Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Lenovo A6000 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
[link] Valaki próbálta már ezt? Valami tapasztalat? Elég pozitívak a visszajelzések.

-
mcs
veterán
Sziasztok!
Fülessel és fejessel milyen ennek a telefonnak a hangminősége?
-
dkumli
csendes tag
Nekem a jelenlegi a legfrissebb, ami Kraft-A6000_s040_150805. íEzt írja up to date-nek, de van egy sejtésem, hogy nekem rootoltként érzékeli a telóm magát. Anno vissza akartam pakolni lolliról kitkatre az OS-t, de brickeltem. Megcsinálták, rootchecker mondjuk azt írja h nincs routolva. független dual sim-es media marktos
Ötlet?
-
nagynorba
újonc
Igen, láttam..de amint letöltöm és elkezdi frissíteni kb a közepénél leáll a frissités telefon újraindul és kiirja hogy nem sikerült telepíteni...már vagy négyszer próbáltam
-
korsp
csendes tag
Jött valami frissités 5.0.2-re..
-
nagynorba
újonc
Nagy gondom akadt...frissitettem a telefont Android 5.0.2-re de bárhogyan próbálkozok a mobilnetet nem lehet bekapcsolni..van esetleg valami megoldás, esetleg visszatérés 4.4.4-re?(egyébként ezt az egy hibát leszámítva minden jól működik.) a válaszokat előre is köszönöm!!!
-
törölt tag
Létezik mód a KitKatre való visszatérésre. Kísérletező kedvű és hozzáértő felhasználók számára.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Apos vett maganak egy ilyen telot. Kerdes: van ra mod, hogy a telo kepet wifin keresztul tukrozzuk tv-re?

-
B1T3
addikt
válasz
bopeti98
üzenetére
Szerintem meg felesleges vírusirtó telefonra, ha csak Play Áruházból töltesz le appokat, és telepítés előtt megnézed, mihez kér engedélyeket.
Azért az 1 GB nem a legtöbb, így – nem tudom, mennyit eszik egy átlag vírusirtó, de – 30-40 MB is számít. (Én még Note 4-en sem használok vírusirtót, pedig ott bőven elférne. Igaz, 5.1.1 óta van gyári megoldás is erre, de azt sem üzemeltem be.) -
bopeti98
őstag
Értem. Köszi!
49-ért vettem az MM webshopjában.
A legfontosabb szempont a Dual sim, és LTE támogatás, illetve egy jó minőségű HD-s IPS kijelző volt. Ezt teljesíti is ez a telefon. Eddig nagyon tetszik.Más: Ezeket a Lenovo által felrakott cuccokat ( valami nem működő vírusirtó, SYNCit...stb ) nyugodtan letilthatom ( törölni nem engedi ) vagy szükségesek a telefon normális működéséhez?
-
korsp
csendes tag
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Vettem az interneten egy független Dual Simes Lenovo A6000 telefont. Ma meg is érkezett, viszont nem ajánlja fel az Android 5.0 frissítést. Amikor elindítottam jelzett valamit, azt felraktam, de azóta azt írja hogy a jelenlegi 4.4.4 a legújabb.
Mi lehet a gond? -
Thermaltake
tag
válasz
üzenetére
Az all in One Toolbox-ot raktam fel- amit használok is.
De...a seprűzéssel mi lehet a gond? Az zárja be egyáltalán a megnyitott appokat/ablakokat nem? Előtt JellyBean andoridom volt, és az ablak bezárás gyorsabban ment- itt meg így működik csak nem?
Apropó: A múltkori Lenovo gyári kém chip-ekkel szerelt notik problémájáról gondolom olvasott/halott szinte mindenki. Itt a telónál...elképzelhető hasonló turpisság a gyártó felőle? -
törölt tag
válasz
Thermaltake
üzenetére
2G = lassabb kapcsolat, több akkuidő. 3G = gyorsabb kapcsolat, kevesebb akkuidő.
A mai felgyorsult világban szerintem nemigen van helye a 2G-nek. Akkuidő szempontjából nem hiszem, hogy kimagasló a különbség. Ha elérhető a 3G, használd ki. Ha pl cikkeket olvasol a böngészőben és nem fut semmi, kapcsolatot igénylő alkalmazás (pl. Facebook Messenger), kapcsold ki az adatkapcsolatot.Ha egy névjegy a SIM-re van mentve, egy pici SIM logó jelzi azt a körön belül. A Megjelenítendő partnerek alatt kiválasztható, melyeket jelenítse meg.
Gmail-t váltsd le más kliensre, ha szándékozol azt használni (pl. myMail). A Gmail klienst nem szeressük. Valamint azokat az alkalmazásokat frissítsd, melyeket használni szeretnéd, egyébként létjogosultsága a rendszerre nincs.
Ha az Alkalmazás kezelőben nem szerepel eltávolítás lehetőség, nincs rá mód root nélkül.
Használható más alkalmazás is (pl. Clean Master), de nem ajánlott a seprűt használni semmilyen formában. A szemfülesebbek cikkeket is találhatnak a neten, miért is. A "Lenovo seprű" pedig tévesen jelez.
Ui.: Egy szintén Telenoros készüléket (fel)használó.
-
Thermaltake
tag
válasz
üzenetére

Nagyon köszönöm.
Hülyének érzem magam, pedig ez a 3. okos telefonom. Nem is tudtam ,hogy az a bal alsó az.." * menü"- gombként is funkcionál...
Tegnap mutatta meg egyik ismerősöm ,hogyan lehet csoportos mappát készíteni/átnevezni vagy elemeket kiszedni belőle. Nekem ezek olyan...eldugottnak tűnnek.
* - így rögtön ki is próbáltam más ablakoknál is- és lám. előlehet még csalni máshol is bizonyos felugró opciókat. hogy mi vannak?

Király. Egyre jobban tetszik a teló és a KitKat- is.
Ezek a legtöbb felhasználónak egyértelmű funkciók?
Akkor biztos van még egy rakat dolog, amit érdemes lehet beállítani, megnézni--csak nem tudok róla.

Érdemes 3G-re váltani ha szinte alig használom netre? Gondolom tovább bírja az akksi... vagy akár 2G-re?
A névjegyek-a simre- vannak mentve? Mit jelölnek a színeltérések a nevek előtt a körökön?
Igazság szerint én az összes automata frissítést is kikapcsoltam- nem tudom érdemes a gmail-t, youtube-ot stb mindig frissen kiadott verziószámmal futtatni?
Telenor kiadást használok.. Valaki írta ,hogy UC mini browsert használja. Leszedtem azt. A Chrome-ot letiltottam. Van-e mód eltávolítani root nélkül?
Az alap telenoros vackokat egyből letöröltem. Bár gondolom Factory resetnél vissza rakná egyből.
Van alapból a "menü" gomb hosszan tartására előbukkanó "seprű"- ez az egyetlen módja a megnyitott ablakok/appok bezárásának? Ha nincs megnyitva semmi és "seprűzök" egyet, akkor is szabad fel némi helyet. ? Miért? Ha meg kitolom az ikonokat felfele, attól még nem írja ki,hogy több a felhasználható memória... (Bocs a kacifántos fogalmazásokért.) -
törölt tag
válasz
Thermaltake
üzenetére
Kontaktok > Hívásnapló > Menü gomb (bal alsó hardvergomb) > Több bejegyzés törlése > Jobb felső sarokban pipa > Törlés
-
Thermaltake
tag
válasz
üzenetére
Ez aztán információ és segítség!
Köszönöm mindenki nevében.
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, bár az üzenet olvasása után, ellenőrzésre bementem az alkalmazások közé ... nagy hirtelen az "összes" folyamatok listába nem találtam ilyet... csak a médiatároló nevűt. Bár az lehet nem is az.
A kérdésem: a hívásnapló törlésére van funkció? Mert csak az egyesével való törlésre jöttem rá. Meg az "all in one toolbox" -appon belül van- De az túl körülményes szerintem.
Mj.: kb 2 . hete használom a telót, 5-6 napot bír ki, bár nem sokat nyomkodom
-
Thowra123
tag
válasz
üzenetére
Sikerült (remélem) megoldani a dolgot.
-SD kártya (16GB-os) adatok mentése
-Telefon wipe cache és data
-SD és telefon belső tár gyökérkönyvtárába .nomedia fájl bemásol
-újraindítás
-adatok visszamásolása
Eddig jónak tűnik, wifivel, mobilnettel, appokkal is többet ment mint előző este
. -
törölt tag
válasz
Thowra123
üzenetére
A probléma nálam is fennállt, de annyival megoldottam, hogy nem használok vele SD kártyát, hanem az A3500-FL eszi.
A Médiaszerver feladata a készüléken lévő média állományok ellenőrzése és indexelése, az állományok gyorsabb elérés érdekében. Tudni illik, hogy az átlagnál több Lenovo A6000 (és más készülékek) esetében ez az applikáció nem végzi helyesen a dolgát (talán az optimalizálás sikerült kevésbé sikeresre a fejlesztők keze között, így egyrészt túl sok erőforrást használ fel, másrészt a folyamat ciklizálást végez). Így ha behelyezel egy SD kártyát, mely már alapból nyakig van pakolva képekkel, zenékkel, videókkal; néhány óra alatt, felmelegedéssel karöltve lemerül a készülék.
Mi lehet a megoldás? Több fórum átböngészése után a következő problémák és lehetőségek adódhatnak (ügyeljünk a "talán" szócskákra):
1. Túl sok alkönyvtárt/állományt (képet, zenét, videót, a galéria által generált kisméretű indexképeket) tárolsz a belső/külső tárhelyen. Egyrészt néhányuk törlésével talán megoldható a probléma. Másrészt ha azokba a mappákba behelyezel egy .nomedia kiterjesztésű üres fájlt, amelyekben és azok almappáiban nem szerepelnek médiafájlok, a Médiaszerver ezeket a mappákat nem fogja átvizsgálni és talán megoldódik a probléma.
2. Egy/több .mkv kiterjesztésű videófájlt is tárolsz a külső/belső tárhelyen. Törlésükkel és a készülék újraindításával talán megoldható a probléma.
3. Túl nagy tárhelyű SD kártyát használsz. Próbáld ki egy kisebbel, talán megoldja a problémát.Ha a fentiek sem oldják meg a problémát, 4 lehetőség adódhat és talán megoldást jelentenek:
1. Non-rooted: tiltsd le a Médiatároló alkalmazást a Kezelőben.
2. Rooted: telepítsd a Google Playről a Media Server Killer alkalmazást.
3. Formázás: mentsd el az összes fontosabb állományt az SD kártyáról és formázd le.
4. Factory Reset: teljes visszaállítás.Ismétlem, ügyelni a TALÁN szócskákra. Tudtom szerint a lenti 1. és 2. lehetőség esetében nem fognak megjelenni a médiafájlok a lejátszókban, valamint a galériában. Olyan cikket pedig nem találtam, amely egyöntetű megoldást nyújtott volna. Talán majd más talál.
-
-
Thowra123
tag
Tegnap előtt vettem a telenornál egy ilyen készüléket.
Tegnap este kikapcsolt állapotban 100% ra feltöltöttem, reggel nem tudtam bekapcsolni mert 0% volt az akku
.
Feltöltés után (3 óra kb) bekapcsoltam és pár dolgot megnéztem a neten de kikapcsolt wifi és kilőtt alkalmazásokkal hagytam.
Pár app van csak rajta de elvileg semmi se ment közülük.
A készüléken a gyári szoftver (kitkat) van, nem lett belenyúlva.
Mi lehet a hiba oka? -
P.mini
aktív tag
Valaki érdeklődött már a Telenornál, hogy náluk lesz-e Lollipop szoftverfrissítés az A6000-re?
-
dkumli
csendes tag
Hali!
Jó múltkor próbáltam downgradelni lolliról kitkatre a telefont. Minden ment, rootolás successful, stock rom telepítés successful-al zárult, aztán szépen bootloopba állt a telefon
Elvittem a Media Martkba h sorry srácok egyszercsak nem működött mikor újraindítottam. Megcsinálták két hét alatt szó nélkül, pedig aggódtam, hogy rootchecker lebuktat de annyira hardbrickeltem, hogy nem tudom hogy hozták vissza a sírból
Most végre a kitkatet élvezem újra, viszont frissítésnél up to date-et ír. Tudom h pár hete szó esett arról h hivatalosan visszahívta a Lenovo a lolli frissítést, ezért lehet h nem tudja fel? Azt is tudom h root-olás után már mindiog manuálisan kell frissíteni, viszont rootchecker azt írja h mégsincs rootolva a teló. Akkor most normális h nem dob fel updatet? Nem szeretnék majd lemaradni a javított lolliról (ha lesz egyáltalán) 
-
DGery
aktív tag
válasz
Thermaltake
üzenetére
UC Browser nekem nagyon bevált. Memóriafogyasztása egész jó, gyors, stabil, és sok olyan oldalt is kezel, amit más böngészők nem.
-
P.mini
aktív tag
válasz
Thermaltake
üzenetére
Kamera -> beállítások -> tárolási pozíció -> SD kártya
-
Newlachka
őstag
válasz
Thermaltake
üzenetére
csáó.
playből tegyél fel mkv playert meg adobe readert.
dolby meg szerintem csak fülesnél lesz aktív. -
Thermaltake
tag
Ma először rádugtam pc-re. Először telepítettem a hozzá adott szoftver(eke)t, aztán, később le is töröltem, nem látom sok hasznát (ez egyéni vélemény).
1: Észre vettem, hogy a kamerával készített képeket/videókat nem az sd-re rakja hanem a telefonra. Ezt át lehet /és ha igen hol/ állítani?
2: Egyelőre még böngészőt se telepítettem. Alapból Chrome van rajta, de..azt windows-on is utálom. esetleg Firefox? Vélemény?
Rámásoltam pár (itt ph-n is megtalálható..ezeket) teszt videót is. Sajnos sokat nem játszik le.
3: Bár lehet csak nekem újdonság, hogy az mkv fájlokatel kell felejteni!!??
Akkor, milyen videó fájlokat érdemes rátenni pl ha megakarok nézni egy filmet?
4: Aztán tettem rá pár pdf könyvet. Nem ismeri fel- gondolom kell hozzá valami olvasó szoftver...
Az mp3-ak meglepően *ohadt jól szólnak a sztereó hangszórókon át. Előtte DB-el emeléssel mókoltam a ZTE Blade G-hez uyganezeket a fájlokat, mivel az elég halk volt.
5: A Dolby- funkciónak mi az értelme? Nem jöttem rá hogy lehet használni? Arra gondoltam ,hogy egy adott média lejátszása közben változtathatom rajta a film-zene-játék stb... kategóriákat. De sajnos nem jövök rá, mi az útja annak.
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
P.mini
aktív tag
Hogy lehet beállítani egy háttérképet, hogy egy álló kép legyen, amiből nem akarok levágni?
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
Thermaltake
üzenetére
Azt sztem sehogy sem lehet, ezzel en is szenvedek amugy.
Engem ami nagyon zavar az az hogy ahanyszor kapok egy sms-t mindig leall a partner kezelom. Valami otlet erre ?
-
Thermaltake
tag
Hol lehet kikapcsolni a hangerő gombok benyomásának képernyő aktiválását? Nekem elég a fő gomb is.

-
dragon1993
addikt
válasz
nempublikus
üzenetére
A téglázástól nem félek, attól inkább hogy elromlik valamelyik gomb vagy a digitalizer és utána nem javítják...
Nekem Nexusom van én nem félek semmitől
, ez ismerősöm első "komolyabb" okos telefonja neki fontosabb a garancia mint az 5.0 vagy a root. -
nempublikus
újonc
válasz
dragon1993
üzenetére
A felrakásról most nem írnék, nincs időm.
Szerintem nem kell foglalkozni a garanciavesztéssel, mert ha nem sikerül és "tégla" lesz a készülék, azt semmi nem bizonyítja, hogy az a root-olás miatt történhetett. A készülék egyszerűen elromlott. Ha félted, akkor próbáld ki egy régebbi okostelefonodon, amíg gyakorlatot szerzel.
Töltsd le a telefonodra böngészővel a KingRoot v4.5.0 alkalmazást és próbáld ki:
http://www.appsandroidapk.com/tools/kingroot/Aztán még töltsd le a Root Checker alkalmazást a Play áruházból és indítsd el a root-olás (a rootoló program) kipróbálása előtt, majd után. Ha kiírja, hogy nem sikerült, akkor nem tudtad elvégezni a rootolást.
Figyelem: a mobil telefon root-olás nem keverendő össze a szolgáltatótól való függetlenítéssel !!! Az más tészta
De mindenre van megoldás. -
nempublikus
újonc
A Telenor nem minden esetben egy egy korrekt cég. Sok flottás egyszerű embert átvert jogászi segédlettel, mert amikor még regisztrálni kellett előre LENOVO flottás telefonra (december elején), akkor nem említette, hogy majd januárban csak számukra legyártat, elkészített, megrendel 1 SIM-es verziót Kínából. Így decemberben a neten a keresőkben még csak 2SIM-es telefonról voltak leírások és semmi nem említette, hogy 1SIM-es is van. A Telenor partnereknél és Telenornál dolgozók pedig nem tudtak infót adni, mert azt mondták az Ő adatbázisukban nem tudnak rákeresni erre a telefontípusra, mert a "titkos szerződés" miatt nem láthatják. Aztán az egyik azt mondta, ő is csak a Google-n tud szétnézni, ahol csak 2SIM-ről volt szó. Szóval a Telenor visszaélt a hatalmával és átvert egy csomó embert akiket ismerek - és rajtuk keresztül hallottam, hogy szinte mindenki fel van háborodva - , mert ezek az emberek azért választották ki már akkor decemberben a LENOVO-t, hogy 2SIM-et tegyenek bele, pedig ha tudják, hogy 1 SIM-es akkor más (jobb) típust vettek volna. A lényeg, hogy akik más típust választott azok már áprilisban (így is túl későn) kezdték megkapni a készülékeket és az új előfizetést, akik meg vártak hónapról-hónapra a késő LENOVO-kra azokhoz csak augusztusban kezdtek el szivárogni a telefonok (az addigra már egyre türelmetlenebb előfizetőkhöz). Amúgy ennek a flottának a 2 éves hűsége tavaly decemberben már lejárt és a Telenor tovább szedte a díjakat, de nem adott egyből új telefont hozzá, hanem húzta az időt, persze a másik szerződő állami fél sem csapott az asztalra, vagy nem is versenyeztette meg újra a szolgáltatókat talán. Így lett a történet vége, hogy ez a kb. 20000-30000 fős előfizetői flotta nagy része még ma is dühös és visszasírja azokat az időket, amikot még a TELEKOM-hoz tartozott 2009-től. Sok csalódott önkormányzati dolgozó, köztisztviselő, önkormányzati fenntartású munkahely dolgozója, önkormányzathoz tartozó non-profit Kht., bölcsődei dolgozók és még sokan mások tartoznak bele ebbe a körbe. Azt már nem is említem, hogy a munkahelyeken a telefontípusra történő feliratkozáskor még azt is kérték, hogy fehér, vagy fekete szín lesz-e választva, mert hogy utólag már nem lehet rajta változtatni. A végeredmény sok hűhó semmiért lett, nesze neked (nők, lányok, férfiak), csak feketét adunk és kaptak. Az első félévben a honlapjukon még szó sem volt ilyenekről, gondolom a sok nem korrekt ügy miatt utána valaki kitalálta, hogy csak tájékoztatni kellene a vásárlókat a honlapon arról, hogy az adott LENOVO 1SIM-es. Úgyhogy a LENOVO gyár is beállt a sorba és lefeküdt pár szolgáltató pénzének, hogy a haszon remémnyében nagy tételben létrehozott egy 1 SIM-es verziót, pedig előtte a vásárokon, kiállításokon még csak a 2SIM-es konstrukció létezett, az 1SIM-es még ötletként sem merült fel. Aztán jöttek a nem gazdag országok megrendelői ezzel az igénnyel és a kis Kínai üzletet látott ebben..... és megcsinálta. Még azt is lehetett volna kérni szerintem, hogy LENOVO felirat helyett iPhone felirat legyen rajta, hiszen az Ecserin is csak annyit szoktak kérdezni a ruhaneműknél, hogy milyen márkajelzést tegyenek a pólókra és amit kér az ember az kerül rá

-
dragon1993
addikt
válasz
balika011
üzenetére
Feltettem egy gyorsabb hostra ideiglenes a fájlt. Lenovo update
MD5 Sum: 0ab471f04273d134b7c64896a0bc11b6
EllenőrzésAmire kíváncsi lennék:
- Hogyan lehet felrakni ?
- Telenoros készülék esetén garanciavesztéssel jár-e ?
- Lehet-e a Telenoros készüléket garancia vesztés nélkül rootolni ? -
nempublikus
újonc
válasz
Kanthara
üzenetére
Még két hete én is ebben a tokban gondolkodtam, aztán végül egy felnyithatós fekete műbőrtok lett belőle 2900 pénzért (nem oldalra nyílós), mikor megtudtam, hogy az a tok "csak" műanyagkarcolatú vékony anyagból van. Bp. Pólus Center egyik kis GSM boltjában kapható a Fortuna Studióhoz közelebbiben.
-
nempublikus
újonc
válasz
Zsoltee1
üzenetére
Zsoltee1 (208-as hozzászólásához)
Nálam is hasonló a helyzet. Újabb 5.0.2. frissítést jelzett, letöltődött, újraindult, zöld robot, nyitóképernyő, majd értesítési ikonnál jelzi, hogy nem sikerült (már 3x játszottam végig) ehy hét alatt. Szerintem az idő megoldja, egy hónap múlva biztos feltelepül egy másik verzió.
(LENOVO A6000, 2SIM belakva, 1SD kártya hely 32 Gb kártyával, független, de Telenor 4G + Telekom 2G üzemű kártyákkal.)
Frissítés szövege:
Kraft-A6000_S052_150825_TO_Kraft-A6000_S054_150915Tehát az újabb, de nem települő verziót 2015. szeptember 15-én "lőtték" le a telóra, ami 138 M méretet jelzett.
[ Módosította: Mate ]
-
Mbenyo97
aktív tag
Ki lehet valahogy kapcsolni azt hogy amik fotok rakerulnek a telefonra a 'Google fotok szolgaltatasa' ne kezdjen el piszkalni azzal hogy szinkronizaljak mert nincs elmentve a felhobe vagy hova, eleg unalmas ez mar szamomra
-
zolem
aktív tag
Ezt találtam egy Lenovo fórumon:
Hi All,
Please find advantages and dis advantages of Lenovo A6000 lollipop update
Advantages:
1. Camera Continuous click option is awesome.(When u clicked capture button continuously)
2. Camera capture is saving more faster than 4.4.4.
3. Device performance is awesome
4. New Scheduled power on/off option is nice
5. Newly added themes are awesome.
6. Shake to array apps option is nice (Desktop settings)
Disadvantages:
1. Missed out “system updates” icon from launcher.
2. Battery stability is very low.....(as its decreasing battery rapidly)
3. WhatsApp Contacts not syncing atol...
4. Device Encryption option missed in Settings -> Security
5. After updating Call manager is not showing "CUG Call" option.
6. Desktop transitional effects are decreased.
7. Additional option on More -> Enable 4g is not syncing with network preferences options (Like: Mobile data -> preferred network type -> not taking any decision (GSM Only, WCDMA/GSM Preferred)).I found these options and remarks. if any one found other please update this thread.
Thanks
Siva Aditya Tungaturti -
B1T3
addikt
válasz
Thermaltake
üzenetére
Nem hiszem, hogy el tudod tüntetni, viszont ha kikapcsolva hagyod a fejlesztői beállításokat, nem befolyásol semmit (akkor sem, ha bekapcsolod, de nem nyúlsz hozzá semmihez).
Irreverzibilis bajt semmiképpen nem okozhatsz vele. -
B1T3
addikt
Mint láthatod, ezt nem neked linkelte (nem a te hozzászólásodra válaszolt), hanem mindenkinek, csak hogy elolvassunk egy tesztet a telefonról. A kérdésedre pedig már megadta valaki a választ: létezik egy és kettő SIM-foglalattal szerelt variáns is. A Telenoros mindenképpen egy SIM-es, a függetlenek szerintem dual SIM-esek.
(#235) Thermaltake
Ha a build számot megnyomod párszor gyorsan egymás után, kapsz egy fejlesztői beállítások menüpontot, amellyel egy-két plusz beállítást nyersz. Hétköznapi felhasználóknak nem sok olyan van itt, amit piszkálhat, talán csak az animációk (ki lehet kapcsolni pl. az átmeneteket).
Ez egyébként minden Androidos telefonnál így van. -
Thermaltake
tag
tegnap nézegettem kicsit, a 'telefonról'- menüt ,ahol addig nyomkodtam hol egyik hol másik érintés vezérelt gombot, míg valami ilyesmit írt ki:
" 2 lépésre vagy,hogy fejlesztő legyél" ???
Ez mia tosz? Valaki tapasztalt már ilyet? Mit jelent ez? Automata "császárság"?

-
DGery
aktív tag
Kis olvasnivaló...

-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Először is, bocsi a hülye kérésért. Lehet már lerágott csont. Apósom rendelt egy A6000-et a telenortól. Viszont, az ottani leírásban egyáltalán nem szerepel a simek száma, sőt, ő azt az infot kapta, hogy nem dual simes. Létezik ebből dual és 1 sim-es verzió is? Vagy csak a telenor h.lye?
köszönöm -
HSasa7903
csendes tag
Hali.
Nektek a secureit progi rajta volt alapból a telón?
Sajna nekem nincs fenn és a play áruházban se találom.
Valahonnan letölthető esetleg? -
ateszhv
csendes tag
Egy kérdés A6000-HU_S002_150707 akinek telenoros a teloja annak is ez a verzió szám a válasz köszi.
-
HSasa7903
csendes tag
Üdv!
Valakinek volt már olyan problémája hogy töltötte a telefont,ami kijelezte a töltést de egy komplett este alatt se sikerült mindössze csak 20 % ot töltenie rajta? -
Byro1
csendes tag
Most kaptam meg a Lenovo A6000 telómat, és nem jövök rá, hogy hova tudom berakni a 2db sim kártyát. Ebben kérném a segítségeteket, köszönöm!!
-
Mbenyo97
aktív tag
-
P.mini
aktív tag
Miért van az, hogy néha eltűnik a messenger "kis ablakocska" amikor netezek vagy másik alkalmazásban vagyok? A ram szerintem elég neki. Az alkalmazásoknál, a futó alkalmazásoknál azt írja, hogy újraindítás. Ram kb. 300 mega van mindig.
-
Thermaltake
tag
válasz
Kanthara
üzenetére
Helló!
Azt nem írtad, honnan szeretnéd, ha gondolod...
[link]
Amúgy múlthéten megjött kínából a temperált üveg, ....sikerült szépen felraknom.... jól néz ki, olcsó volt. Bőven megérte megvenni. Nyilván nem azért vettem hogy kalapáccsal üssem, de ha kicsit is karcálóó és tartós lesz, meg leszek vele elégedve. :-)
Még mindig nem használom a telót, kb 3 hete a dobozában van. 2x ha be volt kapcsolva. Ma megjött hozzá a 16GB-os Sandisk Ultra Android SDHC UHS-1 is. A tok is itthon van már, (az is király, olyan, mint a képeken volt, bár eléggé rá van szabva) hétvégén ha lesz időm, szerintem be üzemelem és elkezdem végre használni.
-
Kanthara
csendes tag
Sziasztok!
Ablakos tokot szeretnék venni a telefonhoz, van valakinek tapasztalata mennyire jól kezeli a készülék az ablakokat, milyen funkciókat lehet elérni róla?
ez lenne a célpont [link]
-
balika011
senior tag
Van, csak kézileg kell feltenned.

Kraft-A6000_S052_150825.zip -
Zsoltee1
csendes tag
Végre jött egy frissítés lollipophoz S054_xxx számmal. Letölti a telefon, újraindul, bejön a zöld robot, a csík elmegy a negyedéig, majd újraindul a telefon és kész.... Frissítés nem települ. Ötlet?
-
dkumli
csendes tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Megoldottam, bevittem vodához, 3 telefonban sem működött a 4G, szervizesek távmelóban megoldották, mostmár hasít a 4G

-
dkumli
csendes tag
Látatlanban is előre köszi! Mindjárt rájuk nézek
köszi h felhívtad a figyelmem, már az előző lenovom is rootoltam, most is megpróbáltam ezt, de vmiért nem tudta installálni a stock romot. Gyanítom h nem volt jó a linken lévő .zip. Na majd most meglátom. Apropó, más tud 4G-zni? Voda go+ előfizum van ami 4g képes. A telóban lecseréltem a 12 éves SIM kártyát, szóval minden adott h működjön a 4G, de sosem látom h azon lenne az adatkapcsolat
Automatikus hálózat alapból voda 3G, ha force-olom 4G-re(mert látja), akkor egyből eldobja az egész hálózatot
Vodás csaj annyit lőtt rá, hogy kicserélte a régi SIM-em és útnak eresztett, hogy most jó lesz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- SörcsaPH!
- Villanyszerelés
- Hyundai, Kia topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Elvittem a Media Martkba h sorry srácok egyszercsak nem működött mikor újraindítottam. Megcsinálták két hét alatt szó nélkül, pedig aggódtam, hogy rootchecker lebuktat de annyira hardbrickeltem, hogy nem tudom hogy hozták vissza a sírból
Most végre a kitkatet élvezem újra, viszont frissítésnél up to date-et ír. Tudom h pár hete szó esett arról h hivatalosan visszahívta a Lenovo a lolli frissítést, ezért lehet h nem tudja fel? Azt is tudom h root-olás után már mindiog manuálisan kell frissíteni, viszont rootchecker azt írja h mégsincs rootolva a teló. Akkor most normális h nem dob fel updatet? Nem szeretnék majd lemaradni a javított lolliról (ha lesz egyáltalán)