- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz Bozso68 #2598 üzenetére
Nahát, miféle úriemberek vannak az ASUS topicban, hogy nem állnak le házalóügynökösködni.
Nekem van egy ilyen egy oldalas összefoglalóm a laptoppal kapcsolatos tapasztalataimmal, azt elküldöm mindenkinek, aki érdeklődik, de az ilyen "érveljetek, miért Y500, miért nem XY" embereket legszívesebben elküldeném a halál f*szára. Mint ha bármiféle érdekem fűződne ahhoz, hogy más is y500-at vegyen... -
[-HERO-]
senior tag
válasz teguran #2589 üzenetére
A haverom vett először y500 at kb 3 hete, énis vásárlást terveztem de nem tudtam még hogy milyet, a max keretem amit szánni akartam rá 200 volt, de kitoldottam még 79 el, mert ez a gép ér annyit és én sem 1 évre tervezek vele...
Rég láttam már/fogtam a kezembe olyan laptopot ami ilyen kiváló anyagból van és össze is van rakva rendesen, az meg hogy egy bikaistálló is van benne egy csodálatos plussz
3 hete vettem a feleségemnek egy Asus X402C-t, pöpec kis masina jól is néz ki könnyű is, de kapásból az egyik hangszórója cicereg és nagyon idegesítő módon kerreg benne a winyo.
Ezt csak azért írom le, hogy alátámasszam én is az előttem szólókat, hogy tök mindegy milyen noti, ami el tud romlani egyszer el is romlik csak szerencse kérdése mikor és hol
A cégnél nyüstöl a faterom egy lenovo g580 at lassan egy éve kb, amit szerencsétlen kap...De állja a sarat rendesen!Itt ami még dönthet az hogy kinek milyen stilus jön be, az asus teljesen más stilus és megjelenés, a lenovo egy kicsit keményebb és szigorúbb kinézetű nyíilván nem véletlen.
De kinézetre ne vegyél laptopot szerintem### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Damage401
senior tag
Barátom, a nagy számok törvénye.
Mindennél nagyobb annál jobb.Mellesleg Lenovo, márt tett le az asztalra jó gépeket ami engem is elkötelezett egy ilyen vásárlásra. Csak hogy a jobbakat és ár/érték arányban teljesít is jól. Lenovo Y570 és Y580. Ezek mind előbb jöttek ki mint az Y500 és szinte vitték mint a cukrot. Mind support, mint anyagminőség végett.
Nem mellesleg, minden eszköznek vannak hibái vagy előfog jönni. Ennek most a Tácspád. ASUSnak a melegedés hiába hogy GDDR3 memóriával szerelt.
Visszatérve a GDDR3vs GDDR5 szerelésre. Azért nem mindegy hogy, 21,5 Gb/s vagy 47,7 GB/s mozgatja meg kártyánként a textúrát (az adatok csak körülbelüli, nem emlékszem most pontosan). Te most személyeskedek( szerintem az ASUS preferálod mivel úgy vagy vele hogy egész jó gépeket gyárt.) Csak K series laptopról olvass hogy mennyi mennyi nyűg volt vele.
Én is javaslom eme terméket. Én HPról jöttem át.
Üdv
PityuSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
M.T.
senior tag
válasz Bozso68 #2591 üzenetére
Én sem értem ha valaki elkezd érdeklődni egy gép iránt az ok hogy annak a fórumában megkérdezi a véleményeket de amikor már átmegyünk az összehasonlítós részbe még 1x ok, de aztán 4x-re már érdekel hogy vajon miért nem a milyen laptopot vegyek topicban kérdezősködnek tovább..................
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Ez a video kb annyira pvs (gyengébbek kedvéért parasztvakító szisztem), mint a GT650M DDR3-as RAM-mal.
Az a peched, hogy itt olvasol a tapipadról, ami tényleg nem a legjobb találmány, és fel van öklömnyire nagyítva, hogy mekkora hiba. A billentyűzettel semmi baj, nem értem, azt miért emelted ki.
Viszont az ASUS-ról meg nem olvastál gondolom semmit, pedig annak is megvannak a nyűgjei, csak az ismeretlenebb számodra, misztifikáltabb, tehát biztosan jobb.
Ez itt a LENOVO Y500 topicja. Ajánlani itt mást nem fogunk, az már a megfelelő fórum feladata. Ha túl akarod taktikázni a vásárlást, és lemaradni az esetleg még kapható SLI-s I7-es Y500 utolsó darabjairól, akkor jó úton haladsz. Ugyanis ez azért nem kezd kapható lenni, mert talán a legjobb ár/érték arányú laptop a piacon ebben az árszegmensben.Mod: a DDR5 rengeteget számít.
[ Szerkesztve ]
-
teguran
tag
Szoval azt mondjatok y500, mert az DDR5as VGAval van szerelve, nem mint az ASUS DDR3assal. Mennyit szamit ez? En mondom nem egy igazi gamer vagyok, par 20-30 fpst nem veszek ugy eszre. A mostani laptopom egy core 2 duo 2,1 ghz intel valami alap gideokari 4gb ddr2es ram. Szoval nekem mind2 gep elorelepes lenne. Sokan panaszkodtom a tapipadra ill a billentyuzetre, h nem a legjobb. Nekem pedig ezek fontosak. Talaltam egy videot az asusrol: [link]
Hasonlot tudtok az y500rol? De amugy latjatok az igenyeim, hasonlo laptopot tudnatok ajanlani? A keret meg egyszer 270e. -
NyxNyxNyx
addikt
Ha becsukom a laptopot és nem akarom, hogy készenlétbe rakja magát, akkor mit tudok csinálni? van valami gomb rá?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Bozso68
őstag
válasz brumi1024 #2578 üzenetére
Én csak a gyártói specifikáció alapján hoztam lehetőségként, hogy SLI, mivel a VGA RAM-nál 2GB/4GB-ot ír. Viszont a 650M csak max 2GB-os lehet, hogy kerülhet oda a 4GB a gyártó, és a kereskedő honlapján?
Magát a gépet nem ismerem, meghajlok minden hozzáértő véleménye előtt.[ Szerkesztve ]
-
Bomc
aktív tag
Én ezzel a
geciSLI-vel csak szopok... -
Sz4bolcs
senior tag
Tapipaddal a dizájnerek valami nagyon trendyt (szutykot) akartak alkotni. Sikerült.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz csak1post #2575 üzenetére
Touchpad szerintem is egyszerűen pocsék. Igaz én barátnőm macbookjához szoktam, azzal kevés noti versenyzik. (bár korábbi kommentekben írtam hogy valami árnyékolási gond miatt szar a tapipad és egy kis forrasztással megoldható de majd max a 3 év lejárta után játszanék ilyennel. gyis egérrel használom szinte mindig.
Naná hogy kell bele az ssd, mivel gyárilag egy 5400rpems vinyóval jön. Egyszerűen ha normális boot időt akarsz ma bármilyen géptől abba ssd kell.
[ Szerkesztve ]
-
csak1post
csendes tag
válasz teguran #2556 üzenetére
Y500 tulajdonos vagyok, szeretem, de vannak problémái.
Touchpad - A gombok a legrosszabbak, amivel valaha találkoztam, de a gyors ujj elég lehet.
Boot - viszonylag tiszta a gép, de nem ilyen tempót várnék (lehet, hogy csak túl nagy elvárásokat támasztok) Kell bele az ssd, hogy élmény legyen.
Driverek - Jobb ha előre letöltesz mindent az installáláshoz, mert nem biztos, hogy lesz neted, vagy egeredEllenben jól bírja, nagyon menő a piros világítás, és ultra felbontásban megeszi a Supreme Commander és Starcraft erősségű játékokat.
-
NyxNyxNyx
addikt
100%, hogy nem SLI-s, én is ott vettem.
[ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
válasz teguran #2564 üzenetére
Szia!
Ha még aktuális a dolog én a helyedben ezt választanám:
[link]Igaz meg kellene toldanod egy 20 assal, de ez a gép tuti jó pár évig kiszolgál!
Én is mjadnem ezt vettem, de sikerült lőni egy 750m sli-st igaz i5-el.
Egyébként már nem nagyon fogsz kapni normális konfigos slis y500 at, eléggé fogy mindenhonnan.
Elmult pár napban elég rendesen körbejártam a dolgot.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Bozso68
őstag
Persze nem profi adattárolás, hanem a gép működése közben összejött dolgok, meg a torrentek kerültek fel a HDD-re. A routeres HDD megosztásra már gondoltam én is wifin keresztül, csak akkor meg kapcsolgatni kell a HDD-t. Külön kiszemeltem is van erre a célra, egy 750GB-os 7200-as, 3,5 colos, asztaliból kivett, már mobil rack-ben van USB3-as csatolóval. Csak a router teljesen máshol van a házban, a ki-be kapcsolgatás kényelmetlen lenne, 7/24-ben meg nem akarom járatni. Majd kitalálok rá valamit. Esetleg egy kapcsolót átvezetek oda, és ha nem kell, lenyomom.
Ami kihalt, az egy 128GB-os SSD, rendszernek használva, 6GB/s-os. Ha meg váltok normál SSD-re, akkor az meg már 256-os lenne az ár/GB miatt. -
Dicker
őstag
válasz Bozso68 #2566 üzenetére
Adatot máig lemezen tárolunk. A HDD-k ilyen szempontból megbízhatatlanok.
Egy (sandisk, micron) 256-os ssd-vel már elég adatot lehet tárolni. Vannak olcsóbbak, kicsit lassúbbak, de erre a célra megfelelőek. Mellette a rendszernek a 120-as msata, és megvan oldva. Ennyinek elégnek kell lennie, ha nem xxx pack-okat akar tárolni az ember. Vagy maximum később a router-en keresztül megoszt egy terrás hdd-t.
Én megfontolnám ezt a variációt is. Az msata csatlakozódat meg nézesd meg, mert lehet, hogy ott van a hiba, de majd a másik topikban megmondják ezt biztosra remélhetőleg, hogy mi a gond. -
Bozso68
őstag
Jó ötlet, én az ssd-s topicban kérdeztem.
Viszont az érdekel még mindig, hogy bal kéz felől alul mennyire melegszik másoknak.
Az eredeti HDD nálam adattárolásra és torrentre van fenntartva. Azért nem akarom gépen kívül tartani, mert sokszor ágyban, ölbe véve használom, nem akarok felesleges zsinórokat kerülgetni. Ezért is erőltettem az mSATA-s ssd-t. -
teguran
tag
Ismet csak koszonom a kommenteket! Meggyoztetek a Lenovot tekintve. Mar csak annyi, hogy hol vegyem es melyik konfigot? Ha lennetek olyan kedvesek, segitenetek? 270 a max hatar! Amit en linkeltem, azt talaltam. Esetleg sziveeen olvasnek meg kritikat a Lonovorol.( mar ha van egy ilyen jo geprol)
Udv! -
Bozso68
őstag
A második A-DATA sx300-asom is meghalt a masinában.
Az mSATA hely a bal kéz felől van, alulról szerelve.
Nagyon melegnek érzem azt a környéket. Mindenkinél ez a helyzet? -
pokers
senior tag
válasz teguran #2547 üzenetére
Ezen nincs mit gondolkodni. Egyértelműen a Lenovo.
Hihetetlen jó áron van most Win8-cal együtt, sőt adnak hozzá egy ultrabay dvd írót is.
Ugyan az a konfig, mint itt sokunknak, csak mi anno 280-290e körül vettük oprendszer és dvd nélkül!!!
Szerintem készletkisöprés a 750M SLI miatt. Én nem gondolkodnék a helyedben, addig rendelném meg, míg van belőle.Az Asus nem gyárt(ott) SLI-t tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Ránéztem a kereskedők honlapjaira. Az Y500 nem SLI, az ASUS meg a VGA RAM mérete alapján minden bizonnyal SLI.
DE: a Lenovo-ban DDR5-ös, tehát gyorsabb, míg az ASUS-ban a gyártói honlap szerint DDR3, tehát lassabb memória van. Szerintem így a különbség már nem is olyan nagy, sőt.
A Lenovo procija gyárilag gyorsabb, 1 évvel több a gari.
A többi kb egál.Azt nem tudom, hogy lehet-e kapni még I7-es SLI-s Y500-at, mindenképpen az lenne a jó választás. DVD-t meg külsőt hozzárakni, ha mindenképpen szükséges.
Az I7-es procija álom, vob-ról avira pillanatok alatt konvertál filmet.
Ja, és még mindig az Y500-at javaslom.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem tapogasd meg élőben mindkettőt. Én a Lenovoval 99%ban elégedett vagyok, de specifikációk alapján az Asus-t mondanám. SLI szerintem fontos, és az általad linkelt verzióban nincs. Ha egy SLI-s Y500 lenne az Asus-szal szemben, akkor a Lenovot mondanám. Nem vagyok az érvelő típus, és nem is ismeres az Asus-t "személyesen".
Azt hiszem a topicból valaki írta ezt az Y500 tesztet.Nekem pozitív:
-Erős kari
-gyönyörű kijelző
-nagyon jó billentyűzet, világítással
-nem melegedik nagyonnegatív:
-Touch pad néha önállósodik[ Szerkesztve ]
-
teguran
tag
válasz Bozso68 #2555 üzenetére
Huu, koszonom a hozzaszolasokat! Tobb voks szolt az Y500 mellett,mint az Asus mellett. Viszont meg ha kerhetem, erveljetek, miert jobb az Y500. Szivesen olvasok oldalas tapasztalatokat is. Lehet egyeseknek ez kezdo gamer laptop, de ez mar eleg sok penz. Szeretnek egyszer beruhazni, de az tartos legyen. Nincsennek oriasi igenyeim, de ennyi penzt raszanok. Nem vagyok igazi gamer,csak hobbi, szeretek videot vagni, photoshopolni, jatszani. Ezert szeretnek komolyabb gepet.Annyit tudok,hogy a hutes az egyik legfontosabb a laptopoknal,hiszen laptop. Azt kerdeznem meg, hogy az Asusnak milyen a hutese? Oszinten nekem az Asus igenyesebbnek tunik, Lenovo igazi gamernek.
-
Bozso68
őstag
A Dual VGA miatt nem akartam közbeszólni, de a 2GB megint csak bekavar. De arra gondoltam, elvileg adhatják külső DVD-vel is, így állhat az SLI .
Én személy szerint telefonon kérdezném meg először, hogy akkor ez a konfig mi akar lenni.
De még SLI nélkül is a kettő közül a Lenovo lenne nálam a befutó. -
M.T.
senior tag
-
Bomc
aktív tag
Az mé van hogy Win8 alatt csak 1 db gt650m-et lát a gép
-
[-HERO-]
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy y500-at, de azt hiszem hogy pont a legrosszabb időben
Ezt néztem ki ami talán még értelmes konfig volt és az ára is olyan amilyen:
[link]A nagy kérdés az, ha várnék még egy vagy 2 hetet akkor az y510p bemenne-e 300 alá mondjuk ilyen 290 körül-re gondolok, mert akkor i7 el meg 16gb rammal az jobb vétel lenne.
Vagy esetleg tudtok olyan y500 konfigot ami ár érték arányba még mindig nagyon jó?
És nem érdemes miatta várni az 510p-re.Üdv:Hero
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Dicker
őstag
válasz Gabicad88 #2539 üzenetére
A tv-t is dvi-re kell kötni. Ehhez van biztos valami adapter. De itt:
Azonnali notebookos kérdések órája
Előbb kapsz választ. -
Gabicad88
csendes tag
Üdvözletem,
Szerintetek azt meg lehet oldani (és ha igen akkor miképpen), hogy 3 monitort kezeljen a rendszer?
Alapesetben van ugyebár a laptopkijelző DVI porton használok egy 22" monitort.
Ez így frankón működik is.
Most viszont vettem egy HDMI kábelt, és rákötöttem a TV-t.
Akár, hogy nézegettem mindig csak 2 monitor volt aktív és a 3. le van szürkítve a listán.
Ha kihúzom a DVI-t akkor jó a HDMI.Itt a 2-es a HDMI. a TV pedig kiírja hogy nincs jel.
És ebben az állapotban észrevettem, hogy a 3-mas monitor képén ilyen kis vízszintes csíkok mozognak.(vibrál a kép).
Ha kihúzom a HDMI-t megszűnik a vibráció.Köszi a segítséget.
Lenovo Y500 i7 16GB SLI 650M
-
N3zykee
csendes tag
Ha freeDOS-sal veszem a gépet de van itthon erdeti windowsom akkor hogy tudom megcsinalni hogy a one key recovery mindig azt használja ha megnyomom?
-
Fairko
csendes tag
válasz Cyber_Bird #2527 üzenetére
Igen, a one key recovery-t próbáltam, vissza is rakta a rendszert frankón, csak éppen a sima hdd-re. Meg se kérdezte, hogy hova akarom telepíteni, mit akarok, csak feltelepítette és külön particióként látszik az ssd-m. De én nyilván az ssd-re szeretném a rendszert, úgyhogy tanácstalan vagyok.
-
Bozso68
őstag
válasz M3Ny3'T #2529 üzenetére
Az ugyanilyen ADATA-m nekem is lett cserélve. Szerintem ennek volt egy rossz szériája. Az biztos, hogy egy régebbi gyártásút kaptam gari után. Ha jól tudom, ezekben nincs hőmérő, fix, alighanem 57 fokos jelzést ad, hogy ne keresse értetlenül a felhasználó a hiányzó adatot. A laptopot én is hűtőpadon használom venti nélkül.
-
M3Ny3'T
senior tag
Üdv mindenkinek!
Valaki, akinek mSSD van a laptopjában (ADATA 120GB SATA3 a pontosság kedvéért) tapasztalta már, hogy mocskosul melegszik az SSD?
Nekem egyszer már vissza kellett vinnem gariba a gépet, mert megsült benne az SSD, most a csere darab is a Hard Disk Sentinel szerint átfutkos a "sárga zónába".
Hihetek egyáltalán SSD esetén a HDS-nek?
Ha valaki tapasztalta a melegedést, van valami tippje, mit tehetnék ellene?
FYI: laptoptartón tartom a gépet, bár a ventillátorai nincsenek bekapcsolva, tehát a szellőztetésre ezen a téren nem lehet gond.Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
Fairko
csendes tag
Gyárilag telepített Win8-cal érkezett a gép és egy 16GB-s msata ssd-vel.
Na már most én ezt az ssd-t ki szeretném cserélni a saját 128GB-os msata ssd-re. A cserével nem is volt gond. Viszont én semilyen cd-t nem kaptam a géphez (szerintem logikusan), hanem egy külön partíció van létrehozva a winyón a drivereknek. Ez is még ok.
Viszont honnan telepítsem fel a jogtiszta win8-amat? Merthogy semmiféle telepítő cd-t, pendrivot vagy akármit sem kaptam hozzá, microsoft oldaláról meg csak vásárlással lehetne letölteni. Olvastam itt a fórumon, hogy a termékkulcs elvileg integrálva van a biosban, de azért én kifacsartam a gépből valahogy. Ettől függetlenül nem értem a dolgot. Ha a megvásárolt jogtiszta win8-t akarom újratelepíteni a gépre, akkor le kell töltenem egy kalóz verziót majd azt feltelepíteni? Normális ez?
Vagy ti kaptatok valamilyen telepítőt win8-hoz, ha azzal vettétek? -
Draken
őstag
igen, már látom, szép ára van
-
Dicker
őstag
Közel sem ez az üzletpolitikájuk. Ugyanott nyit az ára, ahol télen.
320 körül/alatt kapható lesz az idei csúcs. (1tb hdd, 24gb ssd, sli, i7-4700, 16 gb ram) Ami annyival több, hogy 20-30 ezer forint, de már egyezik az ezelőtti modell win8-as változat árával. De ez is csak addig lesz, amíg el nem fogynak a még néhol kapható 650M SLI, i7-es konfigok. Utána beáll remélhetőleg 300 alá is.[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Mostanság szépen elszálltak az árak, inkább i5-ös konfigokat lehet kapni, ill kigyomlált 1 kártyás gépeket..
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz Classius #2519 üzenetére
Mostani játékokat, amik nem Metro - Last light jól viszi max közeli beállításokkal.
Melegedéssel nagyon szépen elbánik a laptop hűtése.
Az a játék, ami nem támogatja az SLI-t az ilyen csodabogár. (amúgy nvidia oldalán van egy lista SLI-t támogató játékokról)
Általános összeszerelési hiba, amire figyelni kéne, nincs.Küldök privibe kis összefoglalót, amit pár hét masszív használat után írtam.
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, amiért nem olvasom végig a fórumot az y500 véleményekről, sürgős lenne a dolog. Barátom noti vásárlás előtt áll, gamer laptopot szeretne. Kinézte magának az y500-ast és véleményekre lennék kíváncsi. Főleg az érdekelne, hogy az SLI technológiát a játékok mennyire veszik be, továbbá, hogy mennyire képes kihajtani az FHD-t. Melegedés sem utolsó szempont, ilyen téren a két VGA mennyire vészes?
Én y580 HD-at vettem januárban, pont azért, mert jövőre nézve sokkal jobban járok, ha kisebb viszont natív felbontásban tudok játszani maxon, mintha visszavenném a képernyő felbontását FHD-ról. Viszont az y500-ban már két vga van, mennyivel jelent ez többet, a mai játékokat mennyire szereti FHD-n? Olvasgattam már teszteket, stb-ket, de az igazi véleményt a tulaj illetve használó tudja adni, ezért lennék rátok kiváncsiak. Van-e valami összeszerelési hiba vagy valami amire esetleg figyelni kellene?
Remélem tudtok segíteni, nagyon nagy szívesség lenne, bennetek bízom csak Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Damage401
senior tag
válasz N3zykee #2514 üzenetére
Most ez komoly???
Előtted kettővel írtak egyet, hogy van fullos garis. Nehéz.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
N3zykee
csendes tag
Sziasztok.
Lenne esetleg valakinek eladó gépe?
Köszönöm. -
Dicker
őstag
válasz Lujza1978 #2512 üzenetére
Próbáld első körben meghirdetni aprón is.
Egyébként pont keresnek egyet.http://hardverapro.hu/apro/keresek_lenovo_y500-at_i7_sli_1tb_8-16gb_ram_fhd/hsz_1-50.html
-
Lujza1978
tag
Y500 rajongók,
Ha valaki érdekel egy egy hónapos 1 szer bekapcsolt Y500-as I7-el 8 G rammal 1 T vinyóval és 650GT SLI vel gyári Win8-al írjon rám.
Minden papírja garijegye doboza megvan.
Természetesen egy hajszálnyi karc sincs rajta egyszer lett elővéve.Üdv
[ Szerkesztve ]
ROG ALLY X - THE BEAST :)
-
Bozso68
őstag
Teljes képernyőn receg a WOT SLI-vel.
Én vagy ablakban játszom SLI-vel. vagy SLI nélkül teljes képernyőn.
Ez az utolsó két driverrel van így alighanem.
Előtte lehetett még babrálni a beállításokkal minden indításnál, és akkor jó lett két kártyával is, de az újak ilyen szempontból visszalépés.[ Szerkesztve ]
-
a347
aktív tag
Tuti, hogy sz SLI-hez köthető a hiba. Mert ha csak sima egy kártyával játszom , akkor fut rendesen a játék.
De ahogy aktiválom a másik kártyát, a kép remeg. -
a347
aktív tag
Sziasztok!
Alapfelállás:
Y500, i5, 4Gb ram, 750 SLI, Samsung 840pro SSD, Win8, World of tank
Külső perifériákkal használom 23" monitorral.A problémám a következő:.
Játék közben el kezd rezegni a kép, ha mozgatom az egeret vagy haladok a pályán
Ha visszaváltok egy kijelzőre (notira), akkor megszűnik a remegés.
Az FPS-em is eléggé ingadozik 23-60 között, függetlenül attól, hogy közepes vagy magas beállításokkal tolom.köszi a segítséget
-
M.T.
senior tag
De a lényeget kiemelve:
Ahhoz, hogy mind a 4 GB-ot a rendszer számára is elérhetõvé tegyük, illetve 4 GB-nál több memóriát kezeljünk az alábbi feltételeknek megfelelõ környezettel kell rendelkeznünk:
A chipsetnek legalább 8 GB címtartományt kell támogatnia (pl. Intel 975X, P965, 955X "Socket 775"-ös aljzatban, AMD processzorok esetén Socket F, Socket 940, Socket 939, vagy Socket AM2 aljzat, és az ezeknél újabbak)
A processzornak támogatnia kell az X64 utasításkészletet (AMD64 vagy Intel EM64T)
A BIOS-nak támogatnia kell a "memory remapping" szolgáltatástA Windows operációs rendszer 64 bites változata szükséges
Windows "otthon":
Windows XP Home: 4GB
Windows XP Professional: 4GB
Windows XP X64 Edition: 128GB
32 bites Windows Vista/7: 4 GB
64 bites Windows Vista/7:
Basic: 8 GB
Home Premium: 16 GB
Business/Professional/Enterprise/Ultimate: 128+ GB
Windows Server 32 bit (PAE/AWE mód)
Windows Server 2003, Standard Edition supports physical memory up to 4 GB.
Windows Server 2003, Enterprise Edition supports physical memory up to 32 GB.
Windows Server 2003, Datacenter Edition supports physical memory up to 64 GB.[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
válasz godfella69 #2498 üzenetére
Az nagyon érdekes nem tudom milyen verziód volt de valamit vagy benéztél vele vagy tényleg ahogy a kolléga írta durván tört verziód volt
ITT egy link
Itt meg egy másik
De csak simán rákeresel a netre már talász a témában sok olvasnivalót.[ Szerkesztve ]
-
szeszab
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Habár nem biztos, hogy ehhez a topichoz tartozik, de nem tudtam melyikbe írjam, így a laptopom típusa miatt ide kerül.
Szóval most jött vissza a szervízből a laptopom, újratelepítettem a windows-t és elkezdtem visszapakolni a megszokott programokat. A videók lejátszásához a k-lite codec packot szoktam használni, kb 10 éve ennek a programnak használom mindíg a legfrissebb változatát, de most valami baj van vele. Teljesen változó, hogy mikor hogy működik. Vagy elindul, de nincs hang, vagy el se indul a windows media player hibájára hivatkozva. Néha pedig gond nélkül működik.Valakinek jelentkezett már ez a probléma? Ki milyen kodeket használ? Valami megoldás?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest