Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lenovo A6000 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
Akkor nem csak én éreztem így minden alkalommal.

Én viszont elköszönök a topiktól, nem tudta 4. garanciára se megjavítani a Telenor, illetve az idióta szervizük, első garancia után csak 2G-re ment fel a telefon, többi után egyikre sem, így követeltem a cserét másikra, de az nem volt, így típus váltás lett.

További kellemes romolgatást!

-
barnaf
csendes tag
Igen, kicsit jobban meríti, de a 3.patch óta nem vészes, plusz okos beállításokkal szinten tartható.
Nem tökéletes, de nekem jobban bejön.
Akkor írok előny-hátrány felsorolást:
Hátrány:
- Hamarabb merül. Nekem gyári Telenoros KK 2 nap, ezzel 1-1,5 nap.
- Néha melexik.
- Néha lassabbnak érzem mint a gyári rom volt, bár az is becsigúlt ha már sok-sok alkalmazás volt, vagy nem indítottam újra.
- Mókolni kell és ha vissza akarsz állni garancia miatt az eredeti rendszerre, hát az nem egyszerű. Bár én 25k-ért vettem nem nagy érvágás.Előnyök:
- Android 6.0.1, az összes okosságával (na, jó csak amit a telefon is ismer)
- CM13, az összes okosságával
- Frissítik 2 hónap alatt update2, patch 3.
- Stock android felület, de témázható. Sötét android témák, én jobban szeretem úgy. Régi szép HTC Desire
- Root
- Rendszerprofilok, WIFI, BT magától kapcsol más-más üzemmódba, nogyon fasza.
- HANGOS!!!! Végre hallom amit mondanak és engem is értenek
, a gyári halk volt. Amúgy ezért cseréltem, nagyon untam, hogy nem értem amit mondanak.
- Közelség érzékelő rendesen működik végre
. Gyárin állandóan a fülemmel kapcsolgattam minden félét. 
- Gyors töltés (még nem próbáltam, elvileg tudja)
- Google óra alkalmazás működik, a gyáriban egy 10 évés régi óra volt, kicserélhetetlenűl
- A legjobb viszont a gyári tárcsázó, nem is értem minek csinálnak másikat mint az eredeti android tárcsázó.
- Kamera alkalmazás hangerő gombbal is exponál, kicsit jobban testreszabható, bár a panoráma fotó kikerült belőle.
Pár kép:

-
-
Szokenesz
senior tag
Nos, így 1 nap után annyit tudok róla mondani, hogy szerintem rengeteget javult a régebbi verziókhoz képest, sebességben sokkal jobb, nem érzek olyan brutális lassulásokat. Aksiról ugye sokat nem tudok mondani, reggel 7-kor lett levéve töltőről, most 72%-on van, másfél óra kijelző idő, félóra telefonálással.
Viszont:
- Többször is kilőtte már a háttérben a Messengert (ami elég zavaró, hogy ha megnyitom akkor jönnek meg az üzenetek)
- Fényképező szerintem még mindig jelentősen rosszabb a stock vagy CM11 minőségétől.
- Sokkal kevesebb szabad belső tárhely, mint KK alatt (de gondolom ez a ART-nak köszönhető, így ez természetes)
- Felületen ezt a két bugot még mindig nem sikerült javítaniuk: Kép1; Kép2FB app nálam csak telepítés/frissítés közben nyírja ki a telefont, ha nagy nehezen sikerült települnie, onnantól már okés.
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Még update 3-as verzió volt mikor feltettem, elég jól működik, kamera is elég jó minőségű, nem úgy mint a régebbi lollipopok alatt. Sebességgel sem volt problémám még fel nem került a Facebook app, utána néha kiszaladtam az 1Gb RAMból.
Nekem még mindig a KK alapú rendszerek tűnnek a leggyorsabbnak, tudom mindig ezt mondogatom, de mindig stock KK alatt kötök ki előbb-utóbb.Egyébként most akarom tesztelni az új S059-es stock rendszer verziót.

-
szetcsuszott
aktív tag
A facebook oldalukon szintén fenn van ez a teszt, és a kommentek között egyértelműen kijelentették, hogy nem lesz a telenoros készülékekre lolli, marad a 4.4.4.!
Ezzel megüzenték az ügyfeleiknek, hogy le vannak szarva, addig értékesek még megveszik az egysimes butított szarjukat és fizetik a számlát. Annyit már nem ér az ügyfél, hogy foglalkozzanak a szoftveres támogatással, vagy bármivel. -
Symple The Best
tag
-
Szokenesz
senior tag
Szerintem inkább szoftveres hülyeség lesz az, nálam egyáltalán nem jelentkezik, igaz én egy napot használtam gyári rommal, még rá nem értem lecserélni.
Amit elsőre felraktam CM11-et abban én hallottam mindenkit nagyon halkan, de egy másik verzióval, amit 1 hete használok ilyen nem jött elő, pedig több órányi hívás van már mögötte.Más:
Múltkor kértem itt linket hivatalos Lollihoz, utána ki is próbáltam egy 64 bites CM12.1-et, nos nem tudom, hogy a rom volt hibás, vagy manapság ilyen kevés az 1GB RAM, de szó szerint használhatatlan volt vele a telefon, így gyorsan vissza is tértem CM11-re, viszont ebből meg nem találok hibátlan verziót
Amiben nem találtam úgy hibát, abban a hívás volt nagyon halk, amit most használok ebben nem lehet az SD-re telepíteni meg a Titanium Backup app is bugos, szóval nem találtam rá semmilyen Kitkat alapú "hibátlan" CM-et. -
dacsa
senior tag
-
Mbenyo97
aktív tag
Hat nem tudom, en még mindig a CM Lockert hasznalom. Egy bajom van ezzel hogy neha akad, lassu meg olyan is elofordult mar, hogy feloldottam es bedobott a CM locker beallitasaiba mikor nem is ott voltam. Meg vajon ez mennyire zabalja az aksit, mert eddig nem igazan foglalkoztam vele, csak hasznaltam.
Amugy kar hogy a KitKat nem tudja ezt az ertesitesi funkciot :/ -
törölt tag
Az átlagnál jobb minőségben élvezik a hangom.
Custom ROM fejlemény: az utóbbi napokban megsokasodtak az A6000-re készült CyanogenMod és MoKee-féle rendszerek. A leírásokban nem tüntetnek fel bugokat, de sajnálatos módon nem az XDA-n reklámozzák őket (így a visszajelzések száma is "annyi"). Elsősorban indonéz fejlesztők ügyködnek, változatos nyelvhasználattal.
Adok még időt a dolognak, egyelőre elmentettem őket könyvjelzőbe és figyelek.
-
törölt tag
Egyelőre várakozok a "Stuep Dec" nevezetű emberke CM 12.1 alapú rendszerére. Ígéretesnek tűnik, de amíg nem javítja az észlelt hibákat (közelség érzékelő nem működik, bejövő hívás esetén a hívó UI csak másodpercek után jelenik meg, memória kezelés hiányosságai...), addig gyári KK marad.
Jelzek, ha jön a "close-to-stable" kiadás.
-
dacsa
senior tag
Enyém gyári független, igen twrp-vel próbáltam, de óvatosan a mókolással alig tudtam vissza varázsolni a cuccot. Van több recovery sajna és nem mindegyik szereti a 4-es és 5-ös droidot egyszerre, szóval volt baj nem kevés. Igyis csak az 5.0.2-t tudtam visszatenni
: Még futok egy kört recovery ügyileg! -
dacsa
senior tag
Nos, azt gondolom erre a telora egyelőre a 4.4.4 a legjobb választás. Feltettem a gyári updatet megint lassú lett minden igaz nem annyira mint az előző frissítésnél. Amit te ajánlottál azt is kipróbáltam de csak az elején pislogott a robot és nem ment tovább nem tudtunk meg semmit sajna
! Szóval forever 4.4.4 
-
Mbenyo97
aktív tag
-
balika011
senior tag
Van, csak kézileg kell feltenned.

Kraft-A6000_S052_150825.zip -
Mbenyo97
aktív tag
Nah megnéztem, nem lehet, ráklikelek hogy frissítés keresése, de semmi. Ezek szerint tényleg vissza vonták a lollit, jól is tették, még dolgozzanak rajta inkább.
Viszont ami már egyre jobban idegestit az az, hogy előfordul néha olyan, hogy a bal érintő gombját nyomom hosszan, ugye hogy kitöröljem a háttrében futó alkalmazásokat, de nem történik semmi, de ha mondjuk lapozok egyet valamerre és utána meg már mükszik a gomb.
Ilyen volt már valakinek, vagy csak nálam csinálja a balhét ? -
laca7909af
tag
Én a Lenovo A6000-t használom 1 hónapja.
Előtte volt Leon és Core Prime LTE is.
Mindegyiknél jobb: szebb kijelző, SD-re telepíthető progik, jobb kamera, külsőre is szebb.
Igazából a Leon testreszabhatósága nagyon tetszett, de ennyi és pont.
Core Prime LTE meg csalódás volt...
Ez az A6000 nekem 35-be került + 5000 feltöltés Praktikum csomagban.
Ennyiért szerintem nagyon jó vétel, voltak ennél jobb és komolyabb telóim, de azok jóval drágábbak voltak
Szerethető és szép telefon, ár-érték tekintetben nagyon jó ( mondom ezt úgy, hogy sok kütyü megfordul a kezeim között - mobilboltos haver)
Én örülök, hogy megvettem. -
Mbenyo97
aktív tag
30 ? Hol van 30ert ?
Amugy sztem megeri, vagy is reszemrol, jo kis telo, neha-neha van hogy megakad de ez szerintem nem zavaro. Gyorsasagban is ott van, nem lassu (KitKat 4.4.4 van nekem). Ami nekem bejott ez a dupla hangszoros dolog. Aksija lehetne kicsit nagyobb kapacitasu, de meg lehet ezzel is bekelni.
Most hirtelen nem tudok mast irni, ha vissza olvasod a forumot akkor meg talalsz sztem infokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

örülök neki.

, a gyári halk volt. Amúgy ezért cseréltem, nagyon untam, hogy nem értem amit mondanak.