ez a fájl nem támogatott,, (mp3) és semmire sem reagál ilyenkor a készülék,. csak is aksi ki-be aztán bekapcs. Mi lehet a hiba? És a Huexx féle ICS megbízhatóbb?
Köszi előre is a választ
Üdv!LG KM900-->Galaxy Spica-->LG Optimus Black-->LG 4X HD-->HTC One X-->Z1 Compact
-
bubus66
nagyúr
válasz badmad #25271 üzenetére
(#25271) badmad
Mind kettőt be kell másolni, ha csak a bin-t teszed be akkor hibát fog kiírni, így ahogy a képen van. Napokban csináltál egy Win mobilt akkor gyaluld le a drivereket a win mobilét és az LG-ét is, majd telepítsd újra, az LG drivereket. Indítsd újra a gépet, majd úgy próbáld meg. Ha nem megy keres meg privát üzenetben.
Vedd ki az akksit és úgy próbáld, meg az S/W módot.
[ Szerkesztve ]
-
badmad
senior tag
-
embe
nagyúr
-
badmad
senior tag
Sajnos NEM ....elindul csinálja a dolgát már majdnem kész vann és piros erroral kidob.Win 7 alatt csinálom már kipróbáltam mindent de tényleg.Átdugtam másik usb-re,usb kábelt cseréltem és nem és nem kidobál driverek fent vannak.Én vagyok a hülye tuti de nem tudom hol hibázok?? Az elején egyedül azt nem értem hogy a bin fájt a smarth flasba bekell másolni de melyiket???
-
bubus66
nagyúr
(#25269) embe
Tudtad, hogy van(PH! addikt) topick is?
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagy bajban vagyok szerettem volna frissiteni az optimusomat.Gyári frissítő felajálotta rendben elindult a dolog de aztán 4%-nál megáll és az istennek sem megy tovább.Közben sikeressen kiléptem a frissitőből is.
Most a telefon az írja ki "S/W Upgrade Please wait while upgrandig..." van valami megoldás hogy életet leheljek bele. Remélem tudtok segíteni légyszíves !!.Nagyon sajnálnam ha teljessen hallot lenne tegnap került hozzám gyönyörű állapotban remélem nem végeztem ki?? -
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #25259 üzenetére
(#25259) anderledani
Úgy tudom, hogy a Huexx V30C smartfalstools-osba van recovery, (ha jól tudom) akkor minek külön a V20S fel tenni bocs, hogy bele szóltam,igaz nem értek a Blackehez. Azért mert nincs telefonom még nem biztos, hogy nem követem, nyomon a topicot.
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #25223 üzenetére
Azért, hogy be tudjon lepni recoverybe. De smart flash toolssal rakja fel.
-
Szotka
tag
Amióta kijött a huexx féle romot használom.
Eddig nem figyeltem de az adatforgalom számláló nem mutatja az alklmazasokat. Volt már ilyen valakinek?Szotka
-
jegenye77
addikt
-
-
jegenye77
addikt
válasz bubus66 #25249 üzenetére
Hogy tudok ott bármit is állítani?
Rámegyek a beállítás-mobilhálózatok-hozzáférési pontok-és uténa a hozzáférési pontok szerkesztése de ott bármire nyomok nem lehet állítani!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
firemanus82
senior tag
válasz jegenye77 #25239 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom. A neten megtalalod a szolgaltatodnak megfelelo mobilnet beallitast.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #25239 üzenetére
(#25239) jegenye77
Azért nem árt egy beállítás kérni az ügyfél szolgálattól.Lehet, hogy a Huexx féle ROM bekever az okosított telefonnak?
Ha felteszed vissza a Huexxet próbáld meg a SmartflashTools-sal csak a V30B fls fájlt feltenni
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Oppsz, de jó ez a ROM. Nem tudom tud-e magyarul.
-
jegenye77
addikt
Igen de már mikor.Azóta volt fent egy pár rom és soha semmi gond.
Még este megpróbálom újra a Huex et hátha megjavul.(vagy még valami elszáll rajta)Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #25232 üzenetére
(#25232) jegenye77
Melyik rom van fent? a V30B?
Ha a V30B van fent akkor ezt cseréld le a system/etc mappába.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz tzsolesz #25231 üzenetére
Elvileg nincs.Nem történt semmi olyan vele.Mindegyik rom-mal volt mobilnet de mikor felraktam a Huexx-et már azzal se volt.Azóta bármit teszek fel nincs.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Bármilyen romot teszek fel nincs mobilnet
Jól kicsesztem magammal a Huexx féle rom-mal.Azóta nincs net.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #25227 üzenetére
Hát igen olyan keveset jársz az általad alapított OFF topicba, hogy hihetetlen, pedig az összes LG Téma összefogólóban bent van. Ja hát aki más topickokba is jár annak hamar össze jön a 10000 hsz. Nekem még kell még hozzá 5500. Soha nem érem el. Már hogyne számítana egy "PH! nagyúrnak" minden tiszteletet meg kell adni. Aztán utána a Jó munkás ember jön?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #25225 üzenetére
(#25225) tzsolesz
Főleg amelyik névre szólóan neked lett csinálva?? Neked az ICS-vel se volt bajod.
Gratulálok a (PH! nagyúr) rangodhoz. eddig nem a PH! Kedvence voltál?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem eddig a V20s kitakarított bírta a legtovább. Szerintem az a legjobb ROM a Black-re.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #25221 üzenetére
(#25221) anderledani
Minek rakja vissza a V20S-t? Smartfaltols mélyebben töröl. hülyeséget nem ajánlunk bocs közöm nincs a topichoz.
(#25222) jegenye77
Az hülyeség, hogy rakd vissza a V20S recoveryt és csinálj egy full wipet. Akkor ha vissza szeretnéd tenni a V30B-t előtte csinálj egy factory resetet és úgy told vissza a SamrtFlashTools-sal a V30B ICS-t. Nem kell 800 telepíteni egyszer elég. Ha valami nem tiszta akkor keres privátban, a többit kifejtem ott.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz anderledani #25221 üzenetére
Ok!Megcsinálom de már csak holnap.Ma már nincs hozzá türelmem.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
anderledani
őstag
válasz jegenye77 #25220 üzenetére
Rakd fel a v20s-t lépj be recoverybe wipeolj mindent de tényleg mindent systemet is aztán rakd fel a gyári v30b-t és kiderül jó-e.
-
jegenye77
addikt
válasz bubus66 #25216 üzenetére
Telepítés után is csináltam factory resetet hátha segít de semmi sajnos
Most tényleg nem is lesz rajta mobilnet ez miatt,hogy feltettem a huexx féle rom-ot?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
jegenye77
addikt
válasz bubus66 #25210 üzenetére
Remélem segíteni fog.
Már egy párszor elgondolkoztam,hogy meg kellene vélni ettől a Black-től.
Pár napja csúsztam le (saját hibámból) egy S3 mini-ről!50-ért megkaptam volnaSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #25208 üzenetére
(#25208) jegenye77
Csinálj a smartflashtools-os telepítés előtt is egy factory resetet.
(#25209) tomic
A beállításokat próbáltad? a Vodafone-ról nem nyilatkozok. Mobilhálózatok/Hozzáférési pontok ott nézd meg a beállitásokat, ha nincs semmi hívd fel a 1270 ( nem mondok véleményt) és kérd a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #25205 üzenetére
(#25205) jegenye77
Ez magyaráztam a XDA-s ROM-okkal kapcsolatban ha egyszer felraksz egyet a másik sem fog rajta működni rendesen. Nekem a Blacket (tudás hiányában itt a topicban ) leírtak alapján fektetem meg, t meg mert nagyon érettet, hogyan kell a ROM-ot ki takarítani.(sikerült féltéglát csinálni belőle nekem) Az első L9-m is az XDA.n leírt rootolástól feküdt meg örökre. Őszinte leszek nekem a GB-nél is gondom volt a Huexx féle ROM-okal. Nem volt térerőm.
(#25206) kengyel
Főnők ahogy tanultam tőled le kell tiltani miden féle szemét alkalmazást PL GoogleMaps. A többit nem részletezem mert holnap reggelig írhatnám.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Nekem ennek a felét kibírná már örülnék neki.
Most visszatettem a V30B-t de ezzel is ugyan az. 1 napot is alig bír ki.
Ráadásul a mobilnetre nem tudok csatlakozni azóta,hogy feltettem a huexxx féle romot.Most vissza V30B-t de ezzel se.Előtte pedig nem volt gond vele.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
bubus66
nagyúr
(#25200) tomic
Ez azért már lépet egy kicsit. ahogy nézem olyan 30-35% körül lehet. Látod a kettő képernyő között ez a különbség a 4,7"-ben az használ a legtöbbet.
(#25198) ReverzY
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest