Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Üdv!
Örülök, hogy sikerült elhatároznod magad, azt hiszem ez volt a legjobb döntés.
Azt esetleg megtundád írni, hogy abszolút minimális terhelés mellett (min fényerő, wifi kikapcsolva) kb mennyi ideig bírja aksiról?
A másik ami nagyon fontos számomra, az a "halkság" Ez persze szubjektív, de mégis, Te hogy ítéled meg a gépet? Állandóan megy a ventije?Gratulálok a géphez, nagyon jó vétel volt
Üdv Gábor
-
sti
tag
Most már az új gépről írok. U350 lett a legkisebb procival amivel kapható, és 8 cellás aksival. Így 135 lett a vége és 2 órányi ismerkedés után azt kell, hogy mondjam, ennél jobban nem is dönthettem volna azokból a tipusokból amik közül választani szerettem volna. Nagyon jól osszerakott, könnyű, és meglepően szilárd gép az U350. És még bőven a könnyen hurcolászható fajta. Köszi mindenkinek és ha van kérdés a géppel kapcsolatban szivesen válaszolok.
-
Throme
veterán
Helló!
Szerintem a kérdésben benne is van a válasz...
"sajnos nem engedhetem meg pillanatnyilag magamnak"
"hordozható"
"nagyon mobil, könnyű, strapabíró kis gépet "
"nem kell túl nagy teljesítmény"Akkor el is van döntve, nem? e10s-2
Azért arra figyelj -szerintem - oda, hogy nem minden nap veszel gépet (gondolom
) és ne azon a 40k-n múljon az, hogy később megbánod a döntésed.
Hogy mennyire égető egy új gép azonnal, csak te tudod. Talán x hónapot még tudsz spórolni, vagy vedd hitelre....
Nem vagyok szakértő, de ezek a gépek tényleg a "nem kell túl nagy teljesítmény" kategória harcosai.De ez mind csak az én véleményem....
-
N.GÁBOR
aktív tag
Szia!
Ha nem kell nagy teljesítmény, akkor csak azt tudom mondani, mint az előttem szóló, hogy ne adj ki ennyi többletpénzt.
Viszont bármennyire is mobil gépet szeretnék, az biztos, hogy nem választanám az S10-est, hanem akkor már inkább az S12-est. A 10"-os kijelző a használhatóság határán van, nem is beszélve az aprócska billentyűről.
Szerintem az 5 cm-rel nagyobb kijelző és a lényegesen használhatóbb kijelző megéri a plusz tízezret. Jó esetben ugyanis egy notebook\netbook hosszú távú beruházás.
Üdv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Microsoft Excel topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest