- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Thomyyyyy #60503 üzenetére
Úgy tudom a direct wifi azt jelenti, hogy router nélkül, közvetlenül kapcsolódik a két eszköz. Kapcsold ki a routert, próbáld úgy. A lassúságot okozhatja, hogy rossz csatornán ad a router, sok a zavarás. Állítsd át másik csatornára. Töltsd le a Wifi Analyzer progit, az megmutatja melyik csatorna a legjobb.
-
törölt tag
válasz
Thomyyyyy #60402 üzenetére
Nálam gond nélkül megy. Külön routered van vagy valami kombó ? A wifi jel erősségétől is függ, és a használt csatorna terheltsége is befolyásolhatja, ha többen ugyanazt használják. A keresővel itt jobb felül is próbálkozhatsz, mert máskor is voltak hasonló kérdések.
-
Gtaati
őstag
válasz
Thomyyyyy #59278 üzenetére
Helló!
Persze h nézek rajta Tv adást is! Nálunk Digi van. Szóval amit HD-ban adnak az teljesen elfogadható, a SD sem rossz de itt már csodát egyik 4K tvtől sem kell várni. Ahogy a fórum társak is írták SD és SD adás illetve HD és Hd között is van különbség. Otthon van Full HD LG plazma és Lcd is szintén digivel és nem mondanám rosszabbnak SD adás esetén a 4k-t mint a FullHD-kat. Véleményem szerint teljesen használható az UB850 hétköznapi tvzésre is. Természetesen minél jobb képanyagot jelenítünk meg rajta annál szebb a kép de hát ez mindig minden esetben így van. Én ajánlom neked az UB850-et vagy ha jó árban akcióban találsz idei modellt. Korábban is írtam már, hogy pl 49-50 illetve 55"-os méretben vesz az ember egy felsőbb kategóriás Full Hd tv-t és nem sokkal vagy éppen elenyésző különbséggel tudna azonos méretben 4K-t venni, hát én pont ezért döntöttem 4K mellett és nem bántam meg
-
Gtaati
őstag
válasz
Thomyyyyy #59263 üzenetére
Helló!
Én csak ajánlani tudom neked az UB850-et 4k tvt. Szerintem hd-full hd adásoknál sem hátrány már a 4k való megjelenítés. Ha full HD vagy jobb anyagot játszol le rajta akkor biztos h szebb és jobb képet nyújt mint egy fullhd készülék. Jár hozzá sima normál táv és magic is. Ennél a típusnál automatikus a felskálázás tehát menüben nincs opció azt ki-be kapcsolni. Tehát a saját szemednek hiszel vagy elhiszed a gyártónak h ezt megcsinálja. Saját media player-én keresztül lejátszott tartalmat biztosan skálázza. Véleményem szerint ha külső eszközről küldesz rá hdmi-n jelet 1080p-ben akkor azt is skálázza illetve az összes hdmi bemenete 4k képes. De érdemes lenne ezt az LG-nél is megkérdezni!
-
-
Beni2360
félisten
válasz
Thomyyyyy #59248 üzenetére
Ami komplett és szerintem jó készülék 55"-ban az a LG55LB730V igaz 2014-es de mindent adnak hozzá és megfogja kapni a WebOs 1.3.3-ra a 2.0 frissítést.
Nekem a méret miatt mivel csak 50" kelett az 50LB671v választottam a különbség csak -100mhz felskálázásés kb 60 E Ft
Jó választás volt. A 2015-s FHD TV-khez nem adnak RM távirányítót. :-(
De igyekezz mert kifogyóban van és nem lesz.
Az UHD még nem időszerű :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest