Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bajgunar

senior tag

válasz Csóró™ #9389 üzenetére

Nincs rá pénzem... (Jo, vehetnék, lenne, van, DE nem teszem, nem adok ki ~100k-et, hasonló tudású, sebességű telóra, sőt 2 is kéne).
    Megoldás érdekelne, vagy a miértje... Miért nem megy? Vagy ha van megoldás, hogy meg tudjam oldani... Mert nem jövök rá.
    Vicces a kép, tetszik nekem is, értékelem a poént.
    Csak ebben meg az a vicc, hogy ennyire low hülye nem vagyok. S nem, nem a "jobb felső sarokba kattintok"... Hanem az, hogy egyszerűen NEM csinálok vele semmit, alapjáraton szar. S nem értem, nem jövök rá, miért!???
    Nem elállítom, nem elmókolom. Hanem csak úgy... NEM megy! ?
    Fennt volt os2, ment. Felraktam magamnak is os3, megy. Felraktam asszonynak, erre nem megy!!!! Nekem már fennt volt os3, moat csak frissítettem, mert jött ki márciusi biztonságival, meg egy két javítás. Asszonynak szűzen lepucolt telóra raktam legfrissebbet. Erre nem megy!
    Kikurt rejtély!!! Anomália! Fekete lyuk! Passz.
    Egyszerűen ennyi. Nem megy rajta!!!
    Odaadhatnám neked is. Nyomogathatnád. Nem indulna el! Nem jönne be időkép helyzete!
    Lehet ha újraraknám, s semmi más csak gapps meg időkép, s elsőre minden előtt elindítanám, lehet bejönne. De ne kurjon már fel, hogy most fél napig telepítgessem, állítgassam, stb...
    Vicc....
    Miért nem lehet ezt egy két kattintással, parancssorral helyretenni?
    Terminálban mókoljak valamit? Vagy mi?
    Áhh.... Ennyit szarakodni vele.
    Szép, jó, tetszett anno mikor megvettem (~3 éve), volt energiám mókolni vele, stb.
    De azthiszem büdös életbe többet nem szopok ilyen custom telókkal, se romokkal.
    Áhh.

Új hozzászólás Aktív témák