Hirdetés
-
Mobilarena
Lenovo A6000 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbenyo97
aktív tag
-
dacsa
senior tag
Ezt a recoveryt tedd fel : [link]
Ezzel a progival : [link]
Igy tudod feltenni : [link]
Majd pedig a cwm backupot töltsd le innen iletve itt le is irják hogyan tudod feltenni : [link] Ehhez annyit hozzá fűznék, hogy nem elég csak a clockwormod mappába bemásolni a backupot! Hanem igy csináld clockworkmod/backup és ide másold majd a cwm backup folder!
Olvass el alaposan mindent ha valami nem tiszta akkor próbálok segíteni. Illetve a te felelősséged minden!
-
dacsa
senior tag
-
dacsa
senior tag
Visszatettem a 4.4.4-es romot, nem volt egyszerű 3 órara levél nehezék volt a teló

-
b0bcat
addikt
Ne vedd 100%-ra, amit írtam, mert nem vagyok Lenovo ill. Android szakértő!
De már a teszkós tabletnél az volt a fő hivatkozás arra, hogy miért nem lehet SD-re menteni appokat, hogy "a 4.4 nem támogatja ezt gyárilag".Az A6000-ben emlékeim szerint (a nejemnek van ilyen telefonja, nem nekem) a Tárhely menüpontban van egy "Alapértelmezett mentési hely" opció, ahol választható az SD kártya.
-
b0bcat
addikt
-
szetcsuszott
aktív tag
Valaki használja rajtam kívül a bluetooth -t? csak nekem kurvalassú? 4.0 van benne elvileg, de kb. ugyanakkora fájlokat az asszony 525-ös lumiája ötödannyi idő alatt küld át a laptopra (mindkettő össze van vele szinkronizálva) mint a levonóm.
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Lenovo A7000 telefonom van, megvagyok vele elégedve, de a belső memória mérete elég kevés, ezért pattintottam bele egy 32 gb-os memóriakártyát. Csakhogy nem tudom hol lehet átállítani, hogy ide mentse a letöltött alkalmazásokat, játékokat. Egy 2gb-os játékot szedtem le, de egyszerűen visszautasít, hogy nem fér el a belső tárhelyen, nem ajánlja fel az SD kártyát...
Esetleg valaki nem mondaná meg, hogy hol lehet ezt beállítani?
köszönöm.
-
Mbenyo97
aktív tag
Nah megnéztem, nem lehet, ráklikelek hogy frissítés keresése, de semmi. Ezek szerint tényleg vissza vonták a lollit, jól is tették, még dolgozzanak rajta inkább.
Viszont ami már egyre jobban idegestit az az, hogy előfordul néha olyan, hogy a bal érintő gombját nyomom hosszan, ugye hogy kitöröljem a háttrében futó alkalmazásokat, de nem történik semmi, de ha mondjuk lapozok egyet valamerre és utána meg már mükszik a gomb.
Ilyen volt már valakinek, vagy csak nálam csinálja a balhét ? -
Mbenyo97
aktív tag
Nekem meg kitkat, medimarkt-os van. Mit is kene megnezni potosabban ?

