- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazzi023
újonc
Először is köszi, szerintem is egy bika készülék ez a 14 Ultra!
A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála.
Egy kicsir nevetségesnek találtam a 60Hz-et egy zászlóshajó telefonon. Én személyesen mint említettem fotózok, videózok, és szerkesztek a telefonom, és nagy gépigényű játékokkal játszom!
Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál? -
secretgarden
aktív tag
Ez nagy igazság, az a fontos hogy mire kell a telefon. Van egy kollegina aki kizárólag telefonál rajta, WhatsApp-ol, Kindle/Google Play Books eBook-okat olvas, és Audible hangoskonyveket hallgat. Na, neki például teljesen felesleges nagy teljesítmény vagy szuper kamera, mert nem használja ki. Nekem viszont rengeteg app van telepíve (és hasznalom is oket), plusz nagy a kezem, szóval nekem egy nagy telefon kell sok RAM-al. Stb.
-
Lazzi023
újonc
Amúgy szinte teljesen egyetértek! Nekem vannak preferációim, pl a nagy zoom, 8K videó, sok RAM, ezért döntöttem egy Xiaomi 14 Ultra mellett. 2-3 hónapja van meg, és marha jó! Én személyesen fotózásra vettem, erre is használom. Emellett próbálok telefonokat adni-venni, de még nem megy valami jól.
Kedvenc telefon márkám van, de nem vagyok egy fanboy. Minden telefon érdekel engem, és rühellem ha azzal támad meg valaki hogy jobb az iPhone 13-ja mint a Xiaomi-m
Tehát hogy ember, az ilyen szintű fanboyságot ki nem állom, sőt én sem erőltetem rá másra a véleményem, teljesen megértem ki miért vesz olyan telefont mint amilyet szeretne. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Sokkal egyszerűbb oka van a szegmentálásnak. Azért van két külön dizájn az egyes régiókra, mert az 5G licencdíjas, és a Qualcommal ezek a díjak az USA-ban és Japánban kedvezőbbek, mint az EU-ban. Exynos esetében pedig pont fordítva van. Azt a Samsung nem különösebben nézi, hogy melyik lapka a gyorsabb. Most csak mázlija van az EU-s kiadásnak, hogy az Exynos 2600 erősebb lesz, illetve sokkal többet fog tudni.
-
Lazzi023
újonc
Teljesen érthető az indoklásod, nekem is ezelőtt a Snapdragon vált be jobban. Még a budget szériákban is jobb volt mint egy egy évvel idősebb zászlóshajó Exynos. Itt most arról beszélek hogy a Snapdragon 780G-m lehet kevesebb pontot ért el mint az Exynos 990 egy benchmarkon, de zökkenőmentesebb volt a telefon használata. Mostanra már Snapdragon 8 gen 3-at használok 16GB RAM-mal, egy álom. Amúgy meg bassza meg a Samsung hogy európába a fos Exynos érkezik, ha zászlóshajó árat fizetek, akkor azért elvárás hogy olyan minőségű felszereltséggel érkezzen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A többivel is teljes mértékben egyetértek, megértem ha valaki egy egyszerűen kezelhető, kényelmes és egyszerű de jó dizájn mellett dönt, és Apple-t vesz, habár eddig a pontig nem láttam nagyobb értelmét, mert a Samsung S széria (persze Snapdragonnal szerelve) szinte mindig jobb volt nála.
Ugyebár ez azért is kellett mert kollégista vagyok, és kellett egy telefon ami minden igényemet kielégíti és emellett egy laptoppal felér a teljesítménye. A Xiaomi 18-as szériánál fogok váltani szerintem, addig ez simán kibírja! Neked voltak ilyen feltételeid amikor telefont választottál?
Tehát hogy ember, az ilyen szintű fanboyságot ki nem állom, sőt én sem erőltetem rá másra a véleményem, teljesen megértem ki miért vesz olyan telefont mint amilyet szeretne.