- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
Eszkimo #30259 üzenetére
Szia!
Azért egy kicsit nehéz HW és SW problémára gondolni, ha néhány órán belül előfordul, hogy a tévé YT alkalmazásában a videók csak hanggal jönnek és kép egyáltalán nincs, aztán meg sorozatban simán lemennek az FHD videók.
Valaki hozzáértő biztosan meg tudná mondani, hogy a prémiumban lévő YT alkalmazás az LG szerveréről hozza-e be a videókat. Ebben az esetben talán azzal a szerverrel is adódhat gond.
Nem vagyok ebben jártas, de valami furcsa nekem: Feltettem a YT-re egy videót. A PC-n a böngészős YT-n gyakorlatilag azonnal meg tudtam nézni. A telefonom és a tabletem YT alkalmazásában is meg tudtam nézni. A tévé prémiumában lévő YT-ben nincs benne. Megjegyzem, hogy a tévé böngészőjében elindított YT-on természetesen megtalálható.
Még annyit, hogy a tévé kisokosa szerint a prémiumban lévő alkalmazások használatához 4 Mbps letöltési sebesség javasolt. Azt hiszem, hogy a legtöbb fórumtársnak ennél több van.
Ma letöltöttem egy alkalmazást a tévére az LG Smart-ból, az kb. 1 Mbps sebességgel töltődött le a szerverükről (30/5-ös a netem, no comment). -
vanadis
csendes tag
-
Eszkimo
csendes tag
válasz
Eszkimo #29706 üzenetére
Még annyit, hogy agyrém ez a tvbe integrált használati útmutató, mert amikor nézem, akkor ki kellene próbálnom amit kikerestem a tvn, de nemtom, mert akkor meg nem látom, hogy mit kellene csinálnom...na, ha adtak volna egy nulla Ft-os CD-n használatit a tv mellé akkor már korábban értettetm volna, hogyan műxik a MR
-
-
bluobluo75
őstag
válasz
Eszkimo #29634 üzenetére
Elég sok helyen olvastam Samsung topikban is meg itt is, hogy a beépített lejátszója a tévéknek enyhén szólva fapados, médialejátszót ajánlanak, az arra megfelelő topikban most ezt ajnározzák: WD TV Live Streaming
Mondjuk nekem ilyen van: A.C.Ryan Playon! HD Mini 1 kb 5 éves HD Ready plazmához
...tudom méreg, bosszantó is ha egy drága tévé nem azt és úgy csinálja ahogy szeretném, de ez van, én a UPC kulön csomagban előfizethető HD csatornáival voltam így, há mondom d*gja fel magának annyiért és nekem 3 beltérim van -
huncutka1029
addikt
válasz
Eszkimo #29467 üzenetére
van egy programlista (ch list)
ha azt behívod, akkor ott látod az összes behangolt csatornát, akár analóg, akár digitális légi, vagy kábeles, vagy sat.
DE kérdem én, és ne haragudj meg érte,de mi a szöszt keresed a SAT adást, amihez parabola antenna kell,
ha földfelszíni digitális csatornáid vannak behangolva?hogy ezt megtaláld, a hangolás menüben a bemenet tipust sat-ra kell állítani, akkor megtalálhatja a parabola antennán jövő jelet, és behangolja a csatornákat.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Eszkimo #29213 üzenetére
Nekem simán viszi a 25 gigás bdripeket is! fontos h meglegyen a helyes környezet ha wifin vagy (n-es wifi, lehetőleg csak n-es eszközökkel rajta, különben visszabutul a legkisebb szintre h minden tudjon menni rajta - ha sok ilyen eszköz van ami nem támogatja a wifit nem árt 1 dualbandes wifi egy n only és egy minden másra...) mert n alattin nem fog rendesen átmenni... onnantól kezdve viszont ha támogatja a formátumot meg kell egye! nekem minden rendesen megy, egyedül egy időben volt h beszaggatott de aztán rájöttem h azért mert a nas amiről ment dlna-n a tvre tele volt kb 50 mega maradt rajta s az baszakodott, csináltam utána helyet s minden hasííít!
-
törölt tag
válasz
Eszkimo #29108 üzenetére
Graz shopping cityben.Én mindenkinek azt javaslom,hogy hasonlítsa össze egy rendes házimozi vassal+hangfalakkal a hangzását.Utána lehet nyilatkozni, persze valahol el kell kezdeni a házimozizást és a tanulópénzt is meg kell fizetni abban az esetben,ha valaki hisz ezekben a tejfölös bögre - sodrófa,pálcika hangdobozos rendszerekben
Beállítási gond nem lehet,mert eleve ócska a kialakításuk és a felhasznált anyagok minősége ezekben.Valamint sajnos a 80K-s ár,olyan mintha egy rollerrel akarna valaki benevezni a Moto GP be,ennyiért nem létezik még belépő szintű házimozi összeállítás sem, fájdalmas vagy sem,de az így van sajnos.
-
Ravenloft
tag
válasz
Eszkimo #29046 üzenetére
Próbáltad már a MR helyett (mivel ahogy olvasom neked nem jön be) pl a Remote appot (iOS vs Android)? Csak mert szerintem szuper találmány! Én most már csak ki-be kapcsolásra használom a MR-ot. Nem mintha nem jött volna be, csak mióta van ez az app, sokkal egyszerűbb az élet.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Eszkimo #29046 üzenetére
Hali, én írtam, hogy lehet pent dugni az LG apps nevű usb-be, így ide töltöget le temp- fájlokat, így nem dobál ki olyan sűrűn memória hány miatt.
Böngésző kezdőoldalán tudod törölni az előzményeket
Kérdezd meg valamelyik LA 620 vagy 640 tulajt, mi a pontos tipusa a hagyományos távpiszkának, és ha megvan, símán rákereshetsz a neten.
kb 7-10K az ára, de nem mindegy melyik típust veszed, ezért kérdezd meg itt előbb. -
OldMike
őstag
válasz
Eszkimo #29023 üzenetére
Őszintén szólva a smart-os Youtube-ot nem használom, mert felbosszantott hogy a feltöltött videómat egy hét után sem találtam meg. Inkább a böngészőből nézem a YT-t, ott ilyen nem fordul elő. A fullHD videó is megy rajta teljes képernyőn, de ehhez a wifinek szerencsés csillagzat alatt kell lennie. Célszerű rendszeresen törölni az előzményeket, mert elég gyorsan tele lesz a feje
PC van-e a HGW-re kötve, ha igen, akkor azon mit lehet mérni? Milyen típus az IPTV-s HGW? Az enyém Cisco 3925, van ahol D-Link működik, az állítólag még jobb. A smart miatt nem, de a net sebessége miatt esetleg érdemes a Telekommal beszélni.
-
OldMike
őstag
válasz
Eszkimo #29007 üzenetére
Szia!
Nekem még az eggyel korábbi 660-as van (LM). Ehhez szerencsére mindkét távpiszkát adták. Amíg csak sima kábeltévém volt, addig többet használtam a hagyományost, tévénézéskor, beállításoknál az jobb volt. A smarthoz viszont sokkal jobb volt az MR. Aztán átkerültem IPTV-be, és azóta gyakorlatilag csak az MR-t használom, meg persze az IPTV STB távpiszkáját, mert az csak azzal működik. Szerintem szegénységi bizonyítvány az LG-től az esetleg több százezer forintos tévé esetében egy néhány ezer forintos eszközön spórolni.
A wifis akadozást valószínűleg nem (vagy nem csak) a tévé okozza. Nálam legalábbis annyira sok wifi adó van a közvetlen környezetben, hogy gyengítik egymást. Meg kell nézni (pl. okostelefonnal vagy tablettel) a csatornák foglaltságát, és lehetőleg olyat keresni, amit más nem használ. Az én HGW-m (router) nem tudja az 5 GHz-et, de állítólag a tévé ismeri, ezzel is lehet próbálkozni.
Amennyiben a LAN is gyenge, akkor más baj lehet. Amikor még a tévébe UTP kábelen ment az internet, akkor gyakorlatilag ugyanazt a sebességet mértem a (szintén kábellel csatlakozó) PC-n a Speedtest-Datanet-tel, mint a tévé böngészőjében, ugyanezzel a mérővel. A kábeles állapotban a 3D-s Avatar akadásmentesen ment a PC-ről, DLNA megosztással. A wifin már nem megy, csak a 2D-s FullHD filmek nézhetők akadásmentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest