- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Lenovo A6000 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Hasyinto #724 üzenetére
1. a telenoros egy simes
2. van benne GPS, sőt, GLONASS-t is tudja (Orosz műholdak) pedig az összes leírásban az van, hogy nbem tudja a glonasst
3. Ne reménykedj 5-ös androidban, hiába olvasod a neten, hogy kijött rá. ahogy megkapod, úgy fog megöregedni, semmiféle frissítést nem ad ki rá a telenor, alap kitkat ahogy legyárttatták, oszt jóvan a parasztnak. Az enyém s004_150814 -nél jár, kérdezd meg itt azokat, akik függetlennel rendelkeznek, hogy az már hányadik frissítést kapja a gyártótól.. A telenornál addig vagy ügyfél, amíg veszel és fizetsz, utána leszarnak vastagon. -
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok! Ma először akartam rádiót hallgatni (dokinál ezren voltak), ès azzal szembesültem,hogy nem működik az fm rádió. Próbálta valaki? Kurva bosszantó,kiirta,hogy az fm funkció (asszem) nem működik.. Próbáljam kikapcsolni meg újra be. Próbáltam többször,de általában ennyit se ìrt ki,feldobta a rádió felületet aztán szó nélkül összeomlott,fél - kèt másodperc alatt.
-
szetcsuszott
aktív tag
Biztos, hogy A6000-ed van? Glonasst hol látod, a tesztekben, cikkekben is csak a GPS-t írják, és a műszaki adatolban is csak az van feltüntetve.
Am nekem nincs túl jó tapasztalatom a GPS-sel, sokszor kéne terepen megmutatnia google earth-en, hogy hol vagyok, de kurvára nem teszi valamiért, mintha lefagyna. Van, hogy kínomban eelindítom a gps test appot, hogy megnézzem, lát-e műhódokat, vagy mi van, és olyan, minthaa akkor kezdene el éledezni, vagy fél percig keresgél, mire megtalál vagy 8-10 műholdat, és aztán mutatja meg az earth-ön is a pozíciómat. Navigálni is navigáltam a minap a google mapssel, online, nem légifotón...hááát... Kezdte azzal, hogy az autópályán mentem, beállítottam azb aktuális pozíciómtól a navigálást a célra, erre az autópálya helyett berakott 3 kiklométerrel arrébb a közeli város főutcájára, és mindenképp onnan akart elnavigálni a célhoz, nem is értettem. Kiléptem, seprű, minden bezár, újrakezdtem, akkor már tudta, hol vagyok. Erre mutatja hogy megyek az úton, aztán megáll (én persze közben megyek tovább) aztűán hirtelen magához tér, és ugrik laza 800 métert arrébb, megint mutat, megint megáll.. Ez lehet az online navigálás miatt is mondjuk, nem biztos, hogy a készülék hibája, lehet, hogy hálózat. Viszont a hátlap a proci környékén rendesen forró volt negyed óra után.
Szóval engem azért kurvára nem győzött meg a képességeiről. -
szetcsuszott
aktív tag
A facebook oldalukon szintén fenn van ez a teszt, és a kommentek között egyértelműen kijelentették, hogy nem lesz a telenoros készülékekre lolli, marad a 4.4.4.!
Ezzel megüzenték az ügyfeleiknek, hogy le vannak szarva, addig értékesek még megveszik az egysimes butított szarjukat és fizetik a számlát. Annyit már nem ér az ügyfél, hogy foglalkozzanak a szoftveres támogatással, vagy bármivel. -
szetcsuszott
aktív tag
Valaki használja rajtam kívül a bluetooth -t? csak nekem kurvalassú? 4.0 van benne elvileg, de kb. ugyanakkora fájlokat az asszony 525-ös lumiája ötödannyi idő alatt küld át a laptopra (mindkettő össze van vele szinkronizálva) mint a levonóm.
-
szetcsuszott
aktív tag
Megkérdeztem faszbúkon a telenort...írtam, hogy a függetlenekre már nyomják a lollit, és kérdeztem, mikor várható az övékre, azt írták, hogy egyeztettek a gyártóval, és fogalmuk sincs.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Thermaltake #98 üzenetére
Ha megjön, majd írj már róla pár sort, nekem gyanúsan olcsó...a Nillkin amit néztem, 8 dollár környékén van, ehhez képest az a másfél dolcsi érdekes.
-
szetcsuszott
aktív tag
telenorosok közül kapott már valaki lolli frissítést?
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Thermaltake #87 üzenetére
Csá! Az üveget honnan rendelted és mennyiért?
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
mariolopez #51 üzenetére
vagy vak vagyok, vagy egy simes. egy sim és egy micro sd helyet észleltem csak.Nem hiszem, hogy lenne rajta eldugva még egy sim hely...
-
szetcsuszott
aktív tag
Szia! Nekem eddig semmi bajom vele, bár nincs összehasonlítási alapom csak lumia 535-el. Azt viszont elmondhatom, hogy ha fontos, hogy jó fotókat lőjön a telefonod, akkor ezt felejtsd el. A fényképek minősége vicc, a nokia 6303-asom szintjén van, csak nagyobb. Bár, ahogy elnéztem a 6303-asom régi fényképeit, azzal lőttem jobbat is a Levonónál. Nekem nem szempont, legfeljebb szükségből használom, de fontos családi eseményeket nem ezzel fogsz megörökíteni. Amúgy egyéb tekintetben teljesen jól működik, nekem még nem fagyott, nem akadozik.
-
szetcsuszott
aktív tag
Na, 6,napja nálam van a készülék, telenoros, 34 ropi.
A media marktban nagyobb dobozban árulják, és van hozzá egy szilikon tok meg képernyőfólia, mivel nem gorilla az üvege. A telenorban kisebb doboz, és csak töltő meg egy füles van hozzá.
Első okostelóm így összehasonlítási alapom nem sok, de nem veszem észre rajta, hogy lassú lenne, akadozna vagy ilyesmi, gondolom ha ilyet tenne, az kezdő userként is feltűnne. Mondjuk játékra nem használtam még, és valszeg nem is fogom, de az eddigi tapasztalataim teljesen pozitívak, nem fagyott nem indult újra eddig. Ahogy én használom, 2 napot kibír gond nélkül, de nem vagyok az a tipikus telefonnyomogató kütyüb.zi, és 8-16:30 ig amúgy is a melómmal vagyok elfoglalva.
A hátlap lepattintva elég kis gagyi nájlon, de felrakva nem érezni, nem nyeklik, nem recseg.
Ami kicsit nem tetszik, hogy alul a funkciógombok szürkék, nem rikító fehérek, és nincsenek megvilágítva, így többször nem látni, mint ahányszor igen. Emiatt gyakran mellétaperolok és ez kissé idegesítő volt kezdetben, de kezdem megszokni vakon, hogy hova kell nyúlni. A kamerája nem világbajnok, az asszony 535-ös lumiája szerintem jobb képeket lő (bár még csak pár fotót csináltam alapbeállításon), de a célnak megfelel, ténylegesen fotózni meg fényképezőgépet használok, így a kamera nekem nem is volt szempont.
Írják a külföldi tesztek, hogy a kijelző ujjlenyomatmágnes...hááát...az asszony lumiája gorilla 3-as, pontosan ugyanolyan mocskos mint a levonóé, meggyőződésem, hogy qvára semmi különbség nincs ujjlenyomatok terén a kettő között.
Minden esetre nemsoká rendelek rá egy edzett üveges fóliát, mondjuk innest e! -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #39 üzenetére
Kaira kiváló minőségű edzett üveg Lenovo A6000
ez mit tudhat alig ezer forintért szállítással együtt? Valaki rendelt már amazonról ilyesmit?
vagy innen szállítással együtt 808 ft-ért? -
szetcsuszott
aktív tag
A kijelzővédő fólia meg a tok, és a többi vajh a szolgáltatótól is jön hozzá? Mivel nem gorilla glass.. Miből lehet vajon a kijelzője? Gondolom azért legalább üveg
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest