- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Lenovo A6000 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crusty 75
csendes tag
Üdv!
Telenoros a készülékem és nem tudok ékezeteket varázsolni. Tudnátok segíteni? -
akitto
tag
Sziasztok! Az felesegemnek van egy ilyen telefonja, azt mondja hogy neha eleg lassu!! (facebook, stb.)... Ujrainditas segit de csak rovid tavon.. Masnal mi a helyzet?
Masik kerdes, hasznal valaki Sound Profile alkalmazast?? Nala hiba uzenet jelenik meg es nem megy (nem valt profilt)..
Sot probaltam tobb profil valto app-ot de nem igazan voltak jok!. Elozo telefonokon mindig ok volt.. -
bali73
tag
Esetleg Lollipop várható rá valamikor? Telenoros a készülék.
-
bali73
tag
Üdv mindenkinek.Páromnak vettünk egy ilyen készüléket és az érdekelne hogy csak ennek nem világítanak alul a gombok vagy alapból nem tudja a készülék?
-
zolem
aktív tag
Én jelenleg ezt használom: http://www.techolaty.com/lenovo-a6000-unofficial-miui-7-rom-weekly-updated/ de próbáltam már cm11-et is erről az oldalról ,abban van magyar nyelv is,mert ugyanis a miuiban nincs. Én miui kinézet függö vagyok, ha a rom nem miui a kinézet akkor is ugy van testreszabva...
-
P.mini
aktív tag
válasz
Mbenyo97 #384 üzenetére
Viszonylag otthon vagyok a főzött ROM-ok felrakásában, egy pár Android rendszert már felraktam sok telefonra. Csak az a baj, hogy szinte erre a telefonra nincs is jó ROM. Ami van arról meg szinte semmi visszajelzés, hogy mi van vele. Bugok, stb. Én meg nem merek össze vissza próbálgatni időhiány, géphiány miatt. Ha lenne egy jó ROM, felraknám, sőt segítenék másoknak is egy leírással.
Amíg nincs egy biztos pont, addig nem vágok bele.
Amúgy nem rendszerfüggő ez a értesítés dolog. -
Thermaltake
tag
Hol lehet megtalálni a gyári alap hátterek és a zárolt képernyő háttereket?
(Megcsinálnám az alap fás hátteret -kicsit mókolva- a zároltnak is...csak az nincs a listába.) -
Mbenyo97
aktív tag
Hat nem tudom, en még mindig a CM Lockert hasznalom. Egy bajom van ezzel hogy neha akad, lassu meg olyan is elofordult mar, hogy feloldottam es bedobott a CM locker beallitasaiba mikor nem is ott voltam. Meg vajon ez mennyire zabalja az aksit, mert eddig nem igazan foglalkoztam vele, csak hasznaltam.
Amugy kar hogy a KitKat nem tudja ezt az ertesitesi funkciot :/ -
P.mini
aktív tag
válasz
Mbenyo97 #380 üzenetére
Na szóval. Kipróbáltam még a Solo Lockert, a Master Lockert, meg a GO Lockert. Egyik sem jött be. Valamelyik nagyon lassú volt, valamelyik meg szimplán gagyi. A legjobb a ZUI Locker. A hangerőgomb még mindig zavar, és agyalok, hogy egyáltalán marad-e. Ramból megzabálja az 50-60 MB-ot, ami nagyon soknak tűnik nekem. De az értesítések meg nagyon jól megjelennek.
Szerinted? -
P.mini
aktív tag
válasz
Mbenyo97 #372 üzenetére
ZUI Locker: Szinte majdnem ugyan az, mint a CM Locker. Ugyan úgy az iOS-ra épül, értesítések vannak, az jó. Néha ez is lassan indul el, de talán kicsit gyorsabb mint a CM. Ja, és amit elfelejtettem. Mind a kettő lezárt helyzetben a hangerőgombok működnek, ami nem tetszik.
-
P.mini
aktív tag
-
törölt tag
válasz
< CyberBob > #373 üzenetére
Az általad említett használati pontokra bőven elegendő a készülék. A gyári Lenovo Launcher-t érdemes leváltani egy másikra (pl. Nova Launcher). Az akkumulátor pedig átlagon felül teljesít. KitKat alatt. A kategóriájában kimagasló készülékről beszélünk. Szóval hajrá!
-
< CyberBob >
őstag
Erre valaki: [link] ?
-
-
P.mini
aktív tag
Én sem használok semmi vackot. Nem érnek semmit, nem zárja be normálisan az appokat. Tényleg csak az a jó, ha te magad zárod be őket.
Más: felraktam a CM locker-t. Ahogy nézem ez egy iPhone locker. Na mindegy is, bár az almáért nen vagyok oda, a lényeget tudja, nagyon profin jelzi az értesítéseket, stb.
-
sanyi722
tag
Sziasztok!
Ti milyen akku. idő növelő, ill. tisztító app-ot használtok?
-
Duncee
csendes tag
válasz
Mbenyo97 #361 üzenetére
Arra sajnos én sem jöttem rá, hogy alapból hol lehet beállítani, annyit tettem, hogy feltettem a Facebook appot és annak az egyik értesítése (valakinek a születésnapja) jelent meg a záróképernyőn, ott már lehetett állítani, hogy legyenek értesítések vagy sem...
Valaki tényleg rájöhetne ennek a dolognak a nyitjára... -
Duncee
csendes tag
Sziasztok!
Három napja vagyok tulajdonosa egy a6000-esnek, eddig nagyon tetszik és lenne pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatban:
1. a zárképernyőre lehet valahogy widgeteket tenni? (olvastam, hogy a KitKat elvileg tudja ezt, meg hogy engedélyezni kell a biztonság menüpont alatt, de nekem nincs olyan opció) jó lenne, ha a levelek megjelenhetnének ott és nem csak az értesítési sávban jelezné egy ikon...
2. a zárképernyőről el lehet érni egyből pl. a fényképezőt valahogy?
3. a gmail alkalmazásban ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne csoportosítsa a leveleket?Előre is köszönöm a válaszokat!
U.I.: Telenoros a teló ...
-
P.mini
aktív tag
válasz
Thermaltake #353 üzenetére
Frissítettem, hátha megoldja a halk mikrofon problémámat.
Semmit sem vettem észre, tényleg vmi 9MB-os cucc az egész. -
Thermaltake
tag
őőő..akkor érdemes lefrissíteni a tegnap közzétett Telenoros update-et? Az előkészítésnél valami 9MB-ot ír ki, akkor ez valóban "csak" Kit-Kat ránc felvarrás? Vajon miket tartalmaz?
-
P.mini
aktív tag
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Nagyon jó árban (flotta) tudnék venni egy Lenovo A6000 telefont. Amire használnám: böngészés, skype, webrádió, navigálás. Ezekből egyszerre kettő is futna. Elég-e erre az 1 Gb ram, mennyire jellemző a telefonra az akadozás (pl. menüben, böngészőben)? Bekapcsolt mobil nettel 1 óra skype / telefonálás, 1-2 óra webrádióval, böngészéssel kb. mennyit bírhat az akkumulátor? -
törölt tag
Az átlagnál jobb minőségben élvezik a hangom.
Custom ROM fejlemény: az utóbbi napokban megsokasodtak az A6000-re készült CyanogenMod és MoKee-féle rendszerek. A leírásokban nem tüntetnek fel bugokat, de sajnálatos módon nem az XDA-n reklámozzák őket (így a visszajelzések száma is "annyi"). Elsősorban indonéz fejlesztők ügyködnek, változatos nyelvhasználattal.
Adok még időt a dolognak, egyelőre elmentettem őket könyvjelzőbe és figyelek.
-
P.mini
aktív tag
Más: Egyre többen panaszkodnak, hogy alig hallanak engem telefonálás közben. Másnak is gyenge a mikrofonja, vagy valami más van?
-
törölt tag
válasz
Thermaltake #346 üzenetére
Nem telepítettem, de véleményem szerint ez csak egy KitKatre szánt ráncfelvarrós frissítés. Biztosan nem Lollipop.
-
P.mini
aktív tag
válasz
Thermaltake #346 üzenetére
Én is arra várok, hogy valaki frissítsen és leírja a tapasztalatait.
Igen, elvileg a 64 bit miatt már érdemes lenne feltenni. Persze, csak ha nincs tele bugokkal. -
Thermaltake
tag
Köszi az infót. Lehet majd kipróbálom. Egyelőre az UC Mini van rajta.
P.mini: Köszönöm mindenki nevében neked is. Egyelőre...én majd megvárom amíg a többiek leírják erről az update-ről a tapasztalataikat.
Ez...akkor már a Lolli pop lenne? Tegyük fel ,hogy stabil és hiba mentes, valamint az összes eddigi funkció ugyanúgy működik, plusz hozzá raktak ezt-azt. DE, a 64 bites architektúra jobb kihasználhatósága lenne itt a fő cél? Csak emiatt is megéri lefrissíteni? -
P.mini
aktív tag
Telenorosok! Firmver frissítés!
-
wookie
tag
válasz
Thermaltake #257 üzenetére
-
törölt tag
Egyelőre várakozok a "Stuep Dec" nevezetű emberke CM 12.1 alapú rendszerére. Ígéretesnek tűnik, de amíg nem javítja az észlelt hibákat (közelség érzékelő nem működik, bejövő hívás esetén a hívó UI csak másodpercek után jelenik meg, memória kezelés hiányosságai...), addig gyári KK marad.
Jelzek, ha jön a "close-to-stable" kiadás.
-
dacsa
senior tag
Enyém gyári független, igen twrp-vel próbáltam, de óvatosan a mókolással alig tudtam vissza varázsolni a cuccot. Van több recovery sajna és nem mindegyik szereti a 4-es és 5-ös droidot egyszerre, szóval volt baj nem kevés. Igyis csak az 5.0.2-t tudtam visszatenni
: Még futok egy kört recovery ügyileg!
-
Thowra123
tag
válasz
Symple The Best #339 üzenetére
Sajnos így is rettenetes képet készít.
Próbálok csatolni képeket. -
kkatt88
újonc
Sziasztok, meg tudná írni vki a kijelző méretét mm-ben ? Az nekem kevés lenne h 5". Köszi
-
Thowra123
tag
A kamera képének minősége javítható a kamera alkalmazás cseréjével vagy minden programmal egyforma szemcsés marad?
-
dacsa
senior tag
Nos, azt gondolom erre a telora egyelőre a 4.4.4 a legjobb választás. Feltettem a gyári updatet megint lassú lett minden igaz nem annyira mint az előző frissítésnél. Amit te ajánlottál azt is kipróbáltam de csak az elején pislogott a robot és nem ment tovább nem tudtunk meg semmit sajna
! Szóval forever 4.4.4
-
törölt tag
A különbség inkább a motorháztető alatt keresendő. Mivel az A6000 egy 64 bites processzorral lett felszerelve, a KitKat pedig csak 32 biten "üzemel", a Lollipop rendszer lenne képes teljesen kihasználni a processzor adta lehetőségeket (gyorsabb, jobb, biztonságosabb, egyéb nagyzoló jelzők). Ha a gyártó (jelen esetben a Lenovo) jobban teljesítene a készülékeire kiadott Android rendszerek fejlesztésével, nem csak papíron teljesülnének az előnyök. Hasonlóan az A6000-hez, az A3500-FL nevezetű tablet esetében is problémák merültek fel, mikor Jelly Bean-ről váltottak KitKat-re. Azóta már kiadtak 2 javítócsomagot (hónapok alatt) és szerencsére nagyrészt orvosolták az első kiadás problémáit (saját tapasztalat).
A neten fellelhetőek már KitKat-re és Lollipop-ra épülő Custom ROM-ok (többek közt CM 11 és 12.1). Ha utóbbi kiforrja magát (kissé még bogaras), teszek vele egy próbát és szükség esetén leírást is biztosítok a vállalkozó kedvű fórumozótársak számára, mert a VibeUI nem nyerte el tetszésemet.
-
korsp
csendes tag
-
Mbenyo97
aktív tag
Nekem is most dobta fel, hogy van frissítés, de én nem merem fel rakni, nehogy rosszul járjak a lollival.
-
dkumli
csendes tag
Hali!
Reggel kijött egy s056_150924-es csomag. valaki feltette már? vélemények? ameddig nincs értékelhető lolli addig maradnék a kk-nál -
B1T3
addikt
válasz
DessertFox #316 üzenetére
Édesapámé a telefon, szóval most nem tudok sajnos mintaképet mutatni, de alapvetően tényleg nem rossz, és az én véleményem talán nem is annyira objektív, mert Note 4-hez tudok viszonyítani. Hirtelen fotózásra teljesen jó, videóban nem olyan acélos a mai 4K-s szörnyetegek között, kicsit digitális hatású 720p-t tud; a célnak az is megfelel.
-
Thowra123
tag
A kezdeti hibák után eddig majdnem minden ok.
Elég szemcsés képeket csinált sajnos a gyári progija, mást még nem próbáltam.A Lenovo oldalán lévő Downloads fülön van letölthető cucc hozzá, azok mire jók?
[link] -
B1T3
addikt
válasz
DessertFox #314 üzenetére
Az árához méltót. Elég erős a zaj, de ezért cserébe részleteknek sincs annyira híján (nincs olyan erős zajszűrés).
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Képbe került egy ilyen tfon. Szeretném megkérdezni hogy milyen képeket csinál ?
-
zolem
aktív tag
-
mcs
veterán
válasz
bopeti98 #310 üzenetére
Tudtam, hogy a Xiaomira gondoltál.
Az A6000et meglesem a fülesemmel, hogyan is szól, és az alapján fogok mérlegelni. Egy nagyobb üzletben dolgozok eladóként, és egy vásárló is dícsérte már nekem ezt az A6000et, hogy még egy tizenezres Sennheiser fejest is jól tud meghajtani. -
mcs
veterán
-
-
Thermaltake
tag
Telefonálás közben van egy "rögzítés" funkció, de nem aktív...hogyan lehet a beszélgetéseket rögzíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest