Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Corgan82

aktív tag

válasz HUTCHDB #580 üzenetére

Akkor lehet nálam nem akart normálisan működni. :) Nekem pl az nagyon zavaró volt, hogy letöltöttem play-ről a supersu-t és nem tudtam frissíteni vele a bináris adatbázist. Ha meg flasheltem a supersu.zip-et (2.02) akkor hiába csinált meg mindent recovery-ben utána ugyanúgy kiírta a supersu, hogy frissítsem az adatbázist. És ezt játszottam amíg végre kegyeskedett nekem elfogadni és jól működött.
    A másik, hogy hiába állítottam be a supersu-ban, hogy alapértelmezettként engedélyezze a root jogokat az alkalmazásoknak, minden egyes alkalommal megkérdezte és nyomkodhattam rá. Ez baromi idegesítő volt.
    Tovább nincs benne speciális újraindítás (advanced reboot) így külön programot kell hozzá feltelepítgetnem és ott nyomkodnom a recovery-t. Akadások terén nekem többet produkált mint egy AOSP vagy CM ROM.

Azt viszont nem tudom, hogy ez a MIUI CM11-re épülne vagy teljesen másmilyen, de szerintem sem CM.

CM ROM-okhoz egy kernel van csak jelenleg az AuxXxilium Kernel, de elvileg az csak CM10.1-re jó. Bár olvastam olyat is fórumán, hogy CM11-re is feltették és működött vele.

Új hozzászólás Aktív témák