- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
teguran
tag
válasz
brumi1024 #2648 üzenetére
nem gondoltam volna, köszi, hogy segítetek! akkor érdemes az sli-et venni. később meg majd egy ssd-vel bővíteni, ha lesz annyi feleslegem. és a 2 videókártyát jól tudja hűteni? így még rövidebb az akku idő, vagy ki be lehet kapcsolni? vagy érzékeli a rendszer, ha szükség van rá?
-
Danex
addikt
válasz
brumi1024 #2634 üzenetére
Szerintem mindenki örülne még a mókolt Optimusnak is
, ezt a gépet úgy is hálózatról használják, ha meg akksiról akkor egy 20sec-es újraindítást megérne
i5 CPU limit:
jelen van a Crysis3-nál (nagyon szép a fű elhiszem, főleg, hogy a CPU számolja
), de VGA tuning mellett is a GPU 90% körül jár.
BF3 multiDe mind a Grid3, mint a Metrónál 35%-os GPU tuning mellett is GPU limit van FullHD-n
-
Bozso68
őstag
válasz
brumi1024 #2634 üzenetére
Ha jól emlékszem, multi-król volt szó korábban, és ott taglalta valaki az I5-I7 különbséget.
Abból indulok ki, ha az I5- 650SLI-nél ez előfordul, akkor I5 750SLI-nél pláne. Főleg a jövőben.
Aztán le se tagadhatom, hogy I7 párti vagyok. Nem csak játékra használom, öröm látni a videokonvertálás sebességét avi-ra DVD-ről.
(#2633) [-HERO-]: Szerintem meg kell próbálni, főleg, ha I7 lett volna az eredeti elképzelés. Az átfutási időt, ár/érték arányt lehet, hogy megéri, ha hosszú távon gondolkodsz. Utána kell nézni, mennyire 30 nap az a 30 nap.
-
Bozso68
őstag
válasz
brumi1024 #2578 üzenetére
Én csak a gyártói specifikáció alapján hoztam lehetőségként, hogy SLI, mivel a VGA RAM-nál 2GB/4GB-ot ír. Viszont a 650M csak max 2GB-os lehet, hogy kerülhet oda a 4GB a gyártó, és a kereskedő honlapján?
Magát a gépet nem ismerem, meghajlok minden hozzáértő véleménye előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest