- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nóra 666
újonc
Sziasztok!
A lányom elfelejtette a képernyőzár ábrakódját.
Lenovo a536 telója van. Mit tehetnénk hogy feloldjuk? -
gps76
őstag
Sziasztok
Tudtok egy kis infót adni,telenoros A536(1 SIM van csak) rom lementését mivel lehet egyszerüen megcsinálni? A duál SIM-es firmware-ek jók erre is? -
Ecuska
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, 3 napja vásárolt Lenovo A536-os készülékemnél az állapot jelző led nem villog ha nem fogadott hívás, sms jön kizárólag ha töltöm akkor piros a led ha feltöltődött zöld.
A beállításokba bevan pipálva hogy jelezze a nem fogadott hívást és sms-eket...Tudtok segíteni mi lehet a baj?
Köszönöm! -
jobesz
tag
üdv! Senki nem tett rá még cyanogenmod 12.1 es lollypop rom ot? van benne vajon magyar?
nehéz romot tenni ezekre?
needrom on 1 hónapja fentvan, feltenném ha ok
-
patyi11
újonc
Sziasztok
nekem is egy lenovo a536 om van kb 3 hónapos .. azt szeretném megtudni hogy az miért van hogy a belső tárhelyéből kivan használva 4,5gb és elérhetőnek pedig csak 400mb -ot ir ? ez miért van ?
nem vagyok olyan nagy telefonos meg ien zseni ugyhogy ha tudtok válaszolni akkor érthetően mert én még azt se tudom mi az a rootolás
köszönöm
-
Priska
újonc
Ugyanott vagyok, ahol voltam. Bejövő hívást, sms-t tudok fogadni, - mást nem.
Ha én akarok hívni, vagy kamerázni, -így csinálom: jobbra húzom a lakatot és a zöld tel.ikont, vagy a kamerát is jobbra húzom. Azok meg nem csinálnak semmit. Nem kell még vmit megnyomnom a jobbra húzás előtt?
Még az üzletben csinált az eladó pár képet. Azok gondolom, a Fotók ikon alatt vannak. De az se nyílik ki. Hiába érek hozzá, vagy próbálom jobbra kimozdítani. Minden ikon visszapattan.
Pillanatnyilag ennyi. Kösz. -
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Nálam a wifi-re nem akar csatlakozni. Beállítva és mentve van a kapcsolat,de miután reggel bekapcsoljuk a routert nem csatlakozik automatikusan,ki-be kell kapcsolni a telón a wifit aztán megy rendesen. 2 ilyen készülék van a másikkal semmi gond.
Ötlet,tanács,tipp? -
jobesz
tag
üdv!A536 milyen romot érdemes feltenni?
a cyanogenmod 12.1 es lollypop rom ban van magyar?
mit érdemes feltenni lollypop alapút, amiben van magyar?
köszönöm a válaszokat -
patyi11
újonc
Sziasztok
nekem is egy lenovo a536 om van kb 3 hónapos .. azt szeretném megtudni hogy az miért van hogy a belső tárhelyéből kivan használva 4,5gb és elérhetőnek pedig csak 400mb -ot ir ? ez miért van ?
nem vagyok olyan nagy telefonos meg ien zseni ugyhogy ha tudtok válaszolni akkor érthetően mert én még azt se tudom mi az a rootolás
köszönöm
-
Priska
újonc
Nem volt, ez az első. Segítő ismerősöm sincs.
Az eggyel több nullára rájöttem, így már kicsöngenek a hívásaim és tudom fogadni a bejövőt is. Kösz mindkettőtöknek.Bár, netezni szoktam, de még nem jöttem rá, hogy a mobil ikonjai miért vannak időnként legalul? Hol kell lenniük? Ha én akarok egy számot hívni, a zöld telefon ikon is hol kinyílik, hol nem. Merre húzzam?
Akinek van türelme, mindenféle egyéb alapszintű magyarázatot más ikonról is örömmel fogadnám. (pld. Mi a képernyő alatti bal sarokban és középen levő ikon? A kamera ikonját hogyan tudnám megnyitni? Vagy bármi kezdőknek való magyarázatot. Kösz.
-
patyi11
újonc
válasz
aytukabozs #6 üzenetére
Sziasztok
köszönöm
-
zorzy4
addikt
Sosem volt okos telefonod? El kell húzni jobbra az ikont hívás fogadásnál. Akkut nem árt 16 órát tölteni kikapcsolva, de nem kell csontig lemeríteni mit régen. Látsz térerő ikont? Bár gyanítom más gond lesz. Új a szám, és a sim? Mert ugye ha idáig is ki volt kapcsolva a pin, akkor az új telefonban sem kéne kérnie.
-
Priska
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy Lenovo A369i mobilt, de hiányolok egy részletes használati útmutatót. (10 éve vettem a korábbi telefonom, akkor kaptam vele egy 32 oldalas magyarázó füzetet.) Most mindent nekem kellene kitalálnom?Segítsetek alapfokon!
A vásárlás után beállíttattam, hogy ne kérje mindig a pin-kódot. De hogyan tovább?1. Fogadni se tudom a hívást. Ha hívnak, csöng, de hogyan tovább? Rátettem az ujjam a telefon ikonra, de semmi. Megnyomtam a fenti bekapcsoló gombot, ezzel meg eldobtam a hívást.
2. Eljutottam egy induló hívásig. Beütöttem a saját vezetékes számomat (006-1-xxxxxxx). Erre az automata azt mondja, hogy nincs ilyen szám!
3. Ugyanez, ha a vezetékesről hívom a mobilt. (006-30-xxxxxxx) Nincs ilyen szám.4. Hány órát kell tölteni az aksit?
Bejövő sms-t meg tudok nyitni, de mást nem. Segítsen vki!
Legjobb lenne egy részletes útmutató, de ilyen a Lenovo honlapon sincs!
Várok. Kösz előre is. -
jobesz
tag
üdv!A536
a cyanogenmod 12.1 es lollypop rom ban van magyar?mit érdemes feltenni lollypop ra amiben van magyar?
köszönöm a válaszokat
-
Kisadi55
tag
Van itt olyan, aki játszik a telefonon?
Az lenne a problêma, hogy mikor van net is, meg minden oké, elindul a pálya, nem laggol de egyszercsak beakad, és kidob a kezdőképernyőre. Ez nem áll fenn minden alkalommal, pont ezért nem tudom mi miatt van... A játék egyébként Modern Combat 5: Blackout -
rudolfee
újonc
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy Lenovo A606 típusú készüléken, hogyan kell levenni a billentyűzet rezgését?
Köszönettel: rudolfee
-
SamSem58
aktív tag
válasz
pjotar777 #1174 üzenetére
Hali,
bekapcsolt állapotban nem tudnak hívni mert a hívó félnek nem vagyok elérhető és olyan is van hogy nem csörög ki a telefon amikor hívnak és csak később jelzi ki a nem fogadott hívásokat -
Egyetértek minolta5 - hozzászólóval, ugyanis Telenor-os vagyok és az általad jelzett hibák az összes telefonomnál (Nokia, SonyEricsson, Sony, Lenovo A850+) előfordultak, de tudtommal előfordulnak a Telekomnál és a Vodafonnál is... Kies kis hazánkban ilyen a szolgáltatás minőségeSzóval a hibák nem a te készülékedben vannak - de egy SIM kártya cserét megér a dolog, vagy jobb lesz... (vagy nem
)
A szóban forgó hiba napjainkban ugyan kevesebbszer fordul elő mint pár éve, de csúcsidőben sajnos most is adott.
-
pjotar777
újonc
Sziasztok!
Van egy telenoros a536-osom de ilyen idióta egy telefon.
sokszor bekapcsolt állapotban nem tudnak hívni mert a hívó félnek nem vagyok elérhető és olyan is van hogy nem csörög ki a telefon amikor hívnak és csak később jelzi ki a nem fogadott hívásokat.
gyári szoftver van rajta nem volt piszkálva egyáltalán és teljesen új telefon.
4.4.2es androiddal
tud valaki esetleg megoldást a problémára?
előre is köszönöm -
Faur
csendes tag
Sziasztok!
Én itt vettem fóliát a masinához:
http://ecell.hu/Lenovo_A536_Kijelzovedo_folia
Minden külön van kivágva.
-
zorzy4
addikt
válasz
harrygabi2 #1171 üzenetére
Mivel néha tucatjával adnak ennél komolyabb teflonokat, bolhapiacon betört kijelzővel ennyiért, nem irreális. Én tabot vettem 2000ért, betörten dobozzal mindennel.
-
harrygabi2
újonc
Sziasztok!
Vásároltam 3-4hónapja egy ilyen készüléket, független, dual sim garancia minden újonnan.
Használtam is, semmi baj nem volt vele majd egyszer megütődött az övtáskámban a jobb alsó sarok és felszaladt egy csomó hajszálrepedés a külső kijelzőn, az érintő meg lcd panel nem sérült, nem foltosodott semmi.
Használtam így tovább, majd egyszer csak lemerült teljesen a telefon, nem raktam fel töltőre bent hagytam szálláson, reggel kimentem dolgozni este hogy beértem vissza a szállásra feldugtam töltőre és nem reagált rá semmit.. fent hagytam egész este nagy nehezen elkapta a töltést és felment teljesen.. onnantól kezdve gyorsabban merült, gondolt egyet a telefon és 25%-ról kikapcsolt hogy lemerült majd észrevettem azt is hogy a kamera nem működik, ha megnyitottam akkor azt írja hogy valami használja a kameraalkalmazást, próbáljam később.Berágtam, pont lejárt a hűségem is a szolgáltatómnál kihoztam egy új telefont ez meg porosodott az asztalon.. most viszont megszorultam, szeretném eladni donorként egy srácot is találtam viszont így csak 5 ezer forintot adna érte töltőstől papírostól mindenestől tokom is van hozzá.
Nem lehet hogy esetleg ez a kamera probléma csak valami szoftverhiba? Kell nagyon a pénz, de azért ezt az 5 ezer forintot keveslem. -
Cselo
csendes tag
Tudja valaki, hogy hol lehet A536-oshoz olyan védőfóliát venni, mint ami a dobozban is volt? Cserélnem kellene, de sehol nem találok olyat ahol csak a hangszóró és a kamera van kihagyva...
-
@Jocó@
tag
Tárgytalan, közben google segített.
Lenovo USB VCOM driver telepítés (Windows 8.1 esetén driver aláírás ellenőrzés kikapcsolás)
A536_S147_140910_ROW letöltés, kicsomagolás. Ebben van flashtool is.
Telefon gépre dug (talán '+' gomb nyomva tartása.) Nagy nehezen felismerte.
Flashtool elindít, scatter file kikeres, download mode.Míg a telefon töltikézik, addig a Bűnvadászok jobb jeleneteinek megtekintése ajánlott.
Zöld pipa, újraindít, pár perc és újra megy. -
@Jocó@
tag
Sziasztok!
Asszonykának van ilyen telefonja, rányomott a frissítésre, és most a felborult droid fogad indításkor.
A telefon nem volt root-olva.
Nyomtam egy wipe data-t neki, de nem tért észhez.Garis még a telefon, de 2 nap múlva utazunk, így nagyon kellene.
Mivel az asszonyé, nem vagyok képben a Lenovonál használt flash programokkal, és image-ekkel.
Van rá lehetőség, hogy valami stabil rom-al (next, next finish szerűen) felülírjam a készüléket, így házilag leheljek bele életet?Előre is köszönöm a segítséget!
-
tomi.luki.91
újonc
Sziasztok !
Egy kis segítség kellene, nekem is LenovoA536-om van . Egyik napról a másikra valahogy bekerültek a facebook-os ismerősök a névjegyzékbe és nagyon idegesít. Hogy lehet beállítani h ne kerüljenek oda?
Előre is köszi ! -
Takanaka
csendes tag
Helló abban tudtok segíteni hogy az elmentett telefonszámokhoz hozzá rendelt fényképek hívás fogadáskor miért nem jelennek meg (számok telefonra vannak mentve )
-
ienek
újonc
Elvittem szervízbe, vagyis az egyik ED boltba, mert ahol vettem az már megszűnt, Budaörsre meg nem mentem ki, ahol a szervíz van.
Lementettem mindent, szereztem két másik telót kölcsönbe, átraktam a SIM kártyákat és odaadtam az ügyintéző srácnak, hogy baj van: nincs hang, stb. Megnézte, felírta amit kellett majd kipróbálta, hogy tényleg mi a baj.
K. ciki volt, mert minden hang megvolt rajtaműködött rendesen. Azt mondjuk nem tudtuk kitalálni, hogy akkor mégis mi lehetett a baj.
Otthon viszont észrevettem, hogy ha sms jön, annak nincs hangjaCsak azért írtam le ezeket, hogy ha másnak is van hasonló baja, akkor érdemes szétszedni, kivenni a SIM kártyákat, hátha megjavul magától
-
robotnyk
tag
üdv
családban van egy ilyen telefon, de a GPS nem valami megbízható. dual sim, telenor+upc mobilnet. úgy egy hete frissítettem firmwaret rajta, de nem igazán változtatott a dolgon. van hogy működik, de sokszor negyed órákig nem talál jelet, pedig nem offline kéne találnia. van valami megoldás erre? GPS Statust próbáltam, elsőre talált is jelet, utána alkalmazásokban is ment (waze, maps), de másnap egy tesztre már az is alig talált műholdat (reset-download extra datát is próbáltam)
-
ienek
újonc
Sziasztok!
Kb. egy hete elment a telefonom hangja. Vagyis csak úgy tudok telefonálni, ha vagy kihangosítom, vagy bedugok egy fülest. Szóval nem igazán jó ígyEngem hallanak, de én semmit nem hallok.
Van ötletetek, hogy mi lehet a baj? Köszi.
Annyit még, hogy egy ideje már nem headset-es fülest használok zenehallgatáshoz, hanem sima fülest. lehet, hogy az b..ta el az érintkezést? Vagy mi?
Minden ötletet, segítséget köszönettel veszek. -
stampedli
tag
Nem hiszem, hogy a frissítéstől zárlatos lehet az akku. Nekem is a legfrissebb firmware van fent, de nem érzek különbséget, eddig is naponta töltöttem. Szerintem ez normál. Esetleg nézd meg pl. Gsam battery monitor-ral, mi eszi az akksit.
-
3shae
aktív tag
Sziasztok
ezt a telefont láttam 35e forintért a Tescoban de volt mellette egy 859-es is szintén ennyiért
Az említett telefon miben jobb ettől? De akkor miért egyforma az àr?
-
k-eszt
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Frissítettem 3 napja a legújabb firmware-t, azóta mindennap lemerül a telefonom. Az új frissítéstől lehet vagy esetleg az aksija zárlatos?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
stampedli
tag
válasz
tomig22 #1143 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy az SD kártyán egy Ringtones nevű mappába raktam az mp3-akat, amiket csengőhangnak szántam, így a hang beállításokban ki tudom választani azokat is a gyáriak mellett. Értelemszerűen, ha nincs SD, akkor a belső tárhely azonos nevű mappájába teszed (magyarul gondolom Csengőhangok néven fut).
-
tomig22
újonc
nem ott volt de megvan köszi és rátölteni csengőhangot hogy lehet?
-
tomig22
újonc
köszönöm de a hangbeállításokat nem találom
-
-
tomig22
újonc
sziasztok tudnátok segíteni két problémám is van. Hogyan lehet csengőhangot beállítani és hogy miért merül kb percenként 1 százalékot ha csak simán használom a telefont nincs közben netezés és telefonálás? köszi a segítséget előre is.
-
márta84
újonc
Első forumozó vagyok és szeretnék segitséget kérni.
Kaptam egy Lenovo a536-os telefont, amiről sikerült a kezdő képernyőröl eltüntetni vhogy az üzenet ikonját.
Hogy lehetne ezt visszavarázsolni?
Aki tudja esetleg a megoldást, az irja le nekem legyen szives lépésről lépésre.
különben nekem nagyon tetszik a telefon és jól müködik.
köszönöm a segitséget
márta84 -
A536_S161_141115_ROW stock rom letöltés.
Gyári, nem root-olt Flashtool-lal feltehető ROM.
DE!
Nincs tesztelve, így fokozottan csak saját felelősségre!
Csak végső esetben szabad vele bármit is kezdeni!
A preloader ne legyen bepipálva flash-kor.
DA DL all with checksum mindenképp legyen bepipálva!Aki nem tudja mire jó, ne használja!
-
intelMMX
senior tag
Próbálta valaki az új firmware-t?
Nekem tegnap jelzett a telefon, hogy elérhető.
Érdemes frissíteni, vagy nem javít sok mindent? -
stampedli
tag
válasz
cappa72 #1127 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, így már tisztább, de még mindig nem megy minden úgy, ahogy kéne.
Gépen csinálom, a mentés úgy tűnik végigment, mert a 2,9 GB belső tárhely 0,9 GB-ra csökkent.
A számítógépre mentésnél ezt a hibát kapom:A telefon MTP módban van, ennek van jelentősége?
(Az su - parancsra not found-ot ír, ez normális?)UPDATE: Egy könyvtárral visszalépve, és úgy kiadva a pull parancsot mintha elindult volna valami. (:
-
válasz
stampedli #1126 üzenetére
Két módon lehet megcsinálni a parancsokat.
Az egyik a terminál emulátor, ekkor nem kell
adb shell
Ekkor ugyanis a terminál emulátor rögtön a telefon parancssorát használja.Ha számítógépről csinálja valaki, akkor van az, hogy az
adb shell
paranccsal "belép a telefonba", és az ottani shellt (parancsértelmezőt, parancssort) használja.Copy/paste-tel lehet dolgozni a parancsoknál, vagy egyenként kell minden sort bepötyögni?
Lehet copy/paste páros. Csak figyelni a sor végére, ne legyen levágás.A telefon belső tárhelyén hová ment?
A /data/local/tmp könyvtárba
PC-re átrakás után törlődik, vagy kézzel kell eltávolítani?
Nem törlődik, magadnak kell gondoskodni róla, pl.:
adb shell
su -
cd /data/local/tmp/
rm android.img
rm ebr1.img
....
ésatöbbi ennek analógiájára. -
stampedli
tag
válasz
cappa72 #1123 üzenetére
Köszi, ez nagyon hasznos! Hátha így tudok rendszermentést kreálni. Egyelőre nem sikerült, így van pár kérdésem.
Ugye az adb parancsokat a telón kell megadni Terminal Emulator-ban? PC-n próbáltam, miközben a telefon rá volt kötve, de nem igazán működött, legalábbis erre a parancsra hibát dobott: adb pull /data/local/tmp/. .
Copy/paste-tel lehet dolgozni a parancsoknál, vagy egyenként kell minden sort bepötyögni?
A telefon belső tárhelyén hová ment? PC-re átrakás után törlődik, vagy kézzel kell eltávolítani? -
Gery1987
őstag
válasz
hercegnő76 #1124 üzenetére
Te is root után akartál frissíteni? És töröltél gyári appot? Nagyon jó.
Teljes újrahúzás kell. Cappa72 kolléga tud elméletben segíteni. Van szoftverem. Ha kell privátban dobj e-mail címet és küldöm.
-
hercegnő76
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, rootolt lenovo A536, bekapcs után csak a felborult droid, "nincs parancs" üzenettel....nem kommunikál semmivel!!! Mit lehet tenni, sos segítség kéne!!!! KÖSZÖNÖM!!!!
-
Került hozzám fél órára egy A536.
Ez elegendő volt arra, hogy egy komplett rendszermentést csináljak róla.Hogy hogyan?
Kell hozzá:
- olvasási hajlandóság
- figyelem
- adb elérés vagy root-olt telefon
- figyelem
- legalább 2,5GB szabad hely a telefon belső SD-jén.Figyelmeztetés!
A dd parancs nem veszélytelen!
A helyesírási hibákat kegyetlenül bünteti. Ha elírod az of (output file) utáni részt, és nem a megfelelő helyre íratsz vele, akkor téglát lehet varázsolni a telefonból!Csak saját felelősségre!
I. Vegyük azt az esetet, amikor van számítógép, amivel összekötjük a telefont.
I.1. Nincs root a telefonon:
- ez esetben is lehetőség van a telefon ideiglenes root elérésére, de csak adb-n keresztül.
- nyisd meg a tárcsázót!
- üsd be az alábbi kódot: *#*#3646633#*#*Ekkor megjelenik a mérnöki menü (engineering mode)
A képernyőn az ujjadat balra húzva tudsz lapozni. Lapozz el egészen a Log and Debigging menühöz, ahol találsz egy User2Root menüpontot.
Bökj rá a User2Root gombra. Eztán 2 opciód lesz: Root és User. Pöttyints a Root-ra. Ekkor kiírja, hogy sikeres a frissítés.
Ezzek után a Rendszerbeállítások -> fejlesztői lehetőségek menüpontban (ha nincs kikapcsolva) kapcsold ki az usb hibakeresést. Aztán kapcsold be az usb hibakeresést, és csatlakoztasd a telefont a számítógéphez.
Ha a számítógépen az usb driver telepítve van, akkor a telefonon ez látszódik az értesítési sávban.
Ezek után adb-n keresztül kell doglozni:
Nyiss egy terminált (command line, shell)
adb shell
su -
dd if=/dev/preloader of=/data/local/tmp/preloader.img
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/mbr.img bs=1024 count=512 skip=0
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/ebr1.img bs=1024 count=512 skip=512
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/pro_info.img bs=1024 count=3072 skip=1024
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/nvram.img bs=1024 count=5120 skip=4096
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/protect_f.img bs=1024 count=10240 skip=9216
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/protect_s.img bs=1024 count=10240 skip=19456
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/seccfg.img bs=1024 count=128 skip=29696
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/uboot.img bs=1024 count=384 skip=29824
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/bootimg.img bs=1024 count=16384 skip=30208
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/recovery.img bs=1024 count=16384 skip=46592
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/sec_ro.img bs=1024 count=6144 skip=62976
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/misc.img bs=1024 count=512 skip=69120
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/logo.img bs=1024 count=3072 skip=69632
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/expdb.img bs=1024 count=10240 skip=72704
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/data/local/tmp/android.img bs=1024 count=2097152 skip=82944
exit
exitHa ezzel megvagy, akkor nyisd meg újra a parancssort, mivel adb-vel fogjuk kiszedni az elkészült mentést a számítógépre:
md dd-backup <<-- ezzel létrehozol egy dd-backup nevű könyvtárat
cd dd-backup <<-- ezzel belépsz alétrehozott könyvtárba
adb pull /data/local/tmp/. . <<-- ez kihúzza a számítógépre a mentett fájlokat
Figyelj a szóközre, a kis- és nagybetűre, mert a droid érzékeny erre!
Sokáig fog tartani, mert a system partíció hajszál pontosan 2GB-os! (hex 8000000)(mondjuk azt nem értem, hogy minek 2GB-os system, amikor egy 6595-ös vibeui-s telefonon elfér a system 1,2GB-on úgy, hogy kb 800-900MB-os a rendszerfájlok összessége...
)
Joggal kérdezhetné valaki, hogy a data-t nem kellene menteni?
Lehet, de...
... A data partíción a saját alkalmazások és adataik, telefonkönyv, sms stb... vannak, amik factory resetkor törlődnek. Illetve a data partíció még tartalmazza az emulált belső SD-t is, amely SD tartalma peig menthető simán számítógépre.
Továbbá CWM-ből lehet menteni az adatpartíciót.
Továbbá 5292544kbyte-ot saját magára menteni lehetetlen, dd-vel root jog mellett viszont a fizikai sd nem használható.
Ezért.
-
Lapeno53
újonc
Sziasztok !
Valaki találkozott már olyan problémával h ha a telefon csatlakoztatom PC-re akkor fel-le dobálja megállás nélkül ? ( 3mp-ig va kapcsolat majd megszakad majd ismét kapcsolódik) saját valamint adb driver telepítve van pedig !
Háttér infó: a rootolt telefon frissült majd ezek után a rendszer hibára futott ( bekapcsolás után nem indul csak a fekvő android jelig és "nincs parancs felirat")
Megoldásnak a rom újrarakását tanácsolták, de így elég nehézkes lesz.
Esetleg ismer valaki megbízható szervizt aki elvállal lenovok szoftveres újraélesztését ? -
zorzy4
addikt
válasz
kákalakiakka #1119 üzenetére
igen az. Egy szolgálltató nem fog dual sim független telefont árulni. Az ö oldalukon is úgy volt hírdetve?
-
kákalakiakka
újonc
Üdv! Családtagom vett egy A536-os telót, Telenoros, KLIKK-es pedagógus flotta csomagban. A durva, hogy ebben 1 db SIM hely van, pedig úgy volt hirdetve hogy dual sim-es. A gyári oldalon is dual sim van írva. Szerintetek hol lehet panasz tenni? Lehetséges, hogy ez a Telenor számára legyártott széria lenne?
-
bosibo
csendes tag
válasz
emerson12223 #1114 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült!
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg érdekelne valakit, van egy eladó Lenovom -
Gery1987
őstag
válasz
zegigyerek #1115 üzenetére
Hát én megmondom őszintén ezt sosem próbáltam. Anno régebbi Nokia telefonon ez úgy működött hogy hosszan nyomtad a headset felfevő gombját és hadd szóljon.
Próbáld ki. Ha nem megy akkor sanszosan nem tudja, de fogalmam sincs. Nem tudom.
-
zegigyerek
csendes tag
Sziasztok!
Működik ezen a készüléken a hangvezérlés?
Egyrészt lehet-e a nevekhez hanghívást beállítani, másrészt az is érdekelne, hogy hívásindítást ill. befejezést lehet-e hangvezérléssel irányítani?
Ha lehet, akkor hogyan?
Még csavar a történetben, hogy headsettet használok.Köszönöm előre is!
Üdv. -
bosibo
csendes tag
Szia,
Hol találom azt a fejlesztői módot?
Nem tudom a telót összehozni a PC-vel, napok óta próbálkozom.
Pedig egyszer már sikerült, de közben böngészőt cseréltem, és nem találom a fonalat...Köszi
-
pels
csendes tag
Sziasztok! Tudom, hogy ez az A536-as telefon oldala de kellene egy kis sos segítség. A problémám az, hogy vettem egy Lenovo A319-es kártyafüggetlen dualsim-es telefont Android 4.4.2 szoftverrel és nem találom rajta a megszokott menü gombot amivel a telefon menüjébe be tudok lépni. Kérdésem a következő lenne, hogy a Lenovo a saját telefonjain nem alkalmazza ezt a gombot vagy pedig a 4.4 Android verzióban nincs már menü gomb mert minden programot ki kell tenni a főképernyőre? Alul van a telefonon három gomb ha azokat megnyomom azok sem visznek be a menübe. Úgy nem próbáltam, hogy volt benne sim kártya. Esetleg egy másik launcher letöltése után előhozható a menü gomb? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm.
További szép napot! Üdv! -
hekvabt
újonc
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy amikor messengert használom és közbe zenét hallgatok amikor üzenetet kapok leáll a zenelejátszás. Nem tudja valaki mi lehet a hiba?
-
szpety
újonc
Köszönöm a gyors választ. Igen Telenoros.
-
szpety
újonc
Szép estét. Ma kaptam egy ilyen telefont, de nem tudom hol lehet berakni a második SIM kártyát. aki tud segítsen!
-
zorzy4
addikt
válasz
emerson12223 #1105 üzenetére
Én nem találkoztam térerő problémával. De ha tényleg rossz akkor szerviz. Erre más megoldás nincs.
-
emerson12223
újonc
Üdv! Ezt a térerő problémát illetve az autós kihangosítóval nem vagy csak lassan kommunikál. Felhívnak és nem hallom az illetőt. Hívást nem tudok felvenni. Ezek természetes hibák, mert ezek nélkül tényleg jó lenne, de ezzel együtt egy rakás s*ar! Nagyon megköszönném, ha lenne valamilyen alkotó ötlet a hibák kezeléséhez, mert nagyon idegesít
-
Kisadi55
tag
Nekem is jobban bejön a 2.0, de félek hogy nem bírná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged