- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
kroenen #18477 üzenetére
Van abban igazság amit mondasz,
de emlékezz a 90-es évek elején a music centeres időszakra.
Volt benne lemezlátszó, két kazettás deck, és rádió, pedig akkor már voltak cd-k, .....
Aki komolyat akart, akkor is külön hi-fi cucokat vett, amik speciálisan és profin azt tudták amire készültek.
Így van ez a TV-vel is, megjelenítőként kiváló, és van lehetőség kipróbálni olyan dolgokat is amiket egy alap tv nem tud. Ez azért jó! Idővel úgyis veszel egy bluerayt.Már régebben is idéztem a svájci bicskát, úgyis csak szalonnát szeletelsz vele, hiába van benne csavarhúzó, meg körömreszelő, csak akkor fogod azt használni, ha nem jutsz hozzá a speckó célszerszámodhoz!
most látom Blakey beelőzött!
Egyetértek vele -
blakey
titán
válasz
kroenen #18477 üzenetére
Gondolom router is van a két "gép" között.
A helyzet az, hogy ezek megjelenítők és pl. én is azért veszek "drágább" tv-t, hogy szebb képet kapjak és nem azért, hogy mkv-kkal tökörésszek usb-n keresztül, firmware downgrade-nél használtam csak kb 5 percig. Minden filmet külső lejátszóról nézek. Az a helyzet, hogy a gyártók azért teszik bele, hogy a lista minél hosszabb legyen, soha nem lesz teljesértékű böngésző, mert a gyártónak nem érdeke, nem lesz teljesértékű lejátszó ugyanazon okok miatt. Minimális dolgokat tudnak ezek a tv lejátszani, böngészni, stb.
Ha ilyen "okos" a tv akkor többet lehet kérni érte, eltelt 2 év és a vásárlók többsége azon "parázik", hogy ezt vagy azt miért nem játsza le, miért lassú a net, miért nem jelenik meg ez vagy az, kevesen kérdezik meg, hogy milyen a képe, mennyire alkalmas megjelenítőnek. Ha így haladunk akkor ritkaság lesz a normális tv és mindenki "okos" lesz.Külső lejátszó a megoldás és nem lesz semmilyen gond, higgyétek el, a 3,4,5,6 az 1-be soha nem lesz jó.
-
Hege1234
addikt
válasz
kroenen #18449 üzenetére
eddig nálam ilyennel nem volt gond
az előbb direkt megnéztem nehogy valamikor xarakonom kelljen vele
kb 20 filmet összevissza és mindnél választható volt1 negatívat tudok felhozni
hogy van 2 magyar felirat az mkv-ban
és arra azt írja hogy
magyar
magyar
csak ugye az egyik a full a másik pedig a forced
és mindig változik -
törölt tag
válasz
kroenen #18395 üzenetére
Szerintem széjjel szivatjátok magatokat ezekkel az mkv-kkal, meg a wifis kütyükkel. Talán már írtam, hogy az mp4-ek livestreamingje rohadtul problémás (hacsak nem valami saját, erre kitalált protokollon megy), az állandó (moov)header olvasgatás miatt. Ha nem oldható meg valamilyen módon ts-ben streamelni, akkor minden sávszélszámítást ki lehet dobni az ablakon. Nem tudom, hogy a plex tud-e ilyet, nem ismerem. Egyszer foglalkoztam egy ps3mediaserver nevű java alapú streamerrel, az tudott ilyet, hogy röptében tsmuxerrel csomizott ts-t mkv-ból pl, de hogy ez létezik-e még, vagy hogy a tv playere tudja-e fogadni, ezt nemtudom. Én kerülöm ezt a tévével lejátszást már egy ideje.
-
huncutka1029
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest