Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena
Lenovo A6000 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artemis06
újonc
Pénteken megvettem a telefont. Minden szép és jó eddig.
Nagy nehezen sikerült megtalálnom, hogyha rányomok valamelyik ikonra, vagy csak kinyomom a kijelzőt, akkor ne adjon ki hangot.
Telefonálás közben szerintem úgy lehet hangosabbra venni a hangerőt, hogy mikor beszél az ember valakivel, kijelez a bal felső sarokban egy emberkét, akinek a szájából hangok jönnek ki, és arra kell rányomni, de ezt is még csak lakáson belül teszteltem, nem nagy zajban. 
-
driver18
tag
Sziasztok,
Pár napja van nálam egy A5000. Az akksi brutál jó egy LG L9II után.

A kijelzővel viszont nem vagyok megelégedve. Az egyik kérdésem ezzel kapcsolatban lenne: nektek sem pontos a kijelző alja? Billentyűzetre gondolok. Össze-vissza írkál és nem is mindig reagál. Próbáltam egy A6000-et, az sokkal jobban működött.
Másik kérdésem: Vod@-s kártya van benne. A névjegyzékben hozza a neveket a telefonszámokkal, de ha hívnak, csak a számot írja ki, nevet nem. Hogy lehet ezt beállítani?Köszi

-
konzi
aktív tag
Udv.
Mukodo miui rom van ra ?? -
Artemis06
újonc
Sziasztok!
Elgondolkodtam rajta, hogy veszek én is egy Lenovo A6000 okostelefont, viszont olvastam, hogy halk a beszédhang, ez mennyire jellemző? Telefonálás közben sem lehet a hangerőszabályzóval fentebb venni?
Köszi a válaszokat előre is!

-
Szokenesz
senior tag
Újabb nincsen, viszont én is kipróbáltam rajta a Lollikat, KK alatt ahogy pörög a telefon, ott siralmas, egyszerűen nem hiszem el hogy ennyire gyenge lenne Lolli alá a hardver, másik telefon ami itt van egy Core Prime, a két telefon belsőleg ugyan az, de ez még CM-ek alatt is lassú, nálam csak a KK alapú CM vagy stock rom működik úgy ahogy kell.

-
dkumli
csendes tag
Sziasztok!
Régen írtam már, mert elégedett vagyok a KitKat-tel. Meg tudnátok mondani, hogy van e a Kraft-A6000_s058_151030_kk2l nél újabb build? Az egy rakat trágya, csak érdekel h javítottak e vmit Lollin.
Köszi!! 
-
Jb001
tag
Ez jó, gondoltam megosztom:
Telenor telefonos ügyfélszolg.,
1. ügyintéző: a telót kártyásan csak így lehet elhozni: 37E teló + 3E a minimális feltöltés.
2. ügyintéző: el lehet hozni kártyásan feltöltés nélkül is: 39EÉs a nyertes: a 2. (gratulálunk), mert online is meg lehet így rendelni. De miért kell ezt így nyomozni...
-
Jb001
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyenen a paromnak de a halk beszedhang kizaro ok lesz ha valos, errol tud valaki bovebb infot? Attol fugg milyen telot fog ki az ember? Akinek ilyen baja volt, helyrejott? Szerviz segit rajta - tapasztalat? -
Thowra123
tag
válasz
lolmanned
üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom 1 napos korában.
Folyamatosan keresgélt az sd kártyán és pörgött a proci ahogy tudott, jelentős melegedés is tapasztalható volt. Wipe cache, data, sd formázás után tettem egy .nomedia fájlt a kártya gyökerébe és azóta minden ok.
Így sajnos nem találja meg minden alkalmazás a kártyán lévő média tartalmakat magától de ennyi belefért nekem. A kamera nagyobb bajt jelentett amire azóta sincs tudtommal megoldás
. -
lolmanned
csendes tag
Sziasztok.
Eleinte tök jól bírta az aksi most meg 4-5 óra alatt lemerül.
Voltam a telenornál azt mondták kapcsoljam ki esténként, mert frissülnie kell, és ha így se jó akkor adjam be.
Mit tanácsolnátok? -
sanyi722
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen telóm: (független, lolli van rajta) névjegyekhez hogyan lehet külön-külön csengőhangokat beállítani?
-
gam3r-x
csendes tag
Köszi az infókat. Az S60-asnak tényleg nincs fóruma, vagy csak én nem találom? Az a telefon lenne a másik alternatíva.
-
gam3r-x
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen dual simes telefont, de csak egy sim kártyával használnám. Az lenne a kérdésem, hogy a képernyőn jelzi-e valahol a telefon, hogy az egyik simkártya hely üres. Gondolok itt a térerő ikonjára, értesítési sávra, stb. Valamint érdekelne, hogy van-e rá Lollipop. -
atosan
veterán
Sziasztok,
A telenyomoros is duál, esetleg független? -
Joe974
csendes tag
válasz
bopeti98
üzenetére
Hali ! Ez a jelenség az én telómon is előjött. Telenoros gyári kitkat rendszeren. Nálam akkor következett be amikor leszedtem egy app-ot a play áruházból. Azt hittem valami vírus okozza. Letöröltem az app-ot, semmi változás. Leszedtem egy vírusírtót ( bár gondolom nem sok haszna ezeknek az appoknak és furcsa mód csak két gyári lenovo app-ra jelezte, hogy lehetséges veszélyforrás), semmi változás. A teló melegedet, az akku merült, a négy mag 100%-on pörgött. Ránéztem , hogy mi meríti az akksit. A média szervert jelezte. Csináltam gyári visszaállítást is. Semmi. Na akkor kivettem az sd-t a telóból. Ekkor szünt meg a hiba jelenség. Azt hittem az sd-nek annyi. Pc-n leformáztam ,visszaraktam a telóba, azóta minden rendben van. De, hogy a kártya lehetett e a bűnös azt nem mondom tutira. De a kivétele és formázása után helyre állt a rend.
-
Thowra123
tag
válasz
Thowra123
üzenetére
-akksi ki-be
-hangerő fel és bekapcsoló gomb egyszerre nyom, rezzenés után bekapcs gomb elenged de a hangerő tovább nyom míg bejön egy zöld menü.
-menübe recovery gombra nyomni
-bejön egy döglött robot, fölötte egy menü. A menübe a hangerő gombokkal lehet lépkedni és a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával indul a kiválasztott művelet.
-Wipe cache pontra lépkedsz majd bekapcs gomb röviden.
-miután lefutott mehetsz a wipe data/factory reset pontra és bekapcs gomb (ha kijön egy oldal amin van egy yes és sok no felirat, odalépkedsz a yes re és bekapcs gomb).
-ha magától nem indul újra akkor jöhet a reboot system now pont, ezen is bekapcs gomb röviden.
A telefon újraindul és olyan mint mikor először kapcsoltad be. -
klaci711
újonc
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. A feleségemnek vettem egy ilyen telefont, de sajnos egy félórai ismerkedés után történt egy kis gond. A beállítás menüben a kisegítő lehetőségek lehetőség alatt valamit megnyomott és most olyan mintha részlegesen le lenne fagyva ,kikapcsolni nem tudom,egy női hang mond valamit,de nem értem mit és innen tovább lépni sem lehet. A feleségem visszavitte megkérdezni mi van ilyenkor, azt mondták szerviz, mert valamilyen gyengén látóknak való funkcióba lépett be és csak a szervizben tudják rendbe hozni. Szerintetek létezik ilyesmi, és ha igen esetleg van még más ilyen meglepi. Bocs ha nagyon hosszú voltam ,a válaszokat előre is köszönöm.
-
Szokenesz
senior tag
Szerintem inkább szoftveres hülyeség lesz az, nálam egyáltalán nem jelentkezik, igaz én egy napot használtam gyári rommal, még rá nem értem lecserélni.
Amit elsőre felraktam CM11-et abban én hallottam mindenkit nagyon halkan, de egy másik verzióval, amit 1 hete használok ilyen nem jött elő, pedig több órányi hívás van már mögötte.Más:
Múltkor kértem itt linket hivatalos Lollihoz, utána ki is próbáltam egy 64 bites CM12.1-et, nos nem tudom, hogy a rom volt hibás, vagy manapság ilyen kevés az 1GB RAM, de szó szerint használhatatlan volt vele a telefon, így gyorsan vissza is tértem CM11-re, viszont ebből meg nem találok hibátlan verziót
Amiben nem találtam úgy hibát, abban a hívás volt nagyon halk, amit most használok ebben nem lehet az SD-re telepíteni meg a Titanium Backup app is bugos, szóval nem találtam rá semmilyen Kitkat alapú "hibátlan" CM-et. -
P.mini
aktív tag
Valakinek nem azért van okostelefonja, hogy egész nap azt nyomkodja. Valakinek munkaeszköz, vagy csak kell. Nekem is sokat kell telefonálnom, és elég kellemetlen, hogy minden 2. hívásnál azt hallgatom, hogy "nem hallak", " nagyon halk vagy" és társai. Nagyon bosszantó, és idegesítő, főleg amikor egy csendes helyen nem hallanak és hiába ismétlem meg, egyszerűen nem ordibálhatok, mint pl.: otthon. Szóval valaki már nagyon találhatna már erre a problémára valamit. A külföldi fórumokon is sokan szidják, de senki nem tudja mit lehetne neki csinálni. Csalódott vagyok, mert szeretem ezt a telefont, de hívásra alkalmatlan. Nem akarom földhözvágni, de napról napra egyre jobban bosszant, hogy nem tudok telefonálni normálisan...
-
e00dgy
aktív tag
Sziasztok!
Felteszem ismét a kérdést hátha valaki tud rá megoldást.
A6000 teljesen gyári ROM-al, Google AOSP billentyűzettel nem működik a kézmozdulatokkal történő gépelés.

Valaki találkozott már vele? Illetve megoldást tud rá? Amiket találtam neten azok minde rootolás után oldhatóak meg illetve csak a CM12, 12.1-re írt megoldások!
-
Sz.Beata
újonc
Sziasztok! Három napja vettem meg a Lenovo A6000-t. A köv. a problémám: családtagjaim panaszkodnak, hogy ha telefonálunk egymással, nagyon halkan hallanak, vagy "hullámzóan". Én a saját készülékemen jól hallom őket. Mi lehet a probléma? Megoldást tud-e valaki?
-
Kanthara
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémát tapasztalok, hogy ha valaki telefonon hív csak nagyon nehezen tudom bekapcsolni a képernyőt, általában csak csörög + rezeg a telefon, de nem kapcsol be a kijelző, hogy láthassam ki hív, ill. felvehessem.
Sokadik gombnyomkodásra, hajlandó csak a kijelzőt bekapcsolni, olyan mintha teljesen megenné az erőforrásokat egy-egy hívás.Tudnátok segíteni, hogy oldhatom ezt meg? Tapasztalt valaki hasonlót?
Független - Lollis a készülék.
-
e00dgy
aktív tag
Üdv mindenkinek!
1 napja vagyok A6000 tulaj. Egy apró ám számomra zavaró hiba. Nem működik a swipe a Google billentyűzettel.

Mit lehet tenni???

-
Norcsi1
csendes tag
Létezik erre a telefonra szerintetek olyan értesítésjelző app ami nem a vakut villogtatja, hanem a képernyőn jelenít meg valalamit (pl.:képernyővédő) ?
-
barnaf
csendes tag
Nekem két hónapja van meg, Telenoros.
Kit-Kat rendszerrel jött ki, frissítés a Telenoroshoz még nincs, a függetlenekhez van Loli, így azt nem tudom milyen. (Páran visszatértek akik frissítettek a Kit-Kat-ra, nem tudom miért). Nekem a saját Lenovo launcher nem jön be, így kicseréltem NOVA launcherre. (Most 125Ft a Prime a play áruházban!). A telefon gyors, nem fagy le, sok-sok alkalmazás futhat párhuzamosan, nincsenek memória problémái. Jó én mondjuk nem telepítettem fel játékot, de Youtube, Facebook, Wazze, G+ és a Chrome sok-sok ablakkal is hiba nélkül, gyorsan fut. 4G hálózaton gyors, nem dobja el a jelet. Wifi is jó. Fényképező gyors, hamar élesít.
Azért van pár hiba is:
Aki a töltő csatlakozást a tetejére tervezte, az .....+
Aki a bekapcsolót a hangerő gombok oldalára tervezte, az ugyan az az ember volt, úgyhogy még egyszer ....+
Páran panaszkodtak, hogy a hívott félnél halk a beszéd, ez velem is előfordult már.
A közelség érzékelője (nekem) kriminális, telefonálás közben bekapcsol a kép, aztán átállítok a fülemmel mindent. Volt már kabuli időszámítás a telefonálás végén.
Hát ez nem is hiba igazából egy ilyen árú telefonnál, a kamera sajnos ennyi, kissé szemcsés ha belenagyítok, ha nincs fény akkor életlen is, de arra jó, hogy hirtelen képeket csinálj.
..ja és nem világítanak alul a vezérlő gombok, az a három led nagyon drágított volna.
Pár kép: https://goo.gl/photos/SrpTg9MdcAk619HJA , https://goo.gl/photos/YtgE1HpBxeX4nmAV8 , https://goo.gl/photos/o5MKQZnx2i4mCAN4A -
Gyb001
senior tag
sziasztok.
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén.Mennyire stabil az android? Van olyan hogy nem lehet fölvenni a hívást? Random ujraindulás?
ÉS tudnátok pár vele készített képet linkelni. Jobbak mint a régi telefonomé? -
törölt tag
Custom ROM telepítés: úgy döntöttem, hogy egy rövid cikksorozat keretein belül publikálom a folyamatot, ugyanis némileg komplex dologról van szó, valamint nem fasza egy cikkbe belesűríteni mindet (csak nőne a bonyodalom a sorok közt), így maga a buhera előtt sort kerítek az előkészületeknek. Szíves türelmet kérek.
-
nokison
csendes tag
válasz
liquidgold
üzenetére
Űdv. Nekem is van egy Lenovo Vibe P1M Telenoros csak egy gond van vele a kamera fix 8 MP felbontású nem lehet kisebb felbontásra átállitani ez még talán nem volna gond de nagyon homályos a fénykép főleg közeli és gyengéb fény viszonyok mellet. Csak azért irók ide mert nincs külőn topic a P1m -ről.egyébként 10 napig nekem is volt A6000 csak a beszédhangszorója volt halk viszont job minőségü képeket lehetet vele késziteni akár 1MP felbontássaíl gyenge fényviszonyoknál is.Létezik erre valamilyen megoldás???
-
P.mini
aktív tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Parancsolj.

Ha jól néztem ez sima 6000-re van, nem 64 bites. -
törölt tag
Kérdés: a Logoutos blogírásnál van lehetőség arra, hogy oldalakat lehessen beszúrni oly módon, mint a Mobilarénás teszteknél?
-
bopeti98
őstag
Gyári Lollipop rendszer van a telefonon. Van hogy napokig tökéletesen működik. Minden gyors, gördülékeny.
Aztán egyszer csak gondol egyet a telefon, és egyik pillanatról a másikra használhatatlanná lassul, a processzor elkezd 100%-on pörögni, melegszik, és merül mint az állat miközben semmit nem csinálok rajta, és semmi nem fut a háttérben.
Ilyenkor egy reboot általában megoldja ezt a gondot, de az sem mindig.
Már gyári visszaállítás is volt, de ugyanúgy elő szokott jönni ez a jelenség.
Az OS Monitor app csak annyit mutat hogy az "Android rendszer" pörgeti a procit.
Mi lehet ez?
KitKat-en ilyen nem volt. -
ivopapus
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen egy telenor rom-os mentése? Sajnos voltam olyan béna, hogy én nem csináltam róla.
De egy pontos alapsáv, build verzió is jól jönne, hátha az alapján találni valamit a neten.
Köszi. -
törölt tag
Nos. Vasárnap próbára tettem több Custom ROM-ot is. A Techolaty-n listára szedtek néhány biztató próbálkozást, ebből kiválasztottam hármat. Az installálások gond nélkül lezajlottak, nem történt "téglázás" és egyéb komoly probléma...
... viszont akadtak problémák.
Fogalmam sincs, hogy az indonéz fejlesztőcsapat, az Amodindo valójában mekkora hangsúlyt fektet a saját munkásságuk önálló tesztelésébe, de vasárnapi és hétfői élményeim szerint... nem elegendőt. Észrevehetően az a helyzet, hogy 3 -5 naponta előrukkolnak egy "más fantázianévvel" ellátott megoldással, de tulajdonképpen ugyanazok a problémák jelennek meg. Nem akarom húzni a soraimat, a konklúzióm a következő:
A gyári Lollipop rendszerrel jobban jártam. Valóban nem oly villámgyors, valóban több erőforrást emészt fel, de az az ordenáré bughalmaz, amit a kiválasztott 3 módosított rendszer a hátán hordozott... nem egészséges sem a felhasználónak, sem idegzetének... sem a készülékének.
Néhány tapasztalt probléma: az "Ismeretlen források" gombja bekapcsolás után inaktívvá válik, ha kilépek a "Beállításokból" (kikerülhető némi tapasztalattal); bármely feltelepített alkalmazás eltávolításakor soft-újraindul a rendszer (kikerülhető némi tapasztalattal); híváskor nem azonnal jelenik meg a kezelőfelület; a "Beállítások" bizonyos menüpontjaival váratlanul leállítja magát az alkalmazás (mintha nem is váratlan lenne); bizonyos beállított funkciókat nem jegyez meg...
A lista folytatódhatna. Az átlagnál valamivel nagyobb türelemmel rendelkezek, de szerintem egy mezei felhasználó az 5. percben kívágja a készüléket az ablakon, ha ezekkel szembesül. Ráadásul a eredeti cikkekben még fel is tünteti a fejlesztő, hogy "Hibák: nincsenek..." . Ettől függetlenül aki úgy érzi, hogy szeretne próbálkozni a témakörben, holnapra elkészítem a cikket. KitKat-ről Custom Lollipop-ra, valamint probléma esetén megoldásokkal tűzdelve (pl vissza alap KitKat-re vagy esetleg Custom KitKat-el próbálkozás).
Várom a visszajelzéseiteket.
-
Pieee
újonc
Sziasztok! Érdemes frissíteni lollipop-ra? Mik a tapasztalatok, elbírja, nem lassul nagyon, üzemidő nem csökken?
-
Szokenesz
senior tag
Udvozlet!
Nekem is tulajdonomba kerult egy ilyen telefon a Telenortol.

Ahogy olvastam, kijott mar ra az 5.0 viszont nekem nem ajanlotta fel. Leirast talalni valahol a telepitesehez?
(En kb. rogton telepitettem ra egy CM11-et, viszont frissebb verziohoz ahogy olvastam elotte frissiteni kell a hivatalos lollira.) Koszonom! -
Thowra123
tag
Engem is érdekel
. -
csiszi1
csendes tag
Érdekelne engem is.
-
törölt tag
Tartotok igényt olyan cikkekre, melyeknek központi eleme a készülék buherálásával lenne kapcsolatos? Nem vagyok tisztában azzal, hogy az aktívabb jelenlevők közül hányan "értitek dolgotokat", de X számú igenlés esetén felvázolnám egyszerű szándékom.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
ggeniuss
üzenetére
Nekem mediamarkt-os a telo es vodafonos vagyok. Nekem is leszokot esni a halozatrol, sot van hogy a SIM kartya is 'eltunik' de ha mondjuk a bent vagyok mar a belvarosban ott jo a halozat, ritkan ledob, de gyorsan vissza is jon. Nekem az a gyanum hogy ahol lakom pesten ott egyszeruen gyenge a halozat, nekem ez az eszre vettelem.
-
ggeniuss
újonc
Az lehetséges, hogy a párom elnyomkodta és azért jött a teszt mód be, de a hálózat érzékelése nem tudom mitől javulna meg!
Próbálta már valaki ezeket a network monitor alkalmazásokat?
Arra gondoltam, hogy telepítem az a6000-re és az én p7-emre és akkor látszana a különbség, hogy ha ugyanott gyengébb jelet fog a teló. -
ggeniuss
újonc
Sziasztok!
Vettünk egy Lenovo A6000 telót 11.16-án a Telenortól és gondok vannak vele.
Ahol egy kicsit alacsonyabb a hálózati jel ott ledob a hálózatról és egy idő után még a sim kártyáról is (kéri a pin kódot). Újraindítás nem segít és másik sim-mel sem talál hálózatot!Illetve tegnap teljesen lemerült állapotban töltöttük, majd töltés közben magától bekapcsolt és valamilyen teszt üzemmód jött be (lásd képen) melyet kicsit nyomkodva valamilyen kínai feliratos tesztekbe lehetett belemenni (pl a kamerát és vakut tesztelte, villogtatta)
Van valami tippetek? Hasonló gond valakinek?
Valószínűleg beviszem szervizbe! -
zolem
aktív tag
lolli<->kitkat switch . Érdemes az oldal alja felé is körülnézni.
-
P.mini
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Benipajti
üzenetére
Launcher: Nova, Apex, GO, Solo... egyébként ez legyen egyéni ízlés kérdése, tégy velük egy próbát.
Kamera: a gyári alkalmazásban nincs lehetőség erre, más alkalmazás nyújthat megoldást.
Más téma: ha Poweramp használata közben bemonnya' az unalmast a Dolby Atmos (hiába aktiválod, lejátszás után auto inaktívvá válik), a Poweramp "Beállítások > Audió > Trükkök hozzáértőknek" menüpontja alatt kapcsoljátok ki a "Közvetlen hangerő vezérlés (DVC)"-t. Csupán egy észrevétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagy nehezen sikerült megtalálnom, hogyha rányomok valamelyik ikonra, vagy csak kinyomom a kijelzőt, akkor ne adjon ki hangot.
Telefonálás közben szerintem úgy lehet hangosabbra venni a hangerőt, hogy mikor beszél az ember valakivel, kijelez a bal felső sarokban egy emberkét, akinek a szájából hangok jönnek ki, és arra kell rányomni, de ezt is még csak lakáson belül teszteltem, nem nagy zajban.