Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
-
Biqci
aktív tag
-
Fitzgerald
veterán
Hardveres teljesítményben abszolút az élmezőnyben van a mai napig, de multimédiában nem.
Már jó ideje terveztem egy komolyabb, dedikált zenelejátszót vásárolni, de minimum 80-100000 forint körüli kiadást jelentett volna egy hangminőségbeli ugrás a Le Max 2-höz képest, aminek azért egészen korrekt a hangminősége, bármekkora humbug is az egész CDLA audió dolog. Az LG V20-ban lévő Quad DAC viszont messze a legjobb mobilos DAC manapság a piacon, azon kevés megoldások egyike, amelyek az említett kategóriában induló dedikált lejátszókkal is felveszik a versenyt. Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy emellett a V20 az egyik legjobb kamerás telefon is (régebben nem volt szokásom, de mostanában elkezdtem a telefonnal fotózgatni, és fontossá vált, hogy minden körülmények között jó képeket tudjak készíteni), és minden egyéb területen hozza azt, amit én egy phablettől elvárok (nagy méretű QHD kijelző, sok ram, nagy belső tárhely), akkor már nem is tűnik soknak érte ez a pénz. -
tibcsi0407
félisten
Nem tudhatod, hogy ugyanaz-e a hardver, amíg nem szeded szét. Le is írtam.
Mi Note 2-ről volt szétszedés cikk, pontosan a nem global változatról és olyan RF volt benne, ami tudja a B20-at.
Az X829-ről nincs szétszedős cikk tudtommal, max az X820-ról.
Az X800 USA változata is eltért hardveresen az X800 CN változattól, pedig ugyanúgy nézett ki, a specifikációk is ugyanazok voltak, a hang, a bluetooth még is más volt belül. ( azt is azért szórták ki olcsón a webshopok. Nincs itt sem másképp.)
Amit csinálni kell, arról van egy raklap fórum az XDA-n, mondanom sem kell, hogy 99% kudarcba fulladt. Snapdragon 820 és újabb SoC verziókon tudtommal egy telefonban sem tudták még aktiválni a B20-at.
A Qualcomm sem hülye azért, hogy ezt csak úgy lazán a közösség kezébe adja.
Megpróbálhattok első körben QCN mentést készíteni egy X820 és egy X829 NVRAM-járól és összehasonlítani betűről betűre az benne található kódokat.
Kis utánaolvasás után talán tudjátok szűkíteni a kört, hogy melyik sorokat is kell keresni.
Nem mondom, hogy lehetetlen a feladat, de maximum 1% esélyt adok rá. Ahhoz pedig legalább 1-1 olyan tulaj kellene a topikban, aki valóban ért is hozzá, nem csak hülyeségeket ír. -
fehermokus
aktív tag
A remény hal meg utoljára...
A Factory Reset szerintem nem fogja megoldani a problémádat, de mint teendő ez az első dolog. Ha teszel fel TWRP-t, akkor csinálj először egy backup-ot és a mentésről csinálj egy másolatot egy biztonságos tárolóra. A backupnál pipálj be mindent - már ha eddig hagy eljutni.
A többit megtalálod az összefoglalóban. -
norbert0
csendes tag
Egyébként a gyári LeEco füles (én x822-hoz nem kaptam) nekem eleve kevéssé szimpatikus kivitel, mert nem in-ear, ezek ki szoktak potyogni a fülemből. Amit én eddig találtam normálisnak tűnő rendelhető CDLA szabvány fülest LeEco-hoz az a New Bee féle fülesek, de ezeket kicsit drágállom és nincs hozzá mikrofon sem. Végül rendeltem olcsón egyet Ali-ról, ami nem márkás, kb 8 dolcsiért, ez persze nem szól valami jól.
-
Rozmika
tag
Aureel ROM jól működik nálam, eddig nem volt probléma csak annyi, hogy beragadt egy process és az merítette a telefont. Most próbálgatom, de nagyon gyanús, hogy a play service volt a bűnös. Azt beállítottam, hogy ne akarja bezárni a tel és azóta nem jött a hiba. Értesítési problémák lehetnek a gmail-lel, többi dolog jól működik.
Couco - szerintem jó ROM, de a legutóbbi frissítésnél nem volt magyar (addig is kb 80% - os volt), ezért nem használtam tovább.
Mokee - Több probléma és nem működő funkció is van/volt vele. Amúgy puritán egyszerű gyors. Ha épp azt a funkciót nem használod, akkor esetleg jó lehet. Nekem azért nem tetszett, mert 2 dolgot javítanak, egyet elrontanak... Ha letisztul és stabil lesz akkor jó lesz. -
gonorrea
senior tag
A szolgáltatók azért használják a B20at (800 MHz) mert nagy területet lehet lefedni és kevés a felhasználó, jellemzően ritkábban lakott területek, máshol általában 1800-2100 Mhz! A lényeg hogy pl. Telekomnál fejlesztettek 2G-ről 4G-re (vidéken, falvakban), 3G kimaradt, így ahol 800 Mhz-en adják a 4G-t az nem fog menni, és így a 3G sem, mivel az meg nincs!
A legjobb megoldások ezekre a problémákra ha fontos a folyamatos, gyors net, sokat tartózkodik az ember vidéken (nem városokra gondolva):
olyan telefon választása, amelyik támogatja a 800 (B20) MHz, vodafone-os internet előfizetés, mivel náluk a 3G szolgáltatás is 99% lefedettségű, így szinte mindenhol gyors internetelérés lehetséges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest