Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
barnam_ #11821 üzenetére
Na igen de hogy lehet azt eldönteni hogy melyik gyári, mert oké hogy a kapacitás gyári de hogy gyári-gyári e tehát hogy pont azt a gyártmányt teszik bele gyárilag is.
Hogy lehet eldönteniMert itt van ez gyáriként hirdetve de kép alapján ki mondja meg
hát nem tudom
Amit írsz program minden indítás+ töltő csatlakozóeltávolítás után alap beállításra áll be, és még ezt nem javították bios frissítéssel, már ha jól tudom hogy nem jött rá frissítés
És veszek drágán "eredeti" akkumulátort és az is csak 14hónapig bírja, eddig bírná szerintem egy utángyártott is
De a fő félelmem , hogy oké hogy veszek bele aksit, de 10hónap múlva lejár a garancia és ha utána viszi magával a meghibásodó akkumulátor az alaplapot lágyan nagy ívbe dobhatom ki az egészet, mert az alaplapot biztos örök áron cserélnék, akkor inkább nem teszek bele akkumulátortDe tényleg keveset használom akkuról, hagyom én az egészet és használom akku nélkül, még egy emailt megeresztek a akku javítóknak hogy mégis menyiért vállalnák, és beírom ide is
Még egy kérdés
Szerintetek ha visszakapom a gépet és csak visszarakom a SSD-t bele, vegyem ki a rossz akkut vagy hajam benne?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest