- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nimda #110203 üzenetére
2 kábelt próbáltam.
Az egyik ugye amivel a kezdetek óta használom (Hama),a másik pedig az Xbox mellé csomagolt kábel.
A 2. ilyen megszakadás után cseréltem ki az Xbox kábelére,azzal is folytatódott a jelenség.
Eleinte havonta 1x,max 2x csinálta,mostmár van hogy hetente 2x.Megpróbálom még másik hdmi kábellel is,de én sok reményt nem fűzök hozzá.350k-ig 60-75” között most mi az ajánlott vétel LG-ben?
Leginkább IPS paneles kellene.
Mondjuk nem tudom maradni akarok-e az LG vonalon.
A rokonságban fellelhető szinte összes LG legkésőbb 4-5 évesen beadta a kulcsot,szemben a Samsungokkal.Azok 8-10évig is bírták (legalábbis a régiek),de több is van ami a mai napig működik (pedig van olyan LCD ami 2008-as).
Amúgy sem kezdődött a kapcsolatom az LG-vel fényesen,ugye fél évesen már kijelzőt kellett cserélni… -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest