Új hozzászólás Aktív témák
-
stampedli
tag
- Kamera közepes, a célnak megfelel, mobiltól nem várok jobbat. A vakuja elég erős, zseblámpának fasza, de fotózásnál nem váltja meg a világot.
kép1, kép2
- Én elég sokat nyomkodom, de 1-1,5 napig elketyeg, vállalható sztem.
- Egészen gyors, multitask is megy neki, fagyogatás nem jellemző. Despicable me c. játék simán ment, pedig az állítólag eszi a vasat.
- A kijelzője nem a legjobb, előző telómé szebb volt (Cubot GT99, IPS-sel), szemből nézve OK, de a betekintési szög elég kicsi. Min. fényerőn használom, beltérben, meg ilyen időben nem rossz. Verőfényben még nem próbáltam. -
Imy
veterán
Jól látom, hogy normál méretű SIM megy bele?
Illetve hol van az állapot jelző LED? Nem látok olyan képet.
A kijelzőjének milyen a betekintési szöge? Napfényben mennyire látható?Ezek a szempontok nálam, nagyon vacillálok ezen a telefonon...
-
Imy
veterán
válasz
stampedli #695 üzenetére
És mi a véleményed, mi nem tetszik?
Nekem ami fontos lenne:
- jó kamera (ez autó fokuszos) viszonylag (tudsz pár képet feltenni, milyeneket csinál?)
- jó üzemidő
- ne fagyjon meg (ha több alkalmazás van, azt bírja?)
- napsütésben milyen a kijelzője?
- Dual SIM (de ez meg is van) -
Karika59
újonc
Szia! A beszéd hang a hal. A csörgés tökéletes. Alapjába véve ezen a problémán kívül nincs vele más gond.
Teljes hangerőre van állítva. -
stampedli
tag
-
HP22B
újonc
Bizony, messze van még március....
-
Karika59
újonc
Sziasztok! Köszönöm az előző választ a kérdésemre.
Most egy olyan gondom van a készülékkel, hogy nagyon halk kint az utcán alig hallom hiába van teljes hangerőn! Valaki tapasztalt ilyet remélem nem általános hiba. most még cseregaranciás. Ha készülék hiba akkor vissza! Kérem írjátok meg a tapasztalatokat. Köszönöm! -
Imy
veterán
Ezzel a telefonnal szemezek.
Kérdéseim:
- Mi van a dobozban
- akinek van meg van vele elégedve?
- nem fagy a gyári oprendszer, jó, gördülékeny?
- 2 SIM üzemmódnál látszik, hogy melyiken keresnek, illetve egyszerűen lehet hívást kezdeményezni arról a SIMről amelyikről akarok? Illetve azt meg lehet oldani, hogy ha nem kell az egyik SIM akkor azt offlineba teszem, vagy beállítani, hogy arról ne csörögjön? (a 2. SIM céges lenne, és nem szeretném, ha zaklatnának, mikor nem kellene) -
bgyg1
aktív tag
Sikerült elbasznom annyira, hogy be se kapcsol!
-
Gyurinho92
tag
Találtam videót is a rootolásról, ez alapján elég egyszerû...
https://www.youtube.com/watch?v=mZ-mxnraIXA&feature=youtube_gdata_player
-
regos
tag
üdv
lesz majd valami összefoglaló a romfrissités,root-unrootolás,beállitgatással kapcsolatban?
Lassan meg kéne jönnie a flottásoknak és nekiesnéka birbitélésnek :-) -
-
stampedli
tag
Tehát rootolni sikerült, unrootolni viszont nem?
(#668) sanyi722:
Tegnap óta semmi különbséget nem tapasztaltam. Rosszabb nem lett, de ha az ébresztővel kapcsol be reggel, a gmail nem frissül, manuálisan se, csak újraindítás után megy az autosync. Ez így volt korábban is, már egy ideje ilyen, és sztem a gmail app sara, de még nem próbáltam régebbi verziót rátenni. -
sanyi722
tag
Sziasztok!
Valakinek valami új tapasztalat az új frissítéssel kapcsolatban?
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem Rom-t linkelni?
-
stampedli
tag
válasz
Gyurinho92 #649 üzenetére
Engem is érdekel, de 1előre root nélkül is jól elvagyok, brickelni, és a garit bukni nem szeretném.
-
stampedli
tag
válasz
sanyi722 #651 üzenetére
Maga a frissítés két kattintás (v érintés, tapicskolás, kinek mi
összesen. Először letöltődik a firmware, majd települ. 1-2 dologra nem árt figyelni. Legyen stabil wi-fi kapcsolat, akku legalább 50%-on, és az upgrade közben ne piszkáld a telót, én a frissítés előtt újra is indítottam. A fontos dolgaidat érdemes számítógépre menteni, biztos, ami tuti.
-
Karika59
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban hogyan kell beállítani ezt a mobilt. Pl hívószám elküldés bekapcsolása
mert a felhasználói utasításban semmi nem található a beállításokról és nem tudok rájönni!
Esetleg egy teljes részletes leírást tudna valaki? Előre is köszönöm a válaszokat. -
tomi.luki.91
újonc
válasz
Gyurinho92 #649 üzenetére
Szerintem működne eléggé hasonló a 2 telefon .
Ha nekivágsz majd írd meg a tapasztalataid, érdekelne engem is.
Köszi és Hajrá -
Gyurinho92
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már rootolni a készüléket?
http://logout.hu/bejegyzes/laca026/vroot_hasznalata_lenovo_a328-keszulekhez.html
Itt egy cikk, lehet, hogy a miénkhez is mûködne ez a program.
-
stampedli
tag
válasz
sanyi722 #644 üzenetére
Győzött a kíváncsiság és ráengedtem a frissítést. Gond nélkül ment szerencsére, és megmaradt minden beállítás, app, fotók, zenék, etc. A biztonság kedvéért azért elmentettem a fontos adataimat előtte, ill. újraindítás után kezdtem el a frissítést, nehogy bekavarjon vmi. Eddig (kb. 5 perce) nem tapasztaltam semmi lényeges változást, a SIM2 figyelmeztetést továbbra sem lehet lelőni, pedig ebben bíztam.
-
nessh
tag
Sziasztok,
Érdekel vkit egy ilyen telefon? Fehér, semmi baja, novemberben vettem az edigital-nál. A gyári szilikon tokon kívűl van hozzá kinyitható tok is. Édesanyámnak vettem, de nem tudja megszokni a régi gombos telója után ezért nem használja. KB 1 hónapot volt használatban. Még a gyári fóliák is rajta vannak.
Mennyiért lehetne eladni?
-
sanyi722
tag
Köszi a segítségeteket, inkább hanyagolom ezt a firmware-t
-
bgyg1
aktív tag
válasz
sanyi722 #632 üzenetére
Sziasztok! Telepítettem a legújabb verziót, nekem semmi más adat nem volt fent a telón csak a névjegyek.
(Igaz tegnap csináltam egy gyári visszaállítást, mert kapkodva laktam be a telót s gyorsabb volt így mint egyesével gyepálni az appokat.) A névjegyek megmaradtak, az antutu jobb értéket mutat. Egyenlőre ennyi. -
stampedli
tag
válasz
atos_hun #635 üzenetére
Én még nem próbáltam, de gondolom a "delete all user data" segíthet.
-
stampedli
tag
Kipróbáltam én is bt headsettel, totál jól működik, viszont bekapcsol a kijelző, és valószínűleg emiatt nyomódik összevissza zsebben. Ha megpróbálom lezárni, bontja a hívást.
Megoldás az lehet, h ilyenkor nem zsebben tartod, hanem pl. vezetés közben kirakod vhova. Ha utcán használod így, akkor a telót elővéve nincs sok értelme a headsetnek, de gyalogosan az úgyis hülyén néz ki. -
atos_hun
csendes tag
válasz
sanyi722 #632 üzenetére
Szerintem ne rakd fel, én már megpróbáltam felrakni, és újraindult elkezdte frissíteni, majd a végén kiírta, hogy hiba. Ezért hard reset-eltem, és most nem tudom használni a telót, mert csak a logóig töltődik be...
Nincs ROOT-olva a teló, tudna esetleg valaki segíteni, hogy hogy tudnám megcsinálni? -
sanyi722
tag
Sziasztok!
A telóm jelezte, hogy van frissebb firmware. Lefordítottam a figyelmeztető szöveget és lényegében azt írja, hogy minden adat törlődik a telefonról.
Valaki telepítette már ezt a legfrissebb firmware-t?
Tapasztalatok? -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Csak jelzem, hogy a Lenovo A328 forumon van egy jó kis root leírás! Nem tudom ezen a telón működik vajon?
-
func93
senior tag
Ennek a készüléknek fém a hátlapja?
-
stampedli
tag
Tapasztalt vki rajtam kívül gmail szinkronizációs problémát?
Konkrétan az a szitu, h beállítottam az automata kikapcsolást éjszakára, reggel pedig az ébresztő kapcsolja be a telót. Egy pár hete viszont úgy néz ki, h a gmail nem szinkronizál automatikusan, de manuálisan se működik, újraindítás után viszont átjönnek a korábban nem látott levelek. Gmail fiókkal és céges emillel is uez a helyzet. Korábban azt hittem a Security kavar be, ezért letiltottam (amúgy is 1re haszontalanabbnak gondoltam), de így se jobb. -
jaksi
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon találtam kijelző problémával kapcsolatos írást.Ezek szerint másnál rendben van vele minden?Nekem még mindig az a problémám,hogyha bluetooth fülessel használom,a kijelző állandóan prüntyög a zsebemben,ha például a fülessel bontom a hívást utána elő kell vennem a telefont és kilépni a hívás közben elindított programokból,de volt már olyan is,hogy hívás után felhívott valakit a zsebemben a nyomkodástól.Van valakinek ötlet? hibás a kijelző vagy ez ilyen ennyi pénzért?
Amúgy a telefon ezen kívül makulátlan,rendben működik,nem fagy nem akad.
Üdv -
stampedli
tag
Ahoj!
Emlékeim szerint korábban úgy volt, h a play oldalon az "alkalmazásaim" menüben látszik az összes valaha letöltött app, és ott törölhettél. Ez most nem működik, ahogy látom. Szóval vagy nem vagyok elég nagy guru, v csak telóról lehet törölni. (:más:
Többen kérdezték, h 1 SIM használata mellett hogyan lehet eltávolítani a hiányzó 2. SIM figyelmeztetést. Sajnos én sem találtam erre 1szerű módszert, talán másik launcherrel lehetséges, de azt nem próbáltam, úgyh megtanultam 1üttélni a dologgal. (: -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok Nagy Guruk!
Erre varjatok gombot! Adott egy illetve több teló (volt telefonok) s egy email cím. Erre a telóra az email címen keresztül sok alkalmazás le lett töltve amit a google play lát s folyamatosan újra telepít ha gyári visszaállítást csinálok. Mivel nem ez az első androidos telefonom vannak olyan alkalmazások amiket nem akarok, hogy minden gyári visszaállítás után magától feltelepítse a teló, hogyan tudom törölni ezeket a google playről? Nem a telefonról, hanem belépve sz. gépen keresztül a google play-be a saját alkalmazásaimból?
-
yamaha162
tag
Sziasztok. Szerintetek egy galaxy s2-t erdemes ilyen telora lecserelni? Valamivel gyorsabb lesz? 1 giga ram nem keves? S2 be regi rommal nem.. de felek hogy az ujabb romok megeszik a ramot
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Ha elhagyom az otthonom vagy a munkahelyem a teló állandóan wifi jelet keres. Ebbe a készülékbe nincs helyalapú wifi?
-
Tiboretto
csendes tag
Sziasztok! Valakinek sikerült már stabilan beállítani a telepített security-ben a fekete listáját? Alapból a Call Blocker-t használtam mindig, és azt is ajánlottam itt egyszer valakinek, hogy töltse le azt. Viszont ma rá kellett jönnöm, hogy a KitKat nem támogat semmi ilyen programot, legalábbis az sms-eket nem lehet szűrni velük (a 4.4 droid verzió miatt).
De gondolom ha ez a security előre telepítve van, akkor működnie kéne?? -
ImVivienn
tag
Szerintetek, ha flortaban kapom a telefomom, a masik sim helyere bele tudok tenni egy tmobilosat?
-
po1son
addikt
válasz
Bélabácsi #607 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Decemberbe vásároltam egy A606 készüléket, ami tulajdonságokban majdnem megegyezik az A536-al.
A tegnapi nap sajnos azt vettem észre, hogy nem működik a kamerája "Nem lehet csatlakozni a kamerához" szöveg és a gyári elemlámpánál "Az elemlámpa alkalmazás sajnos leállt".
Ütődés, víz nem érte a készüléket és semmi olyan alkalmazást nem raktam fel, ami használná a kamerát vagy a vakut, de 1-2 játékon kívül nagyon nincs is más alkalmazás rajta, ami nem gyári lenne.
Érdemes szöszmötölni egy gyári visszaállítással vagy mehet gariba? A legújabb gyári ROW fut rajta. -
válasz
pisteeke #606 üzenetére
Szia!
Csak egy pár 5let:
- Esetleg ez az időpont összeegyeztethető egy firmware frissítéssel vagy egy szoftver telepítésével?
- Vagy valami alapbeállítás módosításával?
- Ideiglenesen bele tudsz rakni egy másik SIM kártyát a másodlagos SIM foglalatba?
- Gyári visszaállítás?Üdv,
-
pisteeke
tag
Sziasztok!
Nem tudom, másnál is előfordult már ilyen, de egy ideje produkált pár érdekes dolgot a telefonom.
Az egyik, és a legidegesítőbb, hogy váratlanul, anélkül, hogy bejövő hívás jönne be, megszólal a másodlagos sim-hez rendelt csengőhang, (mindig ez) és a telefon hosszú másodpercekig nem reagál semmire, hiába nyomkodom. Mint mondta, nincs bejövő hívás, semmi okát nem találom ennek.
Aztán volt egy olyan eset, hogy kb fél töltötségnél kikapcsolt. És míg töltőre nem dugtam, nem is tért magához.
Csak most, két-három hete csinálja...
Tapasztaltatok hasonlót? -
bgyg1
aktív tag
-
Aron134
újonc
válasz
vivicaesar #594 üzenetére
neten tudsz rendelni
-
vigyori78
őstag
LG G3 :
◆ Térerő ingadozás / eldobálás: bizonyos készülékek hajlamosak rá, hogy főleg a készülék alját fogva, eldobálják a térerőt. Ha el nem is dobja, a térerő kijelzést figyelve látni lehet hogy nagyon ingadozó a jelerősség.
- Az LG ügyfél szolgálat az ilyen készülék szervizbe küldését javasolja.
◆ A burkolattól elváló kijelző: nehezen észrevehető, több készüléket érinthet. A kijelző üvege a műanyag kerettől elemelkedik 1-2 tized mm-t felfele. Ismert problémát nem okozott eddig, észrevenni is leginkáb csak akkor lehet, ha tudjuk, hogy mit keresünk. Azonban mint kiderült (nem hivatalosan), ezt a telefon házának hibás tervezése okozza, pontosabban a hőtágulás nem megfelelő kezelése a tervezés során, így ez együtt járhat a következő pontban szereplő készülékház repedéssel.
Grawens fórumtárs hozzászólásában találhatóak képek a hibáról: #4206
- A LG szerviz elvileg cseréli a kijelzőt és a készülékházat.
◆ Megrepedt készülékház a mikrofonnál: Lásd.: [link]
- Az LG szerviz elvileg cseréli a készülékházat.
◆ Miracast opció csak a telefon újraindítását követően megy.
Bekapcsolás után először újra kell indítani a telefont, csak aztán kapcsolódni a TV-hez. -
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest