Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dugo_
veterán
Egyszerűbb és olcsóbb lenne végre elvinni egy szakemberhez, mielőtt még jobban tönkreteszed a laptopot...
Aliról meg nem rendelünk akkut, mert a 99%-uk ilyen megbízhatatlan, annál még az is jobb, ha itthoni forgalmazású utángyártottat veszel fél-1 év garival és visszacserélteted 3/14 napon belül, ha nem indul a gépben.
-
-
-
426os
őstag
Ahogy mondják, a billentyűzetet alulról a csavarlyukon picit megnyomod, hogy felül alá tudj nyúlni. Ezután már szépen ki lehet pattintani sorban, körben, nincs vele gond. Visszarakásnál érdemes úgy visszarakni, hogy picit meghajlítva a két szélét illeszted a helyére és utána a közepét pattintod be, mert különben a széle nehezen fog bepattanni.
Az alsó borítását célszerűbb a gép elejénél megkezdeni, de patent törésre sajnos fel kell készülni. Amikor legelőször szedtem szét, nekem is sikerült letörnöm 1-2-t, amik közül egy a szellőző rácsnál volt baloldalt. Azóta ott sajnos nem illeszkedik rendesen a gép alja, van egy pici rés. Ha máshol törik az nem olyan katasztrófa, mert a csavarok a helyén tartják de ezen az egy helyen csak a kis patentek húzzák össze a házat.
Gitárpengető, műanyag feszítő cuccos javallott a szereléshez. A billentyűzet alatt pedig az egyik csavar felett találkozni fogsz egy garancia matricával. -
bul07
nagyúr
Igen a hátlap felől szoktam
Kiszedem a csavarokat 3-at, majd egy olyan csavarhúzóval ami átfér a műanyag lyukon megnyomom míg ki nem pattan, felsőkét lyuk közül ez egyiket, majd utána kézzel kipattintom körbe
Nem olyan könnyen törik nagyon hajlékonyHa a billentyűzet se sikeredik akkor a burkolattal még nagyobb bajaid lesznek , mert én mikkor szedtem széjjel jó pár patentot eltörtem, és azóta még pár megadta magát a legutóbbi szétszedésnél , már szinte egy se tart
Ebben a hozzászólásomba pár képEsetleg egy ilyent ha rendelsz megkönnyítheti a szétszedést
-
Dhampir
félisten
15.000-ből kijön szállítással együtt.
Lenovo L12L4K01 Original, 3 év garancia.
-
426os
őstag
Itt tudnak segíteni árazásban. De rossz aksival eléggé csökken az ára.
-
fravik
tag
A billentyűzet kijön, ha a megfelelő csavart/csavarokat kicsavarod - a burkolat ekkor még fent van - és "megbököd" ezen lyukakon keresztül. Viszont, ha már a burkolatot is le akarod szedni, ahhoz a törések/repedések elkerülése végett ajánlott valami eszköz használata. Szerintem is elég optimálisan álltak hozzá a szerelési útmutatóban a szétszedéshez. De ha Neked könnyebb anélkül, akkor tedd azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest