- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
impact2
tag
válasz
kapicsabi #76366 üzenetére
Én cseréltettem benne alaplapot is ezért a hibáért. Bár az enyém 55UF8527 ,de a tünet szintén ez volt. Amit kaptam a csere után azon régebbi szoft ment, és azon jól működik ez a funkció, csak az előnézeti képpel van néha kehe.
Viszont ha az RTL klub csatornáról indítod , akkor nem fog elszállni.Esetleg meg kéne próbálnod régebbi szoftot visszarakni.
-
huncutka1029
addikt
válasz
kapicsabi #6268 üzenetére
Ha magyarul szeretnéd nézni, gondolom én, akkor először is érdemes az angol DTS hangsávot kivenni belőle. feleslegesen foglalja az értékes tárhelyet.
Próbáld ki a Total media converterrt, megmarad az eredeti .mkv formátumod, csak a kimeneti hangsávokat .AC3 ra dekódolja. Ha ezzel konvertálsz, nem kell aggódni, hogy csúszni fog a hang stb.Ezután az átalakított fájlodat megnyitod a TS muxerrel, és megnézed jó e tv mediaplayeréhez
Level 4,1 mert magasabbat nem szeret.
Erről már találsz hosszas értekezéseket ha visszakeresel.
remélem segítettem -
Cocos
tag
válasz
kapicsabi #6251 üzenetére
Ha neked utánajárás, ha megnézed az utolsó 10 napot(kb. fél óra) akkor igazad van.
Ha beírod a keresőbe amit akarsz, az kb. 10 mp.
Szerintem az is segítség, hogy megmondom mit hol találsz.(pl. amiket eddig kérdeztél azt már Én is leírtam már tételesen lépésről lépésre, és a kereső első oldalon dobja), de legyen igazad kérdezz. -
nfsu17
veterán
válasz
kapicsabi #980 üzenetére
Nem. Betöltöd a meglévő fájlt, alul meg elmented egy tetszőleges helyre. Pár másodperc alatt kész.
Természetesen nem azt mondtam, hogy ezzel menni fog (minden), ahhoz a videót normálisan meg is kell csinálni (releaser munkája), nem elbaxni a kódolást, stb.
Mindig benne van a rizikó faktor, ez mégsem egy média lejátszó, ami mindent megeszik.
Szerintem próbáld ki egy másikkal, úgy értem szerezz be egy másik munkát.
Nekem szerencsére 2 videónál bejött ez az mkvmerge csere, de én még alig néztem meg 10 videót a tévén eddig. -
-
trafipax
tag
válasz
kapicsabi #925 üzenetére
2 Chipset között dúl a harc Realtek sé Sigma Designs. az utóbbikakat szerelik a HDI Dune és Popcorn Hour médialejátszókba. Ezek inkább a drágább nagytudású (prémium kategóriás)
lejátszók, ezt az áruk is tükrözi.
A Realtek vonalon ami már jó minőségű és elég jól supportált az az A.C. Ryan.
Persze van ezer más gyártó, de ami nem mindegy, hogy milyen a szoftveres támogatása, milyen anyagokból tették össze, stb.ami közül érdemes választaniés 50 ezer Ft alatt van:
-HDI Dune HD Lite 53D
-Skydigital Venice V13 HD
-A.C. Ryan HD mini2 (ez a legújabb már gigabites chippel szerelt lejátszó)
Én az utolsó mellett döntenék, az ára miatt, igaz ebben nincs winyó de előtte mindenképpen teszteld le, hogy az általad sokat használt videók hogy szuperálnak rajta!!!
Találsz kismillió tesztet, véleményt. mindenben csak a pénztárcád szab határt -
BloodRay
veterán
válasz
kapicsabi #920 üzenetére
Lejátszós problémára: Szerintem vegyél egy jó media box-ot és többet nem lesz gondod. Nem drágák már egyáltalán és ez a legbiztosabb megoldás.
PS3-nál a lényeg, hogy kapcsold ki a tru motion-t.(#922) trafipax -> Ahogy a wmv hd sem szereti túlzottan és az ideiek e feliratkezeléssel is sokszor hadilábon állnak.
-
trafipax
tag
válasz
kapicsabi #920 üzenetére
a technikai részletekbe nem mennék bele, de az tutti hogy egy médialejátszó és egy TV médiaprocesszora nem egyforma tudású. pedig ott dől el minden. mondjuk én is szeretném tudni hogy az LG mit használ. De ha Te sok ilyen tömörítésű filmet nézel, akkor jobb ha elgondolkozol egy médialejátszón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest