Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lenovo A6000 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thermaltake
tag
válasz
üzenetére

Nagyon köszönöm.
Hülyének érzem magam, pedig ez a 3. okos telefonom. Nem is tudtam ,hogy az a bal alsó az.." * menü"- gombként is funkcionál...
Tegnap mutatta meg egyik ismerősöm ,hogyan lehet csoportos mappát készíteni/átnevezni vagy elemeket kiszedni belőle. Nekem ezek olyan...eldugottnak tűnnek.
* - így rögtön ki is próbáltam más ablakoknál is- és lám. előlehet még csalni máshol is bizonyos felugró opciókat. hogy mi vannak?

Király. Egyre jobban tetszik a teló és a KitKat- is.
Ezek a legtöbb felhasználónak egyértelmű funkciók?
Akkor biztos van még egy rakat dolog, amit érdemes lehet beállítani, megnézni--csak nem tudok róla.

Érdemes 3G-re váltani ha szinte alig használom netre? Gondolom tovább bírja az akksi... vagy akár 2G-re?
A névjegyek-a simre- vannak mentve? Mit jelölnek a színeltérések a nevek előtt a körökön?
Igazság szerint én az összes automata frissítést is kikapcsoltam- nem tudom érdemes a gmail-t, youtube-ot stb mindig frissen kiadott verziószámmal futtatni?
Telenor kiadást használok.. Valaki írta ,hogy UC mini browsert használja. Leszedtem azt. A Chrome-ot letiltottam. Van-e mód eltávolítani root nélkül?
Az alap telenoros vackokat egyből letöröltem. Bár gondolom Factory resetnél vissza rakná egyből.
Van alapból a "menü" gomb hosszan tartására előbukkanó "seprű"- ez az egyetlen módja a megnyitott ablakok/appok bezárásának? Ha nincs megnyitva semmi és "seprűzök" egyet, akkor is szabad fel némi helyet. ? Miért? Ha meg kitolom az ikonokat felfele, attól még nem írja ki,hogy több a felhasználható memória... (Bocs a kacifántos fogalmazásokért.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 5G 256Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, 0 Perces készülék, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO MAX 128GB space gray gyönyörű AKKUMLÁTOR 99%!
- Motorola G100
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest