Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
Franky2Ster #113439 üzenetére
Szerintem bármilyen mikroszálas törlőkendő jó (mármint az a fajta amivel a szemüveget is szokták törölni), csak minél nagyobb méretű legyen.
-
pjen
félisten
válasz
Franky2Ster #113419 üzenetére
Bocsi, ne próbáld ki. OLED Tv csak egy van a házban. A hagyományos lcd t törli a frost al. Azt is csak épp megnedvesítve a mikrószálast. Az OLED et csak száraz vagy ha kell egy nagyon kicsit vizzel megnedvesített mikroszálassal.
Mondjuk a telóm kijelzője is OLED és én már többször fújtam rá ablak tisztítót és nem lett semmi baja, -
Midway
senior tag
válasz
Franky2Ster #113405 üzenetére
Mikroszálas törlőkendő, nekem az vált be .
-
pjen
félisten
válasz
Franky2Ster #113414 üzenetére
A deszt víz biztos nem fogja leszedni az esetleges ujlenyomatokat. Mért enné, a Kindle olvasót, Lg monitor tv t, szemüveget, telót is azzal tisztítok. Nem ecet, bió spiritusz.
-
pjen
félisten
válasz
Franky2Ster #113405 üzenetére
Nejem Frost ablak mosóval és mikrószálas rongyal törli. Rá spriccel és letörli.
-
junior19
senior tag
válasz
Franky2Ster #113395 üzenetére
Nem, mert másképp működik az sdr és a hdr.
Sdr esetén a csúcsfény, a fekete szint értéke és a gamma értéke határozza meg a luminancia menetet. Lehet szabályozni a csúcsfény csökkentésével a megjelenítést, sőt kell is. De ettől még helyes lesz a megjelenítés.
HDR esetén viszont meghatározott, s kb. 40-50%-os szintig hasonló az sdr-hez. 50% felett esetén emelkedik meg a fénykibocsájtás értéke jelentősen. 40-50%-ig hasonlónak kell lennie, mint sdr esetén, így az arcbőr például hasonló.
S hdr esetén ha csökkented az Oled panel fényt, akkor az egész luminancia menet csökken, így a sötétebb részek nagyon sötétek lesznek. -
junior19
senior tag
válasz
Franky2Ster #113392 üzenetére
HDR esetén 100, sdr tartalom esetén függ a készüléktől, hogy milyen értéken mekkora csúcsfénysűrűségre képes, illetve mennyi a környezeti fény.
-
válasz
Franky2Ster #113253 üzenetére
Nekem van véleményem a LG 32LQ63806LC 80 centis Direct LED TV-ről, kéred? De nekem a te 86" collos TV túl óriás a félszobába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest