Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Waikiki

tag

Sziasztok!

Van egy egyszerű funkció, de jól látom, hogy az EUI ezt nem tudja?

Alaphelyzet: játszom egy játékkal, ami amúgy eléggé tudja enni az akkut. Teljesen kilépni nem lehet belőle, csak berakja magát a háttérbe, de sajnos úgy, hogy 10 esetből 7-szer "Resuming game" üzenettel újratölti magát, pedig memória lenne dögivel. Eddig használt Androidokon ráböktem a megfelelő gombra, ott feljöttek a futó alkalmazások (recent apps), és onnan valamilyen módon ki tudtam lőni ("X", jobbra/balra suhintás, összes futó alkalmazás kilövése).

Ezzel szemben úgy tűnik, hogy az EUI-nak van egy (két) rém idegesítő szokása:
    1. Amikor feljön a futó alkalmazások listája, de ha csak ez az egyetlen van, akkor ezt az egyet nem tudom kilőni.
    2. Amikor rábökök a "0"-ra középen azzal a szándékkal, hogy jó, akkor maradjál háttérben, én pedig visszalépnék a home screen-re / menübe, akkor pedig ehelyett az alkalmazásra ugrik vissza.

Mi az öreg halált kell beállítani ebben a nyomorult szoftverben, hogy ki tudjam lőni az egyetlen futó alkalmazást is, és utána vissza tudjak lépni a home screen-re?

U.i.: Mondjuk nem ez lenne az egyetlen idiótasága. Kisebb lutri, hogy egy háttérben futó, időnként frissítő alkalmazás amiatt nem működik, mert:
    a) memóriakezelés kilövi mondjuk lock screen-nél;
    b) valami beépített, akkuidő-növelő algoritmus teszi ugyanezt;
    c) valami beépített, netforgalom-csökkentő algoritmus teszi ugyanezt.

A "pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve" mondást gyönyörű formában valósították meg a kínaiak. :(((

Új hozzászólás Aktív témák