- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Darkrush34 #96290 üzenetére
Nem kéne, hogy ilyen legyen, nem azért ilyen, mert IPS vagy VA, azért ilyen, mert szartak bele az összeszerelés során, ha visszakeresel akkor találsz normálisan összerelt TV-ről is képet. Az SJ sorozat is jobb volt, mint az SK, akkor mit várunk az SM-től? Nyilván, burkoltan terelnek a drágább (OLED) felé, ami nem baj, mert legalább mindenkinek lesz valami jó.
Csak ugye sokkal drágább.
-
kelly7
aktív tag
válasz
Darkrush34 #96261 üzenetére
Én el indultam venni egy 49SM 8200PLA- És hazajöttem egy Sony KD49XG 8096BAEP-el. Igaz picit drágább volt, de pont egymás mellett volt a két tv. Hát ég és föld volt a kettő között a külömbség. Paraméterekben majdnem hogy ugyanaz de mégis. Ott pl ahol a sony fehér volt az lg világos szürke. Kb 40 percig néztük külömböző videókkal összehasonlítva, és nagyon nehezen tántorítottam el magam, évek óta lg-s vagyok, de meg győzött a "szemem" . Nyilván szubjektív a dolg de eddig csak a magic remote hiányzik picit bár a hang alapú keresés nagyon jó és pontos a sony-ba. De engem a képe nem győzött meg az lg-nek
-
RudY
addikt
válasz
Darkrush34 #96276 üzenetére
Mehet rá ez is ha van kedved:
Banding test
Local dimming test + [link] + [link]
Aki teheti egyébként ilyen inkább teszteket vigyen magával letöltve pendrive-ra, vagy kérjen bemutatóra, könnyen kibuknak a hiányosságok, szemben a csilivili demókkal, ahogy pl. itt: [link] -
tutis
őstag
válasz
Szia! Megtennéd hogy elindítod [link] ezt a videót sötét szobában, és lefotózod a képernyőt mennyi átvilágosodás van?
-
castiels
addikt
válasz
Darkrush34 #96270 üzenetére
Az enyém szerintem "belépő" kategória 2018 as.
55" 6300 mlb de egyébként elégedett vagyok vele. -
castiels
addikt
válasz
Darkrush34 #96268 üzenetére
Ez szokványos?
-
YxVs
senior tag
válasz
Darkrush34 #96263 üzenetére
Fényképezve mindig rosszabbul néz ki.
Valós körülmények között is látod a bevilágításokat? Üdv az lcd tévék világában. Milyen tv egyébként? -
blakey
titán
válasz
Igen
Local Dimming okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest