Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thermaltake

tag

válasz #24704512 #273 üzenetére

:R
    Nagyon köszönöm.
    Hülyének érzem magam, pedig ez a 3. okos telefonom. Nem is tudtam ,hogy az a bal alsó az.." * menü"- gombként is funkcionál... :B
    Tegnap mutatta meg egyik ismerősöm ,hogyan lehet csoportos mappát készíteni/átnevezni vagy elemeket kiszedni belőle. Nekem ezek olyan...eldugottnak tűnnek.
    * - így rögtön ki is próbáltam más ablakoknál is- és lám. előlehet még csalni máshol is bizonyos felugró opciókat. hogy mi vannak? :Y :F
    Király. Egyre jobban tetszik a teló és a KitKat- is.
    Ezek a legtöbb felhasználónak egyértelmű funkciók?
    Akkor biztos van még egy rakat dolog, amit érdemes lehet beállítani, megnézni--csak nem tudok róla. :K :W
    Érdemes 3G-re váltani ha szinte alig használom netre? Gondolom tovább bírja az akksi... vagy akár 2G-re?
    A névjegyek-a simre- vannak mentve? Mit jelölnek a színeltérések a nevek előtt a körökön?
    Igazság szerint én az összes automata frissítést is kikapcsoltam- nem tudom érdemes a gmail-t, youtube-ot stb mindig frissen kiadott verziószámmal futtatni?
    Telenor kiadást használok.. Valaki írta ,hogy UC mini browsert használja. Leszedtem azt. A Chrome-ot letiltottam. Van-e mód eltávolítani root nélkül?
    Az alap telenoros vackokat egyből letöröltem. Bár gondolom Factory resetnél vissza rakná egyből.
    Van alapból a "menü" gomb hosszan tartására előbukkanó "seprű"- ez az egyetlen módja a megnyitott ablakok/appok bezárásának? Ha nincs megnyitva semmi és "seprűzök" egyet, akkor is szabad fel némi helyet. ? Miért? Ha meg kitolom az ikonokat felfele, attól még nem írja ki,hogy több a felhasználható memória... (Bocs a kacifántos fogalmazásokért.)

Új hozzászólás Aktív témák