- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82 #587 üzenetére
Biztos lehet osszes engedelyezest is, de en azzal nem foglalkoztam, mert en az egyenkenti root engedelyezeshez vagyok szokva.
Kozben kenytelen voltam levenni a miui-t, mert nalam nagyon merult... reggeltol 20%-ra esett.
( Ismet DM-en vagyok)
A tweek-et nem kell egyebkent keresgetni, kutatni, mivel ikon formajaban kint is van a home-on:
(WSM Tools a neve)(#588) pusihusi!
Az a gyari keszulekadatokat mutatja, nem a valost!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82 #581 üzenetére
A su-t nem recovery-bol kell telepiteni, hanem ami a romban van, belso tarhelyrol. Nekem ezzel nem volt bajom, egy kattintas volt.
A root jogokat egyszer kerdezi meg, (program elso inditasakor) mint minden mas rom, es akkor figyelmesen kattintottam arra, hogy ne tegye tobbet, es azota ezzel sincs gondom.
Van beepitett xposed, keresgetni sem kell.
Onnan egyebek mellett a kiterjesztett reboot is beallithato, es ami nekem nagy pozitivum a felugro bejovo esemeny ablakocska, mint a gyari lg romoknal, mondjuk itt szebben, kulturaltabban van megoldva...A kernelt most fogom kiprobalni, eloszor lg-vel inditok majd.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Corgan82 #560 üzenetére
Nalam eddig ez a legjobb miui, es teljesen alkalmas mar a napi hasznalatra, vannak akadasok, roccenesek ez teny... de akkor is!
Egy jo kernel kellene ala, es akkor biztos szebben, jobban futna.
En lehet lecserelem mondjuk yoda-ra...majd cserelgetem, ha nincs erdemi valtozas.
Eloszor azt hittem, hogy ez is cm 11 alapu rom, de nem hiszem, mivel az lg billentyuzet, es a taviranyito is benne van.
No majd kiderul, ha bootlop lesz, akkor probalkozom cm kernellel.
Abbol melyiket erdemes kiprobalni? (amiben mar a kepernyo vedelem is benne van)Amugy a duppla kopp-os ebresztes mukodik, de csak addig, mig ujra nem inditjuk a telefont. Akkor ismet ki, majd be kell kapcsolni menubol ezt a funkciot.
-
rayoliviero
veterán
-
snorbi82
senior tag
válasz
Corgan82 #432 üzenetére
Nekem eddig minden rendben. Igazából hibát még nem találtam. Akku is jónak mondható... eddig a 4.7.29 volt fent. Tegnap frissítettem le. De egyenlőre nem térek vissza gyári romra. Annyira jó szerintem...
Mikor teszed fel a system format kb 2-3 perc.. Nem fagyott le, csak ott lassú... Belső memóriát nem formázza! -
snorbi82
senior tag
-
Mankó
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Acer notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest