Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Attól hogy törlöd a data-t a rendszer marad, szóval bekapcsolod és modern app rajta lesz az összes beállítás marad, csak eltűnnek a képeid, zenéid stb amit tároltál a készüléken. Akkor inkább egy gyári visszaállítás, az mindent kipucol és visszaállít alaphelyzetben (TWRP alól is lehet, talán az full wipe, csak ilyenkor rendszer se lesz, Dalvik meg datat írnak összefoglalóban is pedig új rendszer telepítésről van szó, szóval full wipe nem igazán szükséges, maga a rendszer működésére alapvetően nincs hatással, olyan mintha SD kártyát törölnél, csak ez készülék memóriájában van nem külön kártyán).
De persze csak én látom így, rég foglalkoztam vele, lehet neked van igazad, majd lehet más is reagál és okosabbak leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Villanyszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tidal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest