- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiboretto
csendes tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni... a gyári e-mail kliens furcsán viselkedik. Mindent beállítottam, de csak wifi hálózatról hajlandó elküldeni az e-maileket, sima mobilnetről nem. A beérkező üzenetekkel nincs semmi gond, de a kimenőt addig a "kimenő" mappába teszi, amíg nem találok valahol wifit, és csak azután küdi el.
Köszi a tippeket! -
Tiboretto
csendes tag
-
Tiboretto
csendes tag
Sziasztok! Valakinek sikerült már stabilan beállítani a telepített security-ben a fekete listáját? Alapból a Call Blocker-t használtam mindig, és azt is ajánlottam itt egyszer valakinek, hogy töltse le azt. Viszont ma rá kellett jönnöm, hogy a KitKat nem támogat semmi ilyen programot, legalábbis az sms-eket nem lehet szűrni velük (a 4.4 droid verzió miatt).
De gondolom ha ez a security előre telepítve van, akkor működnie kéne?? -
Tiboretto
csendes tag
Sziasztok! Olvasgatom itt a HSZ-eket, és érdekes, hogy milyen sokféle probléma merül fel, sok helyen (és mindenkinél más)... íme egy probléma nálam, ami szintén érdekes:
- adott az alap zenelejátszó. létrehozok egy lejátszási listát, beleteszek néhány zenét (SD-kátryán vannak a zenék), satöbbi... Néha visszanézek, szépen rendben van minden. Egy idő után viszont azt veszem észre, hogy a lista tök üres...
És ez már nem egyszer, nem kétszer, hanem nagyon sokszor előfordult.
-- amire gondoltam: lehet, hogy kikapcsolás után (mivel sd-kártyán vanank a zenék) elveszik az "útvonal"? (jobb szót nem tudok)Amúgy nekem a kamera (szoftver) tetszik, az előre telepített GPS-t viszont nem próbáltam... lecsúszott egy Sygic (eddig mindig igo-t használtam, de meguntam, ezért az újítás), és egyelőre nagyon tetszik, majd meglátom hosszabb távon, hogy beválik-e.
Az akksim továbbra is átlag 2 napos, szóval azzal sincs bajom.
De ez a zenelejátszó... -
Tiboretto
csendes tag
ahogy egy másik kolléga is említette korábban: a %-ot nem érdemes figyelni, mert nem mérvadó, hogy most épp 99 vagy 95 %-ot mutat. (nyilván én is figyelem, de nem veszem komolyan)
Töltés közben bármit csinálhatsz, az nem károsítja az akksit, de azért néha (havonta 1x mondjuk) töltsd fel 20% alattról, kikapcsolt állapotban. És akkor örök életű lesz az akksid. Szinte.. -
Tiboretto
csendes tag
Ja még valami. Mintha az idő előrehaladtával edződne az akksi is... Igaz, hogy ehhez 3 tényező is hozzásegíti telómat:
1. nem nyúzom halálra, normál használatban van (telefon, net, kis gps)
2. éjszakára kikapcsolom (ahogy látszik is)
3. a battery doktor által javasolt módon, volt már teljes feltöltésem is (20% alattról)Na de az eredmény sztem magáért beszél, mondjuk én eddig is vígan elvoltam az átlag 2 nappal.
-
Tiboretto
csendes tag
válasz
kota8517 #354 üzenetére
Szia. A kérdésedre válaszolva, nem azért vettem meg ezt a készüléket, mert 2 simes.
És elárulok még valamit: ahogy eddig is, most is inkább 2 telefont cipelek magammal, és nézegetem az A536 figyelmeztetését (üres a 2. slot), mert hát nehogy már a saját akksimat/telefonomat használjam céges beszélgetésekre! -
Tiboretto
csendes tag
válasz
pisteeke #344 üzenetére
Azóta rájöttem valamire: lehet, hogy a gyárilag rajta lévő fólia miatt tűnik annak? Mert laptopra átküldve már nem volt kékes árnyalatú, sztem tegyél egy próbát Te is, mert az én összehasonlításom kicsit torz - hiszen amit kéknek láttam, azt gyenge fényviszonyok között készítettem, amit meg átküldtem, azt jobb fények között.
-
Tiboretto
csendes tag
-
-
Tiboretto
csendes tag
Szia,
mivel imádom az A536 Gps-tudását, örömmel segítek.
A "tartózkodási hely" nevű funkciót kell bekapcsolnod, de ez önmagában még kevés ahhoz, hogy műholdat keressen, ahhoz egy program is kell. Navigációs programot nem fogok elkezdeni ajánlgatni, mert én ugyan IGO párti vagyok, sokan másra esküsznek, szerintem mindegyik ugyanúgy teszi a dolgát.
Amit viszont jó tanácsként adhatok, hiszen nekem is ez volt az első lépés: a Google Play-ből töltsd le az (ingyenes) GPS Test nevű programocskát, ami alig foglal helyet, viszont a látható és használatban lévő műholdak állapotáról nagyszerű képet ad. (ez is beindítja a műhold-keresést, és ne lepődj meg, mert pár mp alatt fog is találni jópárat, hála a Glonass-nak)
Remélem, így már ki tudod próbálni. Üdv. -
Tiboretto
csendes tag
Nekem is 2 nap 4 óra, és 57%
Mondjuk nem is nyüstölöm, ugyanannyit (és ugyanarra) használom, mint az előző telefonomat.
Kérdés mindenkihez, ami elég butának tűnhet, de felmerült: melóhelyemen még a Samsungom töltője maradt ott, azzal tölthetem a Lenovót is ugye? Vagy nem? Vagy igen?
-
Tiboretto
csendes tag
rövid leszek, mert csak tegnap este óta nyüstölöm: egyelőre IMÁDOM!!
(egy példa: az előbb próbáltam ki a gps-t (gps test, csak a műholdak végett), és hiába első használat, kb. 5 mp alatt tele voltam aktív műholdakkal)Két kérdés:
- ha 1 sim van benne, el lehet tüntetni valahogy a 2. sim miatti értesítést?
- a sima rezgést sikerült levennem, viszont ha írok valamit, akkor aprókat továbbra is rezeg - ezt ki lehet valahol gyilkolni?34k-ért (eddig) a legjobb vétel volt! (ja, és a szilikon tok kiváló, szinte láthatatlan)
-
Tiboretto
csendes tag
kár, hogy itt nem lehet "lájkolni", de megköszönni igen, szóval köszi a részletes elemzést, tapasztalatokat!
(na jó, a helyesírási hibákért nem jár a köszi, mert azok néha nem kevés fejtörést okoztak, hogy mit is akarhattál odaírni)Én ma veszem át a PPP-on, kiváncsian várom, hogy beváltja-e a hozzá fűzött reményeket - de bizakodó vagyok, hiszen a földön járok.
-
Tiboretto
csendes tag
Juhuuuuuuu, tisztelettel és nagy örömmel jelentem: az aktuális státuszom: "pick-pack pontra szállítás"
Örö bódottá!! -
Tiboretto
csendes tag
Péntek óta "összekészítés alatt" a rendelésem státusza ediginél - mivel élő embert nem érek el telefonon, valakinek van ötlete, hogy ez jelent-e valamit, vagy kb. semmit? (az utóbbira tippelek)
Euronics-nél is van egy élő rendelésem, onnan még csak várható beérkezést sem kaptam, pedig mikor megrendeltem, még szerda volt az előrejelzés...
Köszönöm! -
Tiboretto
csendes tag
válasz
csabika16 #124 üzenetére
de jó hogy mondod, mert ők is ugyanabban a kuponakcióban vesznek részt, viszont tegnap még 44900 volt a normál ár a honlapjukon.
Viszont nekik sincs, úgyhogy én egyelőre maradok az e-digitalnál, nem mondom le a rendelésem, az legalább folyamatban van. (igaz, hogy még csak ígérni sem ígérnek semmit, az Euronics-ban legalább azt ígérik, hogy 12-ére az áruházban van a teló. Az előbb beszéltem velük, azt mondták, hogy ez kb. 80%-ban be szokott jönni... az meg nekem kevés) -
Tiboretto
csendes tag
Sziasztok! Újra 15%-os kuponakció a Lenovo okosokra az edigital-nál!!! (mától vasárnapig)
kuponkód: LENOVOJOY
www.edigital.hu/joyMeg is rendeltem az A536-ot, remélem, nem kell rá annyit várni, mint a módszerváltás környékén egy Trabantra!
-
Tiboretto
csendes tag
válasz
SilverNyil #114 üzenetére
Szia. Tegnap jött, de mikor rendelted?
-
Tiboretto
csendes tag
Sziasztok! Nyomógomb háttérvilágításra volt már visszajelzés? Nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest