Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corgan82
aktív tag
Akkor lehet nálam nem akart normálisan működni.
Nekem pl az nagyon zavaró volt, hogy letöltöttem play-ről a supersu-t és nem tudtam frissíteni vele a bináris adatbázist. Ha meg flasheltem a supersu.zip-et (2.02) akkor hiába csinált meg mindent recovery-ben utána ugyanúgy kiírta a supersu, hogy frissítsem az adatbázist. És ezt játszottam amíg végre kegyeskedett nekem elfogadni és jól működött.
A másik, hogy hiába állítottam be a supersu-ban, hogy alapértelmezettként engedélyezze a root jogokat az alkalmazásoknak, minden egyes alkalommal megkérdezte és nyomkodhattam rá. Ez baromi idegesítő volt.
Tovább nincs benne speciális újraindítás (advanced reboot) így külön programot kell hozzá feltelepítgetnem és ott nyomkodnom a recovery-t. Akadások terén nekem többet produkált mint egy AOSP vagy CM ROM.Azt viszont nem tudom, hogy ez a MIUI CM11-re épülne vagy teljesen másmilyen, de szerintem sem CM.
CM ROM-okhoz egy kernel van csak jelenleg az AuxXxilium Kernel, de elvileg az csak CM10.1-re jó. Bár olvastam olyat is fórumán, hogy CM11-re is feltették és működött vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem pl az nagyon zavaró volt, hogy letöltöttem play-ről a supersu-t és nem tudtam frissíteni vele a bináris adatbázist. Ha meg flasheltem a supersu.zip-et (2.02) akkor hiába csinált meg mindent recovery-ben utána ugyanúgy kiírta a supersu, hogy frissítsem az adatbázist. És ezt játszottam amíg végre kegyeskedett nekem elfogadni és jól működött.