-
dacsa
senior tag
Ha esetleg van valakinek gyári független vas és még nem updatételt lollira próbálja már meg, hogy egyáltalán elérhető-e még? Azt olvasom fórumokon, hogy talán leszedte a lenovo az updatét és fixálják a sok félrement dolgot.
-
P.mini
aktív tag
[Lollitokitkat]
Hátha valakinek ez segítség.
-
Mbenyo97
aktív tag
Van meg mit dolgozni a lenovonak ezzen a lollipop-on, még jo, hogy nem csinaltam meg a frissitest.
-
Zsoltee1
csendes tag
Hát sajnos ez a lollipopo még igen kezdetleges. Kár volt frissíteni, mert nem tudok downgradelni :-(.
Várom a további frissítéseket mert ez gáz. Nincs állapotvátozás (néma,rezgő, általános) a hívóképet csodálatosan megnyújtja, a kamerája is rosszabb képeket csinál a gyári alkalmazással mint kit-kat-en, külön szoftver kell erre is, hogy jó legyen stb...
Egyenlőre nem ajánlom senkinek. -
l.sebestyen
senior tag
Hogy a gyors értesítési sávban milyen funkciók legyenek azon lehet változtatni? 4.4 nel volt benne adatkapcsolat ki- be kapcsoló jó lenne ha valahogy vissza lehetne tenni...
-
B1T3
addikt
Nemrég került a családba egy Lenovo A6000 (flottában 17 ezer volt), igazából ennyiért majdnem hibátlan – a rendszergombok háttérvilágításáért és az állapotjelző LED-ért tényleg kár, de összességében meggyőző; a kamera is jobb, mint azt páran mondták: a kategóriájában teljesen megfelelő (azaz tény, hogy „szereti” a fényt).
-
P.mini
aktív tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Köszi, ez egy jó hír, mivel eléggé poros munkahelyen dolgozom.

Mbenyo97: köszi!
-
P.mini
aktív tag
Ha esetleg valaki: az első kamera fixfókuszos?
-
Mbenyo97
aktív tag
Nah azt hisszem en inkabb akkor nem frissitek lollipopra
-
P.mini
aktív tag
válasz
szetcsuszott
üzenetére
Lehet, hogy nem is annyira nagy baj, hogy ha nem lesz lolli, ha ilyen rossz, ahogy mondják.

-
szetcsuszott
aktív tag
Megkérdeztem faszbúkon a telenort...írtam, hogy a függetlenekre már nyomják a lollit, és kérdeztem, mikor várható az övékre, azt írták, hogy egyeztettek a gyártóval, és fogalmuk sincs.

-
Thermaltake
tag
-
dacsa
senior tag
válasz
nempublikus
üzenetére
Gyári resettel ugyanúgy az 5.0.2 jönne vissza! Sajna már nem tudunk vissza menni 4.4.4-re

-
nempublikus
csendes tag
Igen 2015. szeptember 5.-én a LENOVO már az Android 5.0.2. verziót küldte "le" a telefonra frissítésre. Szerintem borzalmas a 4.4-hez képest, de visszacsinálni gyári reset-tel már nem akarom (lassúlt, és a legördülő menű ikonok ki- és bekapcsolt állapotát alig lehet látni, mert fehér és világosszürke szín jelzi, az eddigi zöld és fehér helyett. Minden lassab lett a telón). A telefonom kártyafüggetlen, így nem tudom, hogy a Telenor, Telekom, Vodafone telefonoknál ez a küldés (értesítés) megtörtént-e automatikusan.
-
Thermaltake
tag
vajon micro sdHC kártyákkal kompatibilis vagy csak micro Sd-vel?
-
P.mini
aktív tag
Esetleg olyan észrevétel, hogy az üveg és a kijelő között porosodik? Ez tipikus ZTE hiba, Lenovo hogy áll vele?
(Bocsi a sok hülye kérdésért, bár még úgy is lesz egy pár.
) -
P.mini
aktív tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Ez már inkább tetszik.

Holnap jön ki új árlista, majd meglátjuk hogy alakul az ára. Ha marad ennyi, akkor ezt veszem. Sajnos csak hétfőn van rá időm.
-
Kanthara
csendes tag
Sziasztok!
Végül ma megjött a telefon (Media Markt) és problémába ütköztem a névjegyek kezelésével.
A névjegyeket leszinkronizáltam google címtárból, viszont sem a hívásnaplónál, sem bejövő hívás esetén nem társítja a számokat a névjegyzék elemeihez, így csak telefonszámokat ír mindenhol...
Érdekes módon viszont az üzeneteknél beírja a neveket, amire van a névjegyzékben találtat...
A segítségeteket előre is köszi!
-
laca7909af
tag
Én a Lenovo A6000-t használom 1 hónapja.
Előtte volt Leon és Core Prime LTE is.
Mindegyiknél jobb: szebb kijelző, SD-re telepíthető progik, jobb kamera, külsőre is szebb.
Igazából a Leon testreszabhatósága nagyon tetszett, de ennyi és pont.
Core Prime LTE meg csalódás volt...
Ez az A6000 nekem 35-be került + 5000 feltöltés Praktikum csomagban.
Ennyiért szerintem nagyon jó vétel, voltak ennél jobb és komolyabb telóim, de azok jóval drágábbak voltak
Szerethető és szép telefon, ár-érték tekintetben nagyon jó ( mondom ezt úgy, hogy sok kütyü megfordul a kezeim között - mobilboltos haver)
Én örülök, hogy megvettem. -
dkumli
csendes tag
válasz
Newlachka
üzenetére
Úgy látom xda-n, hogy a cm11 és cm12 is elég bugos. Mármint biztos jó, de pl cm 12 egyik SIM-et sem kezeli
ami egy telefonnál elég fontos
mondjuk énis már a rootoláson gondolkozok meg valami custom rom-on mert tegnap hívtak miközben spotify ment, és a villamos még két megállót ment mire a kijelzőn megjelent, hogy keresnek(tek)...

-
dacsa
senior tag
válasz
laca7909af
üzenetére
Meg kell nézni van-e lollira gravíti box ha igen akkor azzal tudod állitgatni mi hol merre legyen, de ugye ehhez root kell, de ez is kb 5 perc a mai világban

-
Mbenyo97
aktív tag
Nekem egyenlore nincs bajom az 1 gb. De a lenovo 7000be mar 2 gb van, az mar tuti egy keszulek ugy.
Valaki magyaraza mar el nekem legszives, hogy a full wipe es factory reset mi, es a kulonbseguk is mi?

-
b0bcat
addikt
válasz
Newlachka
üzenetére
Az 1 giga RAM simán elég tud lenni annak, aki ezeket a memóriazabáló appokat messziről kerüli. Már amennyiben olyan rendszere van, amiben van a már fentebb említett bő fél giga szabad RAM alapból.
Én most cseréltem telefont, 1 gigáról váltottam 2-re, de semmi bajom nem lett volna az 1 gigával, ha nem 4.0-s Androidról lett volna szó (aminek nem olyan fejlett és hatékony még a memóriakezelése, mint a későbbi verzióknak, különös tekintettel a 4.4-re és onnan felfelé).

50-60 ezerért itthon kapsz alsó-középkategóriás készüléket. Kínából erős középkategóriásat kapsz ennyiért.
Sőt, bőven 50 ezer alatt* is kapsz MT6752-t 2 giga RAM-mal.
(Botrány szerintem, hogy Snapdragon 400/410 + 1 GB RAM + kis felbontású kijelző kombós, márkás készülékeket 50 ezer környékén adnak itthon boltban...
)*Természetesen "végfelhasználói" árról beszélek, tehát arról, amennyibe összesen kerül, mire a kezedbe tudod venni.
És teljesen igazad van: a középkategóriában ma már 2/16 giga az alap.

-
Newlachka
őstag
válasz
Mbenyo97
üzenetére
korántsem elég manapság már az 1gb ram.
az egyik az,hogy a folyamatos facebook alap 100-200mb ramot leharap, majd jön messenger 50-60,viber 50,
emellé az összes play services és el is fogyott.
Arról nem is beszélve,hogy root nélkül kb. ez a telefon egy vasat sem ér a gyári alkalmazások miatt.
Szépen meg kell rootolni, titanium backup rá összes felesleges gyári app kuka, és akkor lesz egy közepesen jól működő tiszta rom-od.
Ennél jobb megoldás a cm11 vagy cm12 rom.
És kezdjetek el beletörődni abba,hogy a mai világban 50-60 ezer forintért alsó-közép kategóriás készüléket kapsz.
Ma a középkategória 4mag 1,6-2,2GHZ 2gb ram 16gm memória. -
b0bcat
addikt
válasz
Mbenyo97
üzenetére
Azért ez a gyári rendszer is tele van bloatware-rel sajnos (mint általában a Lenovo-k).
Egy stock (AOSP) 4.4-en 500-600 mega szokott lenni a szabad RAM 1 gigából, ezen meg indulásból volt 250 körül emlékeim szerint, ami aztán tovább csökkent*. 
*Megnéztem gyorsan: jelenleg 124 MB szabad.

-
Mbenyo97
aktív tag
xD szerintem tokeletesen meg felel az a 1 gb ram.
Meg sztem lesz a telenoroshoz is 5.0 -
Mbenyo97
aktív tag
#130 P.mini: Én úgy vélem hogy az 1gb ram az bőven elég a mindennapi életben a fb, messenger, viber, snapchat, böngészéshez... ha tényleg nem akarsz játszani. Amúgy meg mondom neked én a real racing 3-mal játszok rajta és egész jól visszi semmi baja, néha egy-egy pillanatra megakad a játék ami sztem a az 1 gb ram miatt van, kevesli a dolgot.
#131 b0bcat: Hát nem tudom, nekem 1-2 alkalomalkiírta hogy leállt a partner kezelő, miközben nem is volta belépve, de ezen kívül nekem semmi más észre vételem nincs se a launcher, gmail ügyben, a kamera az nekem is lassú néha... én azt tudom ajánlani hogy esetleg ejts meg egy lollipop frissítést (5.0.2 azt hiszem) hát ha az segít. Nem tudok egyenlőre mást.
-
b0bcat
addikt
válasz
Mbenyo97
üzenetére
A feleségem egyre elégedetlenebb vele.
Kb. 4 hónapja van meg neki, de egyre több baja van vele.
Szoftveres dolgokról beszélünk, pl. a megbízhatatlanul működő Gmail-ről, a mindig elállítódó alapértelmezett mentési helyről, az elfogyó memóriáról, a borzasztóan belassuló kameráról, az elállítódó launcher-ről, stb...55 ezer forintért jobbat vártunk volna.
Ez a második Lenovo készülék a családban, de mostanság nem lesz több.
A közvetlen előd, a Zopo ZP700 kifogástalanul működött szoftveresen, amíg a kijelzője be nem sz*rt. -
P.mini
aktív tag
válasz
Mbenyo97
üzenetére
Már elolvastam az egész topicot, és nem találtam nagyon semmi rosszat róla. Amúgy az előfizetésemmel ennyi, most jár le, azért gondolkozok. Igazából csak az 1 gb ram az, ami nagyon kevésnek tűnik. Vagy nem az? A mindennapi életben elég? Nem akarok én játszani vele. Nem lépnek ki az alkalmazások? Pl. A messenger megy egy böngésző használata közben?

-
Mbenyo97
aktív tag
30 ? Hol van 30ert ?
Amugy sztem megeri, vagy is reszemrol, jo kis telo, neha-neha van hogy megakad de ez szerintem nem zavaro. Gyorsasagban is ott van, nem lassu (KitKat 4.4.4 van nekem). Ami nekem bejott ez a dupla hangszoros dolog. Aksija lehetne kicsit nagyobb kapacitasu, de meg lehet ezzel is bekelni.
Most hirtelen nem tudok mast irni, ha vissza olvasod a forumot akkor meg talalsz sztem infokat
-
P.mini
aktív tag
Én is telefonvásárlás előtt állok. Valaki le akar róla beszélni? Valami ellenérv?

30-at megér? -
DGery
aktív tag
Telenorosok közül ha valakinek megjelenik a Lolli, az jelezné?
Telóvásárlás előtt állok, és az is lehet szempont lenne a pro-konttra harcban
-
Newlachka
őstag
válasz
Thermaltake
üzenetére
ITT kellene nézelődni folyamatosan
-
-
dkumli
csendes tag
válasz
Mbenyo97
üzenetére
Sziasztok!
Pár kérdésre kitérnék:
1. Szoftveresen kicsit stabilabb, de lassabb, bár őszintén szólva 3 hete van meg a telefon, szóval ennyi idő alatt nehéz "belassítani", összekavarni az OS-t. A telefon nem melegszik jobban, mint KK alatt.
2. Szerintem a kameráján szoftveresen javítottak, és ezt nem csak az új interfész miatt mondom, hanem jobb minőségű képeket lőttem vele, bár ehhez kellett volna referenciaképeket lőnöm
.Amúgy a kamerája ugyanúgy 8mp mint az előző lenovo p780-amnak, de az százszor szebb képeket csinált, mind kirajzolásban, mind zajmentesség szempontjából.
3. Az akku: ma reggel húztam le a töltőről fél 7kor, utána fél óra net, fél óra spotify munkába és most 84%on áll. Megjegyezném, hogy még a munkába érkezéskor is 100%-on állt, ez gyanús lett, úgyhogy újraindítottam, onnantól 84%-ot mutatott
Az egy éves P780-nak 4000mAh-s akksija után nem tudok objektív lenni, úgyhogy mindenki döntse el, hogy ez jó vagy nem jó érték.
Ha nem tértem ki mindenre írjatok és tesztelek, fotózok
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
Thermaltake
üzenetére
Igen ez engem is erdekelne amit #111 Thermaltake is irt, hogy lasabb, gyorsabb, stabilabb, instabilabb lett e stb...
-
Kanthara
csendes tag
válasz
l.sebestyen
üzenetére
Megtaláltam - Lenovo P70
mobilarena.hu/teszt/lenovo_p70_rabizhatod_az_egesz_napod/hardver_szoftverezettseg.html
"A korábban említett microSD foglalat azonban segíthet, ha kezd fogyni a flash memória, maximum 32 GB-os kártyákat képes lassulás nélkül kezelni a telefon (bár ebben az esetben a második SIM-nek búcsút inthetünk)."
-
Kanthara
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén, de felvetődött bennem egy kérdés.
Valamelyik Lenovo telefon tesztjében olvastam, hogy ha microSD kártyát akarok használni akkor a 2. SIMnek búcsút kell mondanom.
Ugye nem ez az a telefon, itt lehet mindkét SIMet használni microSD kártyával egyszerre?
Köszi!
-
l.sebestyen
senior tag
igaz A5000, de amit eddig (2napja van fent) észre vettem, mint bug-ot, ha a mobilhállózatot 2G-re állítom akkor, 3G lesz, ha 3G-re akkor pedig 2G. Duál simes verzió van. Egy picit zavaró
-
Newlachka
őstag
válasz
Thermaltake
üzenetére
arra azért figyeljetek oda, hogy ota frissítés után mindig lassú lesz a rendszer. ezért kell ún. full wipe módszerrel telepíteni.
ez arról szól,hogy a gyártó honlapjáról beszerzed a komplett rom-ot és teljesen újratelepíted nem csak frissíted.
Ezzel azt éred el,hogy a rendszer teljesen tiszta lesz és nem lesz benne az előző "maradékja"
így elkerülhető pár bosszantó hiba.
pl. nem begy bt,leállnak az alap alkalmazások stb. -
Thermaltake
tag
Köszönjük szépen a közzétett infót és képeket.

Engem inkább az érdekel, hogy gyors(abb)-e a rendszer, stabil, tökéletesen használható? :-)Amúgy mi az előnye egy ilyen update-nek? (lehet hülyeség) : pl a kamera szebb képet, videót rögzít, a hardware elemek kevesebb energia fogyasztást generálnak... vgay "csak" annyi, hogy egy friss rendszer, még több kompatibilis applikáció. (megjegyzem jelenleg ZTE Blade G-t használok,amit hamarosan eladásra fogok felkínálni, és arra is csak egy frissítés jelent meg összesen [ hivatalosan]. Várható majd a Lenovonak további termék támogatása vagy kiadnak egyet és többet soha semmit?
A6000: Telenoros verzió, POZITÍV számomra, hogy a sok felesleges Telenoros cuccot engedte letörölni és nem kell bajlódni a leállításaival/ letiltásaival. Így ahogy néztem mindenféle sallang mentes oprendszer lehet rajta.
Dolby Hangszórók: ha bekapcsolom az pl a már a csengő hang minőségében is változást eredményez vagy csak zene hallgatás, film nézés közben érvényesül? Ha bekapcsolva hagyom a menüben a dolbyt akkor vajon gyorsabban merül?
-
dkumli
csendes tag
válasz
laca7909af
üzenetére
nekem nem sikerült

-
dkumli
csendes tag
válasz
Mbenyo97
üzenetére
1. hmmm.... eddig nem találtam megoldást, más kérdés, hogy egy fél nap alatt megszoktam

2. a mai tapasztalat szerint ha kitkatről egyszer frissítesz lollira, majd utána factory reset, akkor is a lolli lesz az "alap". És nincs a real racing nem szinkronizál google fiókkal v fb-al? Mostz töröltem le pár napja btw
-
Mbenyo97
aktív tag
Hmmmm.... köszönjük az infókat

Kérdéseim lennének
1. A térerősségnek az ikonja tényleg oda balra került az értesítő sávban? Át lehet rakni jobb oldalra ahogy a KitKaton volt ?
2. LolliPopról vissza lehet állni KitKatra vajon még ? Vagy az már bukós ?Engem ez a factory reset azért aggaszt mert van egy játék (real racing 3) és nem akarom hogy elszálljon az amit végig vittem eddig.
(Nekem is medimarkt-os amúgy)
-
dkumli
csendes tag
Na halló!
Összegezném a tegnap óta eltelt dolgokat frissítés ügyben: Szóval én minden nap néztem a frissítést, minden nap rákerestem a telefonon, és tegnap délután ki is írta, hogy új update van( media marktos dual simes független). Tegnap egy backup után letöltöttem a majd' 1 gigás csomagot és hagytam is szépen, hogy végezze a dolgát. Szépen újra is indult, dolgozott a kis zöld droidunk, elindult a bevezető lépésről-lépésre baromság. Aztán jött a döbbenet: mocsok lassú, az akku az durván "csöpög", miegymás. Tegnap külföldi oldalakon olvastam, hogy frissítés előtt factory resetelni kell, és akkor a tiszta KK-ról frissül Lollira. Gondoltam ma délelőtt ezt meg is ejtem. Factory reset után jött a meglepetés: már a Lollival indult újra a telefon
Gondoltam nagyszerű ez sem lesz jobb... aztán napközben hagytam, hogy szépen újrapakolgassa magának az appokat, néha ránéztem, bejelentkezgettem a friss appokba. Rájöttem, hogy miután minden a helyére került nem is olyan rossz ez a rendszer. Aztán lehet, hogy az UIdonság (haha) varázsa fogott meg, de most egész jól megy, nem is érzem, hogy melegedne, az appok is jól futnak, de azért egy-két opcióra koppintva gondolkozik a szoftver. Azt viszont amit egy review-ban olvastam, hogy a Lolli lesz az igazi OS, mert ez tudja kihasználni a 64 bites architektúrát....háááát...na mindegy, mindenki döntse el magának. Linkelek pár képet, remélem eléritek a linkeken. (sry sosem írtam még ilyet és azt sem tudom miket kellett volna screenshotolnom
)https://dl.pushbulletusercontent.com/uJylpsmqmTX68etfg4V4WIo67ua6ijvn/Screenshot_2015-09-07-17-50-43.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/ZqY8qU2ZX57iivfgxbVC5CEGAqUsAcBI/Screenshot_2015-09-07-17-43-22.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/QYCnfDiXLspQlYg9y1J63VAiLpGQPSB4/Screenshot_2015-09-07-17-43-11.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/XHn9ZCqucSXqMFj1VS6JCt1T4028BguI/Screenshot_2015-09-07-17-41-25.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/uiYexkBXydDZOGMBdutjaFBiayNDx05d/Screenshot_2015-09-07-17-40-50.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/aLg4O1gWhX8dE9zX7Wf0YMJC52ZGGCQl/Screenshot_2015-09-07-16-10-36.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/NPGXC6QyKJMItE7mGsnd2GJKs9igkMf1/Screenshot_2015-09-07-16-10-31.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/HR33t9GcBjVKMc3ZyuirH4DXzq3AOHSG/Screenshot_2015-09-07-16-10-27.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/U0cT7rf6uoMOvdg3jXL9h1OomFkO9MPB/Screenshot_2015-09-07-16-10-12.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/gHNUbYHrvzLTk2i9BrjWiZEnfRV5DyLS/Screenshot_2015-09-07-16-09-15.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/sXsvkOiYrjilZ3D2dmmaw5ticdZFJM7g/Screenshot_2015-09-07-16-08-56.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/tUmPC335lCascUTik6RJUYTSHMdnqVu7/Screenshot_2015-09-07-16-08-30.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/Bnvzu9M9Yr5U7RM6ulDG1bzyJKsBl0DH/Screenshot_2015-09-07-16-07-56.png
https://dl.pushbulletusercontent.com/ae5yGYy2l07DlSFWhiKSXsHyYAkWLkNQ/Screenshot_2015-09-07-16-07-48.png
-
Mbenyo97
aktív tag
Ahha, akkor nem tudom mi baja lehet az enyemnek. Majd esetleg maskor probalkozom vele.
Mindenestre varjuk a velemenyed, a kis osszefogalot az uj rendszerol
plusz en szeretnek kerni par kepet az uj OS-rol hogy milyen a felulete ha szabad
) -
dkumli
csendes tag
válasz
Mbenyo97
üzenetére
Én tegnap délután 4.4.4ről frissítettem simán, és letöltötte és felrakta magát szépen, csak ugye g*cilassú volt. ma délelőtt factory reset után újraindítottam, de már a lolli volt az alap OS a kitkat helyett:/ Most viszont, mondom, kezd egy kicsit összeszedettebben működni a teló.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Thermaltake
üzenetére
Ha megjön, majd írj már róla pár sort, nekem gyanúsan olcsó...a Nillkin amit néztem, 8 dollár környékén van, ehhez képest az a másfél dolcsi érdekes.
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz
Thermaltake
üzenetére
#thermaltake: letolti, ujra inditja a telefont es akkor kezdi el a telepiest, de mar a negyedenel elindul a telefon, vegig se csinalja a frissitest. Es mindig azt irja ki hogy sikerult frissiteni, de kozben nem, mert 4.4.4 ir.
#dkumli: tenyleg igy van ? Akkor inkabb nem frissiem le, lehet, hogy emiatt nem frissit nekem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Apple MacBook Air 13" M4 (2025) 16GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Szóval ha nem gond ha elküldöd akkor linkelek mindent! Illetve leírom én hogyan csináltam!
)

De már a teszkós tabletnél az volt a fő hivatkozás arra, hogy miért nem lehet SD-re menteni appokat, hogy "a 4.4 nem támogatja ezt gyárilag".
(A 4.4-es Androidnak állítólag ismert gyengesége, hogy nem támogatja az SD-re mentést alapból.) Van elméletileg ilyen menüpont, de nem csinál semmit. Mindent továbbra is a belső memóriára ment.

(bekapcsológomb és volume + egyszere nyomásával hívható elő).

ami egy telefonnál elég fontos
(Botrány szerintem, hogy Snapdragon 400/410 + 1 GB RAM + kis felbontású kijelző kombós, márkás készülékeket 50 ezer környékén adnak itthon boltban...
Egy stock (AOSP) 4.4-en 500-600 mega szokott lenni a szabad RAM 1 gigából, ezen meg indulásból volt 250 körül emlékeim szerint, ami aztán tovább csökkent*. 
Az egy éves P780-nak 4000mAh-s akksija után nem tudok objektív lenni, úgyhogy mindenki döntse el, hogy ez jó vagy nem jó érték.