- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Lenovo A6000 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
-
Thermaltake
tag
válasz
#24704512 #275 üzenetére
Az all in One Toolbox-ot raktam fel- amit használok is.
De...a seprűzéssel mi lehet a gond? Az zárja be egyáltalán a megnyitott appokat/ablakokat nem? Előtt JellyBean andoridom volt, és az ablak bezárás gyorsabban ment- itt meg így működik csak nem?
Apropó: A múltkori Lenovo gyári kém chip-ekkel szerelt notik problémájáról gondolom olvasott/halott szinte mindenki. Itt a telónál...elképzelhető hasonló turpisság a gyártó felőle? -
Thermaltake
tag
válasz
#24704512 #273 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Hülyének érzem magam, pedig ez a 3. okos telefonom. Nem is tudtam ,hogy az a bal alsó az.." * menü"- gombként is funkcionál...
Tegnap mutatta meg egyik ismerősöm ,hogyan lehet csoportos mappát készíteni/átnevezni vagy elemeket kiszedni belőle. Nekem ezek olyan...eldugottnak tűnnek.
* - így rögtön ki is próbáltam más ablakoknál is- és lám. előlehet még csalni máshol is bizonyos felugró opciókat. hogy mi vannak?
Király. Egyre jobban tetszik a teló és a KitKat- is.
Ezek a legtöbb felhasználónak egyértelmű funkciók?
Akkor biztos van még egy rakat dolog, amit érdemes lehet beállítani, megnézni--csak nem tudok róla.
Érdemes 3G-re váltani ha szinte alig használom netre? Gondolom tovább bírja az akksi... vagy akár 2G-re?
A névjegyek-a simre- vannak mentve? Mit jelölnek a színeltérések a nevek előtt a körökön?
Igazság szerint én az összes automata frissítést is kikapcsoltam- nem tudom érdemes a gmail-t, youtube-ot stb mindig frissen kiadott verziószámmal futtatni?
Telenor kiadást használok.. Valaki írta ,hogy UC mini browsert használja. Leszedtem azt. A Chrome-ot letiltottam. Van-e mód eltávolítani root nélkül?
Az alap telenoros vackokat egyből letöröltem. Bár gondolom Factory resetnél vissza rakná egyből.
Van alapból a "menü" gomb hosszan tartására előbukkanó "seprű"- ez az egyetlen módja a megnyitott ablakok/appok bezárásának? Ha nincs megnyitva semmi és "seprűzök" egyet, akkor is szabad fel némi helyet. ? Miért? Ha meg kitolom az ikonokat felfele, attól még nem írja ki,hogy több a felhasználható memória... (Bocs a kacifántos fogalmazásokért.) -
Thermaltake
tag
válasz
#24704512 #270 üzenetére
Ez aztán információ és segítség!
Köszönöm mindenki nevében.
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, bár az üzenet olvasása után, ellenőrzésre bementem az alkalmazások közé ... nagy hirtelen az "összes" folyamatok listába nem találtam ilyet... csak a médiatároló nevűt. Bár az lehet nem is az.
A kérdésem: a hívásnapló törlésére van funkció? Mert csak az egyesével való törlésre jöttem rá. Meg az "all in one toolbox" -appon belül van- De az túl körülményes szerintem.
Mj.: kb 2 . hete használom a telót, 5-6 napot bír ki, bár nem sokat nyomkodom -
Thowra123
tag
válasz
#24704512 #270 üzenetére
Sikerült (remélem) megoldani a dolgot.
-SD kártya (16GB-os) adatok mentése
-Telefon wipe cache és data
-SD és telefon belső tár gyökérkönyvtárába .nomedia fájl bemásol
-újraindítás
-adatok visszamásolása
Eddig jónak tűnik, wifivel, mobilnettel, appokkal is többet ment mint előző este.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest