- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapicsabi
tag
Sziasztok!
Egy pár napja én is egy 47LW5500-as tulaj vagyok. Előtte egy 46C7000-es Samsung-om volt, azt cseréltem le erre. Az is egy remek kis tv volt, de 3D-nél egy kicsit zavart a szemüveg. Kipróbáltam az LG-nek a passzív szemüvegét és megszületett bennem az elhatározás, hogy tv-t cserélek! Nem bántam meg! Nagyon meg vagyok elégedve ezzel az LG-vel.
Pár kérdésem lenne, remélem tud benne valaki segíteni.
Mint a legtöbb ember (szerintem), én is torrent-ről szoktam letölteni FullHd-s filmeket. Egyre több a 3D-s film szerencsére. Olyan gondom lenne, hogy nincs média lejátszóm, hanem a tv beépített lejátszójával szoktam nézni az mkv-kat. Korábban nem volt gond, minden filmet meg tudott nyitni gond nélkül. Az LG viszont úgy veszem észre, hogy válogat egy kicsit! :-( Leszedtem pl. a Tron-t 3D-ben (Side by Side - egymás melletti), de a tv nem tudja megnyitni. Azt írja, hogy "A fájl érvénytelen". Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma? Sajnos egyre több ilyennel találkozok! :-(
Másik kérdésem/kérésem: PS3-al is használom a tv-t. Nem tudja valaki elküldeni, hogy mi az optimális (számára legjobb) képbeállítás PS3-ra és UPC analóg tv-re?
Állítgattam elég sokat, jó is a kép, de hátha van még ennél is jobb beállítás, mint ahogy én belőttem!
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest