Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pola0520
csendes tag
Sajnos nem jön be semmi.. Valószínűleg Xposed-el lett szórakozva..
Ezt találtam én is köszönöm! Már csinálom. -
válasz
Pola0520 #8297 üzenetére
Szia,
Ha kikapcsolt állapotban valamelyik hangerő gomb + bekapcsolót nyomva tartod se jön be semmi? Recovery-nek a rossz ROM felrakása után is be kéne jönnie...
Ha bejön a recovery, akkor az összefoglaló alapján újra tudod húzni, ha nem jön be, akkor ezt a leírást javaslom...
-
Pola0520
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen telefon, ismerős valószínűleg letéglázta. Jelenleg se kép-se hang semmilyen gomb kombóra nem ad életjelet. Hogyan induljak el az újra élesztéssel? Cifra történet, valószínűleg a srác próbálta romolgatni, de nem jött össze neki, de biztosat nem tudok mondani.
Előre is köszönöm a segítséget. -
bioengin
tag
Sziasztok!
Érdekességképp: asszony (5 hónapja kijelzőtörés miatt fiókban levő) amúgy nagyon szeretett, és egyébként ujjlenyomatszenzor hibás X820-asán már csak hobbiból cseréltem kijelzőt (sikerült, elsőre, 30 perc alatt), és feltettem Aureel 18.2-t, és láss csodát: megy a szenzor. Öröm-bódottág.
-
merlix
tag
Sziasztok!
Az aureel 18.2-es verzióban hogyan lehet bekapcsolnia a letöltési sebesség kijelzését?
-
merlix
tag
Sziasztok!
Nem pont ide tartozik, de szeretnék érdeklődni, hogy van-e bárkinek tapasztalata a LeRee Le 3 típusról?
Sikerült nagyon jó áron beszerezni egyet, de szinte semmi infót nem találni felhasználói oldalról (a különböző tesztoldalak meggyőzőek, de...). -
Gabi 8906
senior tag
válasz
fehermokus #8264 üzenetére
Sziasztok!
Megoldódott a gond. Most már 2-3 napot megy el az 1 helyett. Ezek szerint tényleg volt valami bibi a szoftverrel. De az új telepítése megoldotta.
-
Magiboy
tag
Sziasztok csak okulásként írom ma másnak is hasonló problémája akad.
Elkezdtem tölteni az értesítési fény kigyullad töltésjelző elindul majd megál ajaj mondom gondok vannak.
Kihúzom bedugom jó elkezdi tölteni vagyis el kezdené mert csak a jelzőfény ég és a töltöttség jelző mocorog de nem megy felfelé a töltöttségi állapot.
A csajomnak is ilyen teloja van vagyis a kisteso s1 öneki is volt hasonló problémája de neki semmit nem is jelzett nem töltött.
Tehát a megoldás az a fránya usb c kábel csere
Ezt vettem [link]
-
merlix
tag
válasz
fehermokus #8286 üzenetére
Köszönöm!
Hányas TWRP szükséges?
Jelenleg a 3.0.2.0 van a telón... -
merlix
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ajánlott-e dirty installal frissíteni Aurel V18-at V18.1-re majd V18.2-re?
Belaktam a V18-at, és nagyon nem akaródzik mindent újra rakni...
Üdv, -
berczizo
újonc
Szia!
TWRP nem volt, most a recowery-vel valamit elértem, elindult, de a LeEco Terms of Use után elakad a dolog. Az User Agreement-nél felkínált régió választásban semmi közelünkben lévő hely nincs. Az első üzembe helyezésnél nem volt ilyen ..arakodás. Próbálkozom, ha van ötlet jöhet. Köszi a segítséget. -
-
berczizo
újonc
Sziasztok! Sajnos behalt a telóm. Kezdetben többször újra indult és felállt rendesen. Most viszont már nem tölt be csak pörög és pörög a pár színes pöttyöcske. Kikapcsolni sem lehet. Lemerülésig próbál újraindulni. MTK procis telefonon csináltam ROM cserét, ennél a módszer úgy látom nem ugyanaz. Ötleteket és segítséget szívesen fogadok, vagy hogy hol találok a pár ezer hozzászólás között erre vonatkozó infót. Előre is köszönöm.
-
Dawee
tag
Sziasztok! Próbálom a feljebb linkelt új Miui 9.5.2 romot, de a kamera focussal baj van. Eddig két focus fixet szedtem le, az egyik után el se indul a rendszer, a másik pedig error 7 hibával elszáll. Mi lehet a gond?
-
kungzi
veterán
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
kungzi
veterán
Amúgy honnan érdemes rendelni? Vennék egy 6/128-t a 4/32 helyett!
-
fehermokus
aktív tag
Ami vele egy kategória az +100 ropi minimum, ha újonnan akarod beszerezni. Ami egy fokkal jobb az a OnePlus 5, 5T, Samsung S8/S9 Plus, csak hogy a legismertebbeket említsük. A Xiaominak is van egy-két jól sikerült készüléke, de azok sem olcsók ~OneP ár.
Igazándiból 1/2 évvel ezelőtt én is átgondoltam a dolgot, de mivel megkaptam egy új példányt 42e-ért, ennek semmilyen vetélytársa nem volt - mármint ebben az árkategóriában. Azóta sem változott a helyzet, így valószínűleg hosszabb távon is megtartom. Mivel nem is mert márka, ezért a használt piacon kicsi iránta a kereslet. -
Crabface
senior tag
Aureel hirdeti a telóját... lehet, hogy ennyi volt a support?
-
válasz
Szandi92 #8260 üzenetére
Előre is felmásolható a ROM, a WIPE nem törli le, ha mindent jól csinál. Itt egy videó a folyamatról, Itt pedig a MIUI 9.5.2.0
Nekem a MIUI telepítés után nem rebootolt magától, 12 másodpercig nyomni kell a bekapcs gombot és újraindul...
-
Szandi92
csendes újonc
válasz
Gabi 8906 #8259 üzenetére
Ezek szerint már van fent twrp akkor gyerekjáték lesz.
Miui 9 van nekem az üzemidőből és stabilitásból sokkal jobb mint az oreora épülő romok.
Pár posztal feljebb be van linkelve. Igaz "csak" 7.1 re épül.
-Menete körülbelül letöltöd és flash. Főleg ha otg keresztül pendriveról lenne a flash.
-Ha nem akkor ha jól emlékszem data, chase, dalvik, rendszer letörölni.
usbvel csatlakoztatni számítógépre, rendszert felmásolni a data partícióra majd flash. Végén rendszer újraindítás előtt dalvik, gyorsítótár és data törlés -
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék szoftvert cserélni barátnőm teloján. (Le X820. 6/64gb)
Valami stabil kellene amin jobb az üzem idő. Jelenleg:
Small EUI BY AUREL
Android 6.01
EUI Verzió 5.9 Stabil
Build: Small EUI V18 by aurel
A menetét is le írhatná valaki. Köszönöm előre is. -
EG0
aktív tag
LineageOS 15.1 -t próbálta már valaki? Kereső szerint még nem. :-)
Sajnos ma betört az x829-esem kijelzője, gondoltam, rendelek helyette egy x820-ast, így lyukadtam ki ide. -
Crabface
senior tag
Puha sörtés fogkefe csodákra képes
-
Bajgunar
senior tag
válasz
fehermokus #8251 üzenetére
Na megoldottam!!!
Fogtam a körömvágó ollót és a hegyével öt mikromnyi lyukat szúrtam a hangszóró előtti harisnya rácsra, vagy mire.
Ez ilyen ~keményes valami. De kilyukadt...
Mostmár szól mint állat. Nem recseg, nem szúrtam át. Csak éppenhogy megböktem. -
milapsy
aktív tag
-
Bajgunar
senior tag
válasz
fehermokus #8249 üzenetére
Szétszednéd nekem is?
Vagy messze laksz? -
fehermokus
aktív tag
válasz
Bajgunar #8247 üzenetére
Nekem is volt régebben hasonló problémám, ott az volt a gond, hogy fémmegmunkáló üzemben dolgoztam és a levegőben repkedő vasreszelék belement a hangszóróba és folyamatosan elhalkult a teló. Egyszer szétszedtem kifújkáltam sűrített levegővel és láss csodát, rendesen működött.
Tudom ragasztott a teló, de ha már minden kötél szakad... -
Bajgunar
senior tag
Mintha fokozatosan halkult volna el. Elején hangosabb volt. De mégse annyira. Pedig már max-ra toltam akkor is a csúszkát beszéd közben.
Olyan mintha ez a harisnya vagy mi, ami itt előtte van, eltömődött volna. Nem koszos, nem dzsuvás. Gondoltam ezt kéne inne kiszedni a hangszórója elől. Vagy kipucolni. Nem látom koszosnak, de lehet a szövet közti "kosz", eltömíti.
Vagy HA lehetne valahogy szoftveresen feljebbhúzni, belebuherálni a rom-ba. Az is jó lenne. Csak valahogy meg kéne mókolni az aureel rom-ot. Azt akkor azt felraknám.
Másik rom-ot nincs kedvem kipróbálgatni. Aztán újra állitgatni a telót. -
válasz
Bajgunar #8245 üzenetére
Akkor diagnosztikájuk a hibalehetőségeket:
Ha jól értem, az a mikrofon szól halkan amit a füledhez teszel, a másik pedig jól...
Mióta van ez? Mindig is ilyen volt, csak az új Aurel ROM-nál van?Én alapvetően 2 lehetőségre gondolok: Vagy xar a mikrofonja a telefonodnak, vagy szoftveresen halk valamiért.
Látatlanban egy dologgal próbálkoznék: Ha jól emlékszem Aurel-nél is van olyan, hogy mikor felveszed a telefont , a beszéd közben is nyomkodhatod a hangerő gombokat, amivel halkul, vagy épp hangosodik a beszéd. Ha még nem próbáltad, próbáld meg.
Másik lehetőség, hogy felteszel egy másik ROM-ot. Ha ott is halk, akkor xar a mikrofon, ha ott jó, akkor szoftveres "hiba" volt.
-
Bajgunar
senior tag
Akkor nekifutok mégegyszer.....
Le Max 2 (X820) aureel rom, a legújabb.
Ha telefonálok, szinte alig hallom a beszélőt. A telefonálós hangszórót. Nem a hangos hangszóró, amina csörgés szól, hanem amit a fülemhez teszek!
Dolby fennt van. De mindenféle ilyen hangerő boost program, ami play-en van, nem ér semmit. Vagyis nem találtam olyat (~10-et kipróbáltam, de csak reklám reklám hátán, és a csúszka max-on, ugyanúgy szól) amin 100% -on túl húzható a hangerő azon a hangszórón, amit a fülemhez teszek, olyat nem találtam.
Persze mindtől szétrobban a teló hamgereje, mármint a csengetéskor szóló hangszóró, de ez nem érdekel... Nem ez a bajom.
Ötlete valakinek esetleg??? Vagy kimondottan erre a problémára irányuló programot tud e ajánlani valaki?
Azt megköszönném.
Így mobilnettel nincs kedvem tovább töltögetni a reklámos programokat... -
Bajgunar
senior tag
Lemax 820x.
Telefonálásnál, szinte alig hallom a beszélőt!
Minden max-on. Erre van valami program, vagy megoldás amivel hangosabbra rakhatom a hangszórót?
Vagy valaki meg tudná nekem mókolni a készüléket? -
Magiboy
tag
Sziaasztok twrp flasselési problémám van recovery be belépve miután elinditom az uj felesslését ez fogad
Megnyitási hiba: majd itt irja a az uj twrp elérési utját majd mögötte Not a directory
A pendrivra már több twrpt felmáásoltam tudok rolla telepiteni is cseréltem már töbször twrpt de most hibát jelez
Pc-röl fastmod ban sem fut le egyik verzió sem érzékeli a telefont de a flesselés nem indul el
-
-
kirusz1
őstag
Nekem a 9.5.2 miui fagyogat a chrome meg a facebook
-
-
mckangi
senior tag
-
Sinu
senior tag
Nagyon patent ez a MIUI9, tényleg jó, akksi is mintha jobban muzsikálna mint RR alatt.
OTA update végén a Rebooting-nál nektek is megáll a történet? -
milapsy
aktív tag
válasz
Crabface #8218 üzenetére
azt esetleg tudod hogy melyik rom volt az? nagyon érdekelne, munkásságát még a romjz-n is szívesen portolgatják a kinaiak maguknak. a kezdetektől használom a miui romjait, előtte is miuit használtam de kénytelen voltam a kinai portokat használni, crisbal az egyik legjobb eu-s miui rommer x820-ra és mivel napi szinten vagyok az xda-n is tényleg érdekelne melyik rom is volt ez, mivel ilyennel én nem találkoztam amit mondasz, mégcsak hírből sem.Persze ez nem jelenti azt hogy ez nem így volt. de az állításodat nem tudtad alátámasztani semmivel, pedi az xda-n elérhetőek a bezárt topicok is.
-
milapsy
aktív tag
válasz
kirusz1 #8214 üzenetére
crisbal döntött úgy annó, hogy zárja a topicját.
"Thanks all user's for their help and understanding.
Because of personal sirius healthy and other personal reasons this thread is closing now.
I hope to understand.
I will ask to moderators to delete thread.
Have a great holidays."nem is volt egy darabig részéről portolás. sajnos
de sebaj újra beindúlt a rom gyárja
-
Szandi92
csendes újonc
válasz
Szandi92 #8211 üzenetére
Android 8.1 ről hogy tudok vissza térni 7.1 re vagy aurel romjára? mert ezek telepítése után egy fekete képernyő fogad közepén reset phone de nem történik semmi miui 9.5.2 nél (android 7.1) vagy aurel romnál csak újraindul és ugyanúgy a fekete képernyő, reset phone feliratú virtuális gomb
-
Magiboy
tag
-
válasz
milapsy #8199 üzenetére
És tényleg, most már működik
Amúgy a 9.5.1-es MIUI nálam nem volt 100-as, de a 9.5.2-es számomra tökéletes (bátran ajánlom másoknak is):
- Gyors a GPS, Wifi, modilnet...
- Ezzel már működik a bluetooth (9.5.1-nél nekem nem ment)
- Megy az OTA frissítés, amit mondjuk én nem használok, mert naponta adnak ki újat
- Nem kell külön GAPPS-ot, Magisk-et, vagy LeEco Remote-ot telepíteni, mert benne van és megy...
- Az aksi kezelés meg No 1.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest