- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
simo9555
tag
válasz ProdiG #16600 üzenetére
Üdv!
Én nemrég telepítettem újra az egész gépet, főként a win10-es fall update miatt. Általában megvárom még felrakja a windows a drivereket, viszont a lényegesebbeket a lenovo oldaláról szoktam feltenni, és semmi problémám nincs a géppel. Gondolok itt a chipset, hangkártya, intel management engine driverekre. A videókártya drivert pedig az nvidia oldaláról szoktam felrakni, mindig a legújabbat. Az egér, intelvga, stb. drivert pedig windows updattel. Msi afterburnernből a legújabb beta verziót használom, és az is tökéletesen működik mindent kiír. Én javaslok egy gép újratelepítést, mert amit leírtál, az alapján ott eléggé össze van akadva valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple TV+
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Anime filmek és sorozatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